středa 27. listopadu 2013

RECENZE: LOREAL PROFESSIONNEL ABSOLUT REPAIR CELLULAR - KRÉM PRO SUCHÉ A POŠKOZENÉ VLASY


Na dnešní den pro vás mám přichystanou recenzi na krém na vlasy od Loreal Professionnel Absolut Repair Cellular. Já mám doma celou řadu této vlasové kosmetiky, akorát, že šampon a masku ještě nemám dostatečně prozkoušené, takže na recenzi o nich si budete muset ještě chvíli počkat :) Za to tento krém už používám delší dobu, takže nadešel ten správný čas říct vám o něm pár slov.


Tento přípravek se aplikuje po celé délce vlasů a je jedno jestli jsou vlhké nebo suché. Já ho asi raději používám na suché vlasy, protože je většinou potřebuju uhladit. Znáte to, vyžehlíte si vlasy, jenže tomu výslednému "looku" furt něco chybí...potřeboval by uhladit, aby kolem nelítaly rozlítané mini vlásky ...právě na to je skvělej tenhle krém. Vlasy uhladí a navíc i fakt hezky provoní. Kdyby vás zajímalo jak voní, tak já cítím takovou tu klasickou kadeřnickou vůni, kterou mám mimochodem fakt moc ráda :) Jestli vás tedy poletující a elektrizující vlasy trápí tak jako mně, mohly byste tento krém vyzkoušet, měl by vám vyhovovat :)

Samozřejmě jde ale použít i na vlhké vlasy, zkoušela jsem to také a vlasy byly hladší, uhlazenější a provoněné. Vůně této řady pro poškozené vlasy je fakt boží, vydrží ve vlasech opravdu hodně dlouho což je velké plus. Já ale do vlhkých vlasů spíš preferuju spreje než krémy, takže používám jiné oblíbence (to mi připomíná, stály byste o článek o mé aktuální péči o vlasy? Dejte mi prosím vědět do komentářů) 


Tento krém má trochu hutnější konzistenci, ale zase né tak hutnou aby se nějak blbě aplikoval, to určitě ne, vetřít do vlasů se dá úplně bez problémů. Co se týče balení, tak to je hodně super praktické, já mám totiž strašně ráda pumpičky :D Ok, na cestování to moc není ale na doma je to fajn, jen zmáčknete pumpičku a máte to, žádné otevírání nebo šroubování :) 

Celkově bych vám teda tento krém doporučit určitě mohla, je fajn a vyhovuje mi, vůně ve vlasech dlouho vydrží a to já mám opravdu ráda. Na druhou stranu, tato  profesionální vlasová kosmetika od Loreal přeci jenom není úplně nejlevnější, takže je otázka, jestli to za ty dvě nebo tři stovky vůbec stojí. Já osobně si myslím, že by se v drogerii něco na stejné úrovni a levnějšího najít dalo, já ale nic konkrétního vyzkoušeného nemám a nebo už před hodně dlouhou dobou, takže si nepamatuju výsledky :D to už pak samozřejmě záleží na každém člověku, kolik je ochoten do sebe a do péče o sebe vrazit peněz, že.

Můj názor je tedy takový, že krém fajn, nemůžu proti němu říct křivýho slova, ale že by to byl nějaký mega zázrak, to říct prostě nemůžu.

Pokud by někoho zajímala cena, tak já jsem si tento přípravek koupila na parfums.cz za 220 korun. Krém by měl být ale k dostání ve většině kadeřnictvích nebo v kadeřnických potřebách :)

Díky za přečtení a pokud se vám bude chtít, tak mi můžete do komentářů napsat, jaký je váš oblíbený vlasový krém a jestli jste něco zkoušely právě z této žluté řady Loreal Professionnel pro poškozené a suché vlasy :)

TENTO ČLÁNEK JE PRAVDĚPODOBNĚ PŘEDNASTAVENÝ, NA VAŠE KOMENTÁŘE SAMOZŘEJMĚ ODPOVÍM AŽ SE VRÁTÍM Z DOVČI, MĚJTE SE FAJN!

1 komentář:

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)