sobota 28. září 2013

RECENZE: EOS BALZÁM NA RTY

Krásnou sobotu přeju!

Dnes se podíváme na zoubek jednomu velice profláklému balzámu na rty :) Jedná se o balzám značky EOS, který už jsem dlouhou dobu chtěla vyzkoušet a taky jsem si ho před nedávnem objednala u Plum na eshopu. Sehnat se ale dá ale i na jíných českých eshopech nebo i na Aukru.


Balzámek má strašně moc roztomilé balení, vypadá jako vajíčko což se mi prostě hrozně líbí. Vypadá to dobře, zajímavě, neproflákle...už se mi pár lídí i zeptalo čim že si to tu pusu mažu :D Obal je jakoby pogumovaný což se může jevit jako výhoda ale pokud ho budete nosit v kabelce jako já, tak se vám poškrábe. Já už na něm pár škrábanců mám, asi od klíčů nejspíš. 

Co se týče účinků balzámů, tak je to takový normální příjemný balzámek, na takové to přetíraní během dne. Myslím, že pokud máte hodně rozpraskané rty, vzala bych do ruky radši Carmex než toto. Eos vám bude rty hydratovat a udržovat je hebké a vláčné, ale neuzdraví vám je. Dobrý je taky například jako podklad pro nějakou sušší dlohotrvající rtěnku. Co je taky super je to, že balzám je 100% přírodní :)


Na trhu je nepřeberné množství příchutí těchto balzámků, já konkrétně jsem si vybrala příchuť Summer Fruit, která moc příjemně voní a vyhovuje mi. Cítím z ní trochu broskve a ještě nějaké jiné tropické ovoce k tomu. Určitě to není můj poslední balzámek této značky, zálusk mám třeba ještě na přichuť citronu, tedy na žluté vajíčko :)

Jak už jsem psala výše, koupit můžete na eBay, Aukru, nějaký českých eshopech nebo třeba na prázdninách v Americe :D Velkou výhodou je, že za oceánem vás balzám vyjde na nějakých 50 korun co jsem tak četla, zatímco u nás za něj dáte 100-150 korun....

Já osobně vám ho mohu doporučit, žádný extra ultra mega zázrak to není, ale já jsem si ho opravdu zamilovala a pusu si teď nemažu ničím jiným :) Za chvíli totiž přijde období zima aneb věčně rozpraskaná pusa a to se budu mazat asi už jen Carmexem :)

Máte s tímto balzámkem nějakou zkušenost? Pochlubte se :)

13 komentářů:

  1. vypadá skvěle :) jen škoda, že neuzdraví popraskané rty :/ zaujal mě už ve videu We cant stop od Miley :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo, máš pravdu, já taky koukala, že se tam s ním Miley maže :D No jako na ty rozpraskané rty je rozhodně lepší Carmex, o tom žádná :)

      Vymazat
  2. tiež po nich pozeram ale stale sa neviem rozhodnuť sakra :))

    OdpovědětVymazat
  3. Dostala jsem ho k Vánocům-pomegranite raspberry a miluju ho a jako správný hamižník přemýšlím o dalších.Tenhle je jeden z nich. :)

    OdpovědětVymazat
  4. teraz som z toho strasne zmatena, v poslednej dobe je na vela blogoch a niekto na neho nadava niekto ho ospevuje :( z coho si vybrat?

    Posledny tyzden GIVEAWAY o ZNACKOVE PLAVKY! tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/pripravte-sa-na-leto-sutazte-s-biancou.html

    OdpovědětVymazat
  5. balzám jsem dostala od kamarádky k narozkám, kupovala ho právě z ebaye a vybrala příchuť "sweet mint" která nevoní úplně nádherně (prostě jako máta), ale po nanesení mám potom na rtech takový příjemně chladivý pocit a to se mi hrozně líbí. Až ho vypotřebuju, tak taky každopádně sáhnu po dalším :)

    OdpovědětVymazat
  6. oo mne sa tak veľmi páči, ale bojím sa takého lesklého efektu:/
    Hello From the Edge

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj Nati, lesklého efektu som sa bála tiež, ale vôbec žiaden lesk na perách neostáva :) skôr ich mám také matné, ale sú vláčne, je to super :) a mám príchuť Sweet Mint

      Vymazat
  7. Ahojky,
    nad eos uvažuju už strašně dlouho, přemýšlím nad blueberry acai a pomegranate raspberry. Doporučíte mi někdo..? :)
    Jinak, na jednom blogu jsem našla úplně stejný článek jako ten tvůj -i fotka je stejná-, našla jsem to když jsem hledala recenze na tento balzámek. Tady je web adresa:
    http://blogforteen01.blog.cz/1409/recenze-eos-balzam-na-rty
    Nevím, jestli to chceš řešit, to už nechám na tobě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, díky moc za upozornění, řešit to určitě budu :)
      Jinak s tím Eosem bych ti ráda poradila, ale zatím jsem zkoušela jen tento :) ale myslím, že ani jednou z příchutí nešlápneš vedle :)

      Vymazat
    2. Já bych doporučila spíš blueberry acai protože ta příchuť pomegranate raspberry mi přijde na Eos dost umělá :/

      Vymazat
  8. Ahojda holky,

    mám možnost tyhle skvělé balzámky sehnat, tak kdyby měl někdo zájem, můžete mi písnout na mail zzuziinkaa@seznam.cz. Tak cca za měsíc už by mohly být k mání. Každopádně piště, pokud budete mít jakýkoliv dotaz;-) Zdravím, Zuzka

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)