úterý 24. června 2014

LETNÍ WISHLIST PLNÝ OBLEČENÍ!


1. Šaty - hrozně by se mi líbily nějaké podobně řešené šaty, připadá mi to ohromně zajímavé a netradiční. konkrétně tyhle jsou ale ze stránek, na kterých stojí poštovné ještě víc než samotné šaty, takže to bohužel nepřichází v úvahu. Musím hledat a hledat, myslím totiž, že je doopravdy potřebuju :D
2. Maxi sukně - jednu černou upnutou maxi sukni jsem si už pořídila ale líbila by se mi i nějaká volná, taková jakou vidíte na obrázku. Jenže myslím, že ke mě tenhle stříh moc nepůjde, sedí mi spíš upnutější věcí....
3. Masivní náhrdelníky - co k tomuto bodu dodat, stále je kupuju a stále jich nemám dost :D
4. Boty na klínku - asi před týdnem jsem si u Bati jedny nádherné vyhlídla ale byly dost drahé takže si to musím ještě rozmyslet ale asi se tam pro ně vrátím :) Mimochodem, obrázek je zde jen pro představu, ty moje vysněné jsou černobílé a jsou nižší.
5. Košíček - doufám, že si teďka neklepete na čelo :D Mě se tyhle umělohmotné košíčky strašně líbí, nemůžu si pomoct :D Přesně takový jsem totiž měla jako malá a dávala jsem si do něj různý mini plyšáky a jiný kraviny....no a moje láska přetrvala až do dospělosti a já košíček prostě musim mít. Do města bych ho asi nenosila ale k vodě, proč ne?
6. Cami topy - hit letošního léta přeci musim mít i já, přes to vlak nejede :D Akorát já mám s těmito topy jeden problém....ve většině z nich vypadám jak v noční košilce, takže zatím vlastním jen jeden :( A potřebuju rozšířit sbírku!
7. Mel balerínky - po voňavých Melkách už pokukuju nějakou dobu a asi nastal čas si konečně nějaký pěkný pořídit. Máte Melky? Jsou pohodlné?
8. Maxi šaty - vyzkoušela jsem jich už tolik ale zatím jsem nenašla ty pravé, buď v nich vypadám jak v pytli nebo mi zase moc obtahují břícho :D Mám to těžký.
9. Černá krajková podprsenka bez kostic - kde jí mám sakra sehnat? Neviděli jste jí někde? Mám zatím jednu růžovou a je to ta nejpohodlnější věc na světě, takže bych si chtěla pořídit i černou....teď už ji jen sehnat.
10. Výrazné náušnice - když neberu náhrdelník, beru náušnice, takže opět bych chtěla rozšířit sbírku o nějaké nové kousky :)

Článek je přednastavený, na vaše komentáře odpovím až se vrátím z dovolené :)

9 komentářů:

  1. Podobnou žlutou maxi sukni mám. Sehnala jsem ji myslím loni vy výprodejích v Orsay. Nějaké botičky na klínku bych teď taky nutně potřebovala.

    Radu - Giveaway o Benefit Sugarlicious

    OdpovědětVymazat
  2. Taky mam uz udelany wishlist. Maxi saty bych rada,ale s moji vyskou 160cm mi vsechny prijdou az moc maxi a nebo jak pytel no :D Jinak tyhle topy se mi moc nelibi, ani nevim, ze je to ted hit. To same podprsenka bez kostic, ty uplne mijim. Mel by se mi taky strasne libily :)

    OdpovědětVymazat
  3. Podobné šaty by se mi taky moc líbily :)) pěkný wishlist :)

    OdpovědětVymazat
  4. košík mají v reservédéčku a je s taštičkou vevniř, ale je nádherný, taky bych ho chtěla. Jinak Mel mám a jdou to nejlepší balerínky, které jsem v životě měla a jako jediné mi vydrží déle než jednu sezónu jako všechny balerínky z obchodů a to je tahám furt =)

    Loveliness By Tess

    Mám na tebe poprvé v životě malou prosbu. Dneska jsem vydala článek o velmi nevhodném chování prodavačky ze Sephory. Článek jsem podala Sephoře jako svojí stížnost, ale byla bych ráda, kdyby se o této drzosti dozvědělo i více lidí, tak pokud můžu být tak troufalá, tak tě prosím o sdílení tohoto odkazu =)

    http://lovelinessbytess.blogspot.cz/2014/06/setkani-blogerek-aneb-ulhana-prodavacka.html

    OdpovědětVymazat
  5. aach super věci :-) Masivní náhrdelníky se mi na ostatních děsně líbí, ale osobně žádný nemám, protože mám pocit, že na mě jsou prostě až moc masivní, jsem takový drobek :D
    a s těmi topy mám úplně stejný pocit, ach jo :D ale zjistila jsem, že například šedý nebo tmavě červený na mně pyžamově nevypadá :D

    OdpovědětVymazat
  6. mne by sa páčil cami top z nejakého príjemného materiálu, niektoré, čo som mala v ruke, bola čistá umelina:/, inak skvelý zoznam, dúfam, že všetko nájdeš!:)

    OdpovědětVymazat
  7. Ta žlutá maxi sukně je úžasná! Asi jsi mi dala inspiraci k nákupu :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Špagetové ramínka můžu jen doporučit, jestli by šlo zkus se mrknout po hedvábném tílku - krásné chladí v létě ;) Za mě teda ano ;) parádní kousky, hlavně ty maxi šaty ;)

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)