pátek 30. května 2014

TROCHU TĚCH NĚMECKÝCH NÁKUPŮ....

Jelikož jsem byla minulý týden v Německu a něco málo si tam nakoupila, je tu další new in článek! Celkově mi přijde, že fotím jen fotky na new in....což znamená jediné, přestat tolik nakupovat :D Každopádně tentokrát toho moc není, ale konečně jsem si koupila věc, kterou jsem si přála už hrozně dlouho!
Tak jednak jsem si koupila make-up box na tvář od Essence, který se u nás bohužel sehnat nedá, je vytvořený exkluzivně pro síť drogeríí Müller. Nevěděla jsem jaký boxík si mám vzít, měli tam ještě nádherný nude set očních stínů, ten si asi vezmu až tam pojedu příště. Co mě úplně dostalo je design, Essence se nenápadně inspirovalo u Benefitu a mě se to moc líbí, papírová krabička se zavíráním na magnet je opravdu krásná a vychytaná. Pokud se octnete v Německu, doporučuji omrknout :) Set obsahuje dvě tvářenky, jednu matnou a druhou třpytivou, pak bronzer a rozjasňovač. Cena byla myslím kolem 7 Eur. 
Další věcí je Lip Butter od Labella (nikoliv od Nivei jak ho všichni známe, ale mělo by to být to samé, Labello totiž spadá pod značku Nivea, pokud se nepletu). Tuhle věc jsem měla ve svém kosmetickém wishlistu a konečně jsem se jí dočkala. Vybrala jsem si příchuť Vanilla & Macadamia, která je naprosto božská. Lépe jsem si opravdu nemohla vybrat, nádherná vůně....nejradši bych ten balzám snědla :D
Výhodou německého DMka je to, že se tam dají sehnat Essie laky, takže jsem si hned jeden vzala :) Krásný bílý, který ale na nehtech není úplně bílý, spíš takový mléčný je odstín "Marshmallow". Další dva laky jsou od značky P2, což je značka, která nabízí senzační a levné produkty, takže je velká škoda, že se u nás nedá sehnat. Za sebe můžu říct, že mají hlavně bezvadné laky a rtěnky. Plánuji o této značce článek, kde vám ukážu vše, co od nich mám :) Fialkový lak je odstín "Pretty little thing" a královsky modrý "All about blue".
Když už jsem tam byla, vzala jsem i novou vůni sprcháče od Dove, protože byl opravdu za pár šupů. Nechat jsem tam nemohla ale tělové mléko do sprchy od Nivei, protože tohle mléko je o hodně lepší než Balea a hlavně je také levnější než u nás.
Následovat budou už jen tři kousky oblečení, pruhované šaty z basic kolekce H&M se mi líbily hned na první pohled, jsou sice obyčejné ale mají dobrý střih a na letní večery budou skvelé :)
To co vidíte na obrázku je maxi sukně i když to nejde moc poznat, přiznávám :D Ale vyfotit jí bylo fakt za trest, vážně :D Je také z H&M a je opravdu slušivá, už se těším až jí vytáhnu :) Moje první maxi sukně!
Z těhle šatů mám neskutečnou radost a to jsem je čapla jen tak v rychlosti, bez zkoušení :D Ale sedí mi jako ulité ;) Navíc se mi letos strašně líbí sedmikrásky na oblečení, náhrdelnících, prostě na všem...dokonce jsem si je koupila i v květináči a mám je na stole v kuchyni :)

Co jste si naposledy pořídili vy? :)

15 komentářů:

  1. Šatičky jsou rozkošný. A Essence box mě štve, že se nedá sehnat u nás, vypadá skvěle.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já přemýšlím, že bych jeden nebo dva koupila do giveaway, když se vám tolik líbí :)*

      Vymazat
  2. ta paletka od Essence je úžasná! :)

    OdpovědětVymazat
  3. ja tam nakupujem strašne rada! :) pekné veci si si pokupovala

    pokiaľ chceš pozývam ťa na giveaway o dvojo naušnic možno sa ti jedny zapáčia http://fashion-paradis.blogspot.sk/2014/05/giveaway-earring.html

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ty šatky se sedmikráskama jsou nádherný :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mmm to Labello :) dneska jsem si objednala pár věcí a přemýšlela jsem nad tím od Nivei, nakonec jsem si ale vybrala jiný balzámek :)!
    Krásné věci, opravdu jo :) u Tebe ty nákupy nikdy nezklamou, maniačko :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to se mnou a s tím nakupováním vážně šílený, já vím :D

      Vymazat
  6. já byla v Mulleru v Budapešti a vůbec nic takového tam nemají ani p2, prostě jedině v německu no =( Hezky si pokoupila!

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  7. krásné věci :) škoda, že u nás ta essence sada nebude, vypadá moc hezky!

    OdpovědětVymazat
  8. Ooo ta paletka je strašně roztomilá! :)
    Super nákupy, moc se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
  9. úžasné veci! :)) ♥
    http://fashionbynitaxxx.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  10. Ty laky vypadají fakt skvěle! a paletka od Essence taky! škoda, že není k sehnání u nás.

    OdpovědětVymazat
  11. Teeda, ten Essence box vypadá skvěle! Já jsem snad ještě nikdy v drogerii v Německu nebyla, ani nevím jak je to možný, když do Drážďan to máme hodinku cesty :D

    Le Poisson - Lifestyle/Beauty blog

    OdpovědětVymazat
  12. Zavidim :) asi taky budu muset nekoho zlanarit na vylet do Nemecka.

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)