neděle 25. května 2014

SPOTŘEBOVÁNO III.

Hezkou neděli!
Jelikož mi poslední dobou došlo docela hodně produktů (taky vám vždycky dojde všechno najednou? :D), tak jsem si pro vás připravila další díl z edice Spotřebováno :D Brzy bude další, s dalšími produkty už jsem na dně.

Loreal professionnel Absolut Repair šampon + maska - tento šampon pro suché poškozené vlasy se mi společně s maskou zalíbil opravdu hodně. Psala jsem na oba dva produkty recenzi, tak kdybyste si chtěly počíst, najdete ji ZDE. Pokud máte vlasy poškozené a vysušené od barvení, fénování/od čehokoliv, zkuste tuhle řadu, je fakt výborná ;)
Koupila bych si tento produkt znovu? URČITĚ

Radox vitamínový sprchový gel - tento sprcháč krásně svěže, ovocně voní a mám ho už poněkolikáté, což svědčí o tom, že ho mám vážně moc ráda :)
Koupila bych si tento produkt znovu? URČITĚ

Palmolive Thermal Spa sprchový gel - jeden z mých nejoblíbenějších sprchových gelů vůbec. Kupuju si ho už několik let a ráda se k němu vracím. Mám ho ráda především na léto, mám ho spojený hlavně s dovolenou protože jsem si ho vždy brala sebou :D Obsahuje takové masážní částečky a sprchování s ním je opravdu velmi příjemný zážitek :) Doporučuji!
Koupila bych si tento produkt znovu? ANO!

Rimmel Match Perfection makeup - výborný makeup, který bude vyhovovat spíše sušší pleti ale i na mou smíšenou byl v zimě naprosto ideální. Teď už bych ho stejně používat nemohla, protože bych se příšerně leskla ale příští zimu po něm možná zase sáhnu :)
Koupila bych si tento produkt znovu? MOŽNÁ ANO

Lee Stafford suchý šampon pro brunetky - můj svatý grál o kterém jsem tady už psala několikrát a naprosto ho zbožňuju....akorát má jednu vadu, strašně rychle ubývá a jelikož není moc levný, tak asi zase sáďhnu po nějaké levnější variantě a vyzkouším suchý šampon Batiste na který také slyším jen samou chválu :)
Koupila bych si tento produkt znovu? URČITĚ

Rexona antiperspirant - tomuto spreji nemám co bych vytkla, vyhovoval mi ale to mě vyhovují skoro všechny, s pocením nemám problémy :) Mnohem radši mám ale Rexonu Maximum Protection, po kterém mám opravdu suché podpaží celý den, takže tenhle byl tak trochu na druhé koleji...ale špatný určitě nebyl :)
Koupila bych si tento produkt znovu? MOŽNÁ ANO

Balea tělové mléko do sprchy - pro mě je tohle mléko děs a hrůza, nejenom, že nefungovalo ale ještě jsem po něm měla neuvěřitelně suchou pokožku. Pokud by vás zajímala tentokrát né moc pozitivní recenze, mrkněte SEM
Koupila bych si tento produkt znovu? NIKDY VÍC!


9 komentářů:

  1. tento antiperspirant od Rexony mám docela ráda, ale Maximum Protection je opravdu lepší :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten suchy sampon mam doma taky :) Je nejlepsi... Bohuzel mas pravdu, ze trochu drazsi :/

    OdpovědětVymazat
  3. balea má ešte jeden podobný balzam do sprchy a ten je podla mna perfektný. Na tento modrý som čítala samé negativa, no naopak ten druhý, čo je v oranžovom balení je skvelý.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja pravé taky, ale mam už docela strach po téhle zkušenosti :/

      Vymazat
  4. Já zkoušela ten sucháč ale v klasické verzi a za mě teda děsný propadák. Žádný účinek jsem neviděla a navíc mi ta jeho vůně přišla dost výrazná. A co se týče tělových mlék do sprchy, tak ty považuji všechny za naprostý nesmysl, ať již Balea či Nivea.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  5. Radox sprcháče jsou moc fajn, akorát jahodový mě hrozně rychle omrzel až mi nakonec nevoněl vůbec. Balea tělové mléko do sprchy mi sedlo ale nevím jestli bych ho ještě koupila protože Nivea je prostě Nivea a Rimmel make-up se mi někam ztratil a hrozně mě to štve protože jsem ho měla hrozně ráda :(

    OdpovědětVymazat
  6. Masku i šampon od Loreal jsem taky vyzkoušela, ale vůbec jsem s ním nebyla spokojená:/ makeup od Rimmelu bych ráda vyzkoušela:)

    http://evaheartslife.com

    OdpovědětVymazat
  7. Ren Lee Staford mě neustále láká....říkáš, že je dobrý jo???

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No me vyhovuje hrozne ale četla jsem na nej i negativni recenze, takže to asi zjistíš až ho vyzkoušíš ;)

      Vymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)