pátek 16. května 2014

RECENZE: TEKUTÉ OČNÍ LINKY DERMACOL

Krásné ráno!
Co se týče recenzí, tak to tady trochu flákám :D ale dneska se to pokusím napravit, protože vám ukážu produkt, který jsem si v poslední době strašně moc oblíbila....dokonce tak moc, že po něm sahám skoro každý den :) Tím produktem jsou tekuté linky Dermacol Ultra Black. Tyhle linky jsou pro mě takový znovuobjev, protože už je mám doma docela dlouho ale až teď jsem se je naučila správně používat a zamilovala jsem si je.
Tekutých linek jsem se vždycky dost bála, přeci jenom, mnohem jednodušeji se zachází s gelovými linkami v kalíšku a zkoseným štětečkem. Jenže takovými linkami já nikdy nenakreslím úplně tenoučkou linku. Pak jsou linky ve fixu, které jsou taky fajn a používám je moc ráda. Ale s těmito linkami od Dermacolu se zachází bezvadně a jednoduše a krásnou linku zvládnu nakreslit i já. Co se týká linek jako takových, povím vám to, co se dočtete všude....je to o cviku. Když budete dennodenně trénovat, za nějakou dobu vám to půjde pěkně od ruky :) I mě trvalo pěkně dlouho než jsem zvládla nakreslit linku přesně podle svých představ a když už se mi to povedlo, tak mi to trvalo tak 20 minut :D Momentálně už je zvládám tak za 3 minuty a jsem na sebe náležitě pyšná :D
Teď už konkrétně k těmto linkám. Linku vykreslujete hrotem, nikoliv štětečkem (obdivuju všechny co nakreslí pěknou linku takovým tím úzkým štětečkem, já to nezvládám), takže se vám nic neprohýbá a jde to opravdu lehce. Barva je opravdu černočerná a schne do lesku. Výborná na těchto linkách je především výdrž, protože přesně jak je ráno nakreslím, tak přesně v takovém stavu je najdu i večer. Linka se absolutně vůbec nemaže, protože zaschne a drží a ani se nehne. Jestli vás zajímá jak je to s voděodolností, tak déšť, slzy nebo trochu vody vydrží ale potápět bych se s nimi nešla, to bych raději neriskovala. Pod vodou se při otěru začaly trochu rozpouštět.
Co je na těhle linkách trochu zvláštní je to, že se nemažou za všech okolností, tudíž ani při odličování. Oni se totiž jakoby oddrolují, což mě osobně nijak nevadí. Dalším plusem je určitě i to, že nevysychají, otevřené je mám už pěkně dlouho a stále jsou jako nové a kreslí se s nimi skvěle.
Balení linek má 2,8 ml a vydrží vám opravdu dlouho. Dají se koupit v každé drogerii ale třeba i na parfums.cz. Cena se pohybuje okolo 150 kč, což je opravdu malá cena na to jak jsou skvělé ;) Takže pokud vám to třeba s jinými tekutými linkami nejde, gelové linky vás už nebaví nebo třeba chcete zkusit zase něco nového, jděte směle do nich!
Já osobně bych ještě ráda našla nějaké matné černočerné linky a je mi tak nějak jedno v jaké budou formě (tekuté, gelové, jakékoliv....), tak kdyby jste o nějakých dobrých věděly, byla bych vám moc vděčná :)

Co vy a tekuté linky? Čím nejraději kreslíte linky a jde vám to, nebo u toho pěkně nadáváte? Pište do komentářů a mějte se krásně!

7 komentářů:

  1. Taky je msm a jsou skvely a to se jinak s tekutyma linkama vubec nekamaradim :D
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadají výborně :)) já jsem měla ráda tekuté linky od Miss Sporty se kterýma jsem začínala a stále je mám.
    Jinak si nemůžu vynachválit linky v peru od Essence a gelové linky od Maybelline :)

    OdpovědětVymazat
  3. já chci od dermacolu ty voděodolné linky ve fiu...od é doby co na ně Lu ve fasadě vydala recenzi tak je tan stojan vždycky v tomhle místě vymetený =/ tyhle taky nevypadjí marně =)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si na léto také musím nějaké voděodolné pořídit :)

      Vymazat
  4. zkus linky Fashionista od MUA, jsou opravdu černé a dlouho vydrží, navíc v balení je i štěteček se kterým se linky dají perfektně nalíčit :)
    psala jsem na ně recenzi, kdyžtak mrkni → http://bloggerandbeautifullife.blogspot.cz/2013/11/beauty-tips-november.html

    OdpovědětVymazat
  5. Mě se s tímto štětečkem pracuje strašně, ne vždy linku udělám takovou jakou chci a nikdy mi nejde udělat krásný ocásek.. Musím říct, že štětečkové linky mi vyhovují líp:)

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)