neděle 11. května 2014

KOSMETICKÝ WISHLIST ANEB PO ČEM MOJE SRDCE PRAHNE!

Na mém pomyslném seznamu kosmetických přání zase přibylo pár věcí, které bych si ráda tak cca do podzimu pořídila, tak se se mnou na ně pojďte mrknout :) V komentářích se mi můžete pochlubit po čem zrovna toužíte vy! 
1. Bronzer Bahama Mama, The Balm - jako první je produkt, po kterém toužím momentálně úplně nejvíc. Je jím nádherný, matný bronzer Bahama Mama od značky The Balm. Tento bronzer si mě získal jednak nádherným papírovým balením, krásným názvem, ale i tím, že je úplně matný a vůbec není dooranžova...tím pádem bude naprosto ideální na konturování :) Momentálně je ale na českém eshopu vyprodaný, tak si musím ještě chvilku počkat :)
2. Opalovací krémy, oleje - v červnu se chystám na dovolenou k moři a proto musím nutně doplnit zásoby různých opalovacích krémů a olejů, tahle položka je naprostá nutnost :)
3. Trojice tvářenek, Sleek - také bych si ráda pořídila nějakou pěknou trojku tvářenek od Sleeku. Kterou barevnou kombinaci zvolím ještě úplně nevím, docela jsem přemýšlela i o krémových tvářenkách, přeci jenom na léto jsou vhodnější protože na tváři vydrží déle než pudrové....
4. Konturovací štětec, Real Techniques - v tomto případě netrvám zrovna na téhle značce, možná sáhnu po mém oblíbeném Hakuru, ještě uvidím. Každopádně doma nemám ani jeden (!) konturovací štětec, takže to musím napravit. Doporučíte mi nějaký? :)
5. Rtěnka, Topshop - po nějaké rtěnce z Topshopu pokukuji už dlouho, ale problém je v tom, že se málokdy dostanu do Prahy a když už tam jsem, tak na ní zapomenu :D Ale tak v létě se tam snad dostanu a tentokrát už se pro ní vydám :)
6. Parfém Glam Jasmine, Michael Kors - láska na první přičichnutí. Nádherná, svěží, lehká vůně naprosto ideální na jaro a léto....prostě jí musím mít. Moje nadšení mi kazí akorát to, že podle recenzí nic nevydrží :(
7. Laky na nehty, Opi - co se týče laků na nehty, v létě mám asi jako většina z vás, ráda zářivé, výrazné barvičky a právě nějaké takové bych si ráda pořídila :)
8. Lip Butter, Nivea - slavné balzámky o Nivei a já je ještě nevyzkoušela :( Příští týden jedu do Německa, tak doufám, že tam nějakou slaďoučkou příchuť objevím.
9. Tělový sprej, Victoria´s secret - tyhle spreje poslední dobou zažívají velký boom a i já bych nějakou vůni ráda vyzkoušela. Jenže vybrat si z té škály vůní je pro mě nepředstavitelné :D Vybírám už asi měsíc a stále se nemůžu rozhodnout jakou....potřebuju něco lehkého, svěžího, né květinového, ani né moc přeslazeného....poradíte mi? :D

10 komentářů:

  1. Na tvém wish listu není jediná věc, kterou bych si taky nepřála ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak snad se Ti to všechno splní :) !
    Ani nevíš jak Ti závidím dovču, když si vzpomenu že jsme 22.června, měli letět tak to na mě zase padá ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To me mrzí Romanko, ze jsem ti to takhle připomněla :( ale tak určitě někam vyrazíte až se přítel uzdraví ;)

      Vymazat
    2. Ale prosím Tě :) takhle to vůbec neberu, hlavně si to pořádně užij :) !
      Však jo, vždyť o nic nejde, nějakou dovolenou ať vezme čert, hlavně že on je v pořádku :)

      Vymazat
  3. Tak z tohoto wishlistu bych brala fakt úplně všechno... jen konturovací trio od Sleeku, které je na fotce už mám ( i když píšeš o tvářenkách)... a Setting brush od RT mám taky... Jinak mně na konturování celkem vyhovuje Hakuro H14 :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ja jsem totiž nenašla obrázek těch tři tvářenek které chci :D ale konturovaci trio bych brala taky, to zas jo :D

      Vymazat
  4. Tak Love Spell vůbec nedoporučuju. Upřímně nechápu, proč je kolem něj takový humbuk. Páchne příšerně, lacině, jako nejlevnější broskvový deodorant. Dávala jsem přičichnout asi dalším pěti lidem a všichni jsme se shodli, že ta vůně je vážně nepříjemná.

    OdpovědětVymazat
  5. moc pěkný wishlist, brala bych snad vše! :) nutně potřebuji samoopalovák a ráda bych taky laky OPI :)

    OdpovědětVymazat
  6. Trio tvářenek a konturovací štětec máme stejné. S tím štětcem taky pořád nevím. Vím přesně, jak by měl vypadat i jakou by měl mít velikost, ale netuším, jestli něco takového existuje. Mám dost malý obličej a co jsem viděla, tak na mě byly moc velké. :-/

    OdpovědětVymazat
  7. anoo anoo opi, the balm, sleek a nivea chci takee, topshop rtenky maji krasne baleni akorat v obchode jsem videla akorat 5 takovych podivnych odstinu z kterych bych si teda nevybrala nikdy..a MK glam jasmine..ja nevim co je to ted za boom s timhle parfemem, vzdyt strasne smrdi :D (alespon me, brr)

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)