sobota 3. května 2014

BŘEZEN A DUBEN NA INSTAGRAMU

Jelikož se tu v březnu neobjevily žádné fotky z Instagramu, tímto to napravuji a přináším vám fotky za březen i za duben ;) Sledovat mě můžete ZDE. Přeji vám krásnou sobotu!
Předčasný dárek k narozeninám, jak jsem bez něj mohla sakra existovat? :D /// sice nic moc zdravýho ale já to miluju ♥ /// som nakupoval :D /// plzeňská zoo :)
jedno válecí odpoledne /// jedna z nejlepších limitek! /// som nakupoval 2 /// jeden z výborných obědů
ségra přijela ze Švýcarska a přivezla spoustu dobrot /// už jste měly tyhle nové pribiňáčky? Jsou výborný! /// byla jsem v Praze, bylo mi blaze a viděla jsem levitujícího muže /// novej obal na Ipadíka ;)
zamilovala jsem se do green smoothie /// upekla jsem dva mazance a jeden dala mamince - jsem to ale hodná dcera /// viděla film Transedence s Johnnym ♥ /// měla jsem narozeniny a dostala nááádhernou kytičku :)
jedno odpoledne na pouti /// jaké máte zkušenosti s touto maskou? /// další ráno a další smoothie /// nové lodičky z Botovo, brzy bude new in ;)


8 komentářů:

  1. Pribináčky jsem koupila oba, ten kávový leží v ledničce protože se mi do něj nějak nechce a karamel měl včera přítel tak jsem ochutnala, ale vůbec mě nezaujal, nejraději mám klasický vanilkový :) ! Botky jsou krásné a mazanec bych si dala hned.

    OdpovědětVymazat
  2. šári opožděně všechno nejlepší k narozkám ˇˇ limitku bych klidně hned ochutnala, nákupy super, lak jsem si taky koupila, ale white a na johnyho jdem dnes s mamčou, švýcarský dobroty znějí a vypadají lákavě :))

    OdpovědětVymazat
  3. Green smoothie si ted také dělám často a máme stejný top z H&M. Je naprosto úžasný! Lituju, že ho nemám i v růžové :(
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je krásný, já jsem se taky nemohla rozhodnout, kterou barvu mám vybrat :)

      Vymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)