pondělí 10. března 2014

SUPER OBJEV - GLITROVÝ LAK NA NEHTY ESSENCE

Zdravím,

nedávno jsem si pořídila další lak na nehty do sbírky a jelikož mně hodně zaujal, rozhodla jsem se, že vám ho ukážu i na nehtech, i když jsem to popravdě původně neměla v plánu. Moje nehty ještě nejsou moc v pohodě, prostě 5 let nošení gelových nehtů se někde projevit musí, takže to prosím berte na vědomí než mi do komentářů napíšete něco ve smyslu "máš hnusný nehty" nebo tak :D 
Tento lak není v drogériích dlouho, myslím, že se jedná o jeden z produktů, který spadá do jarního updatu Essence, takže je to vlastně horká novinka. Odstínů těchto glitrových laků je víc, já si určitě ještě nějaký pořídím, nejvíc mě ale zaujal právě tenhle v odstínu 03 glitz & glam, který v sobě obsahuje maličkaté zelenozlaté třpytky a pak velké růžové. No a nehtech vypadá božsky, posuďte sami :)
Lak se mi lakoval výborně a navíc docela rychle zaschl, takže paráda. Na fotce mám dvě vrstvy. Co se týče výdrže, tak na tu si opravdu stěžovat nemůžu, takhle lak vypadá po 5 dnech nošení :) Samozřejmě ale používám podlak i nadlak (obojí od značky Four Seasons), takže nevím jak by to lak zvládl bez toho. Cenu si úplně přesně nepamatuju, ale bylo to kolem 50 kč. 

Jak se vám lak líbí?

10 komentářů:

  1. Vypadá moc pěkně, nějaký podobný bych teď potřebovala :)

    OdpovědětVymazat
  2. mám ho v zelené a též si mě získal :)
    i tento vypadá úžasně, až na něj narazím, tak ho beru! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Na těch nehtech mi letmo připomíná tygrovaný vzor. Nevím, jestli to je účel, nebo se to tak zdá jen mi, ale rozhodně za to dávám palec nahoru. Vypadá to originálně, ale hlavně neuvěřitelně rozkošně! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Podle lahvičky bych čekala, že bude krýt plně, připomíná mi Brokát od Maybeline.. :)

    Giveaway o štětec Real Techniques

    OdpovědětVymazat
  5. Pěknééé =) a nehty? se koukni na moje...já si z gelovek uhnala ekzém a pod jeden nehet se mě to dostalo až do ploviny lůžka a nehet nebyl k lůžku uchycen takže ustřihnutej nehet v půlce lůžka je taky luxus! Gelovky jsem nosila přes 6 let....a jak mě chybí =(


    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chybí ti jo? Mě právě vůbec, já si to bez nich docela užívám :D Praktičtější byly to určitě, ale baví mě si teďka měnit barvy nehtů po pár dnech :)

      Vymazat
    2. to mě taky baví, ale jak dlouho? tak dva měsíce a pak mě to bude otravovat.... já prostě nejsem schopná ani otočit list protože na to prostě nemám nehty...však koukni na můj blog a tam uvidíš jaký mám nehty...ten hroznej, co je do půlky lůžka raději nefotím...

      Loveliness By Tess

      Vymazat
  6. už som ho kdesi zazrela je velmi pekny, kedysi by som si ho natrela na nechty samotny ale teraz ked vidim ako vyzera pekne na inom odtieni tak to určite vyskušam:))

    OdpovědětVymazat
  7. Taky si mám v plánu,nějaký takový koupit:) jinak tento tlak vypadá opravdu krásně;)!

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)