pondělí 31. března 2014

SPOTŘEBOVÁNO II.

Poslední březnový den bude věnován spotřebovaným kosmetickým produktům a takovými mini recenzemi na ně :) musím říct, že mě nikdy nenapadlo, kolik toho vlastně spotřebuju, ale jakmile si teďka schovávám všechny obaly, tak docela koukám jak to rychle přibývá ;)

Micelárka Mixa - tuhle micelárku jsem chválila už v minulém článku, vyhovovala mi naprosto ve všem. Dokonce i to nelogické dávkování (dávkovat vodu pumpičkou nebylo zezačátku zrovna dvakrát fajn), mi po čase začlo vyhovovat. Momentálně používám micelárku Loreal, která je taky dobrá ale ta Mixa mě nějak chytla za srdce víc.
Koupila bych si tento produkt znovu? URČITĚ.

Tříminutový zázrak Aussie - k tomuto produktu vám řeknu jedno - buď ho budete milovat nebo nenávidět. Já patřím naštěstí do té první skupiny a to z jednoho prostého důvodu. Mám po něm fakt pěkný vlasy. Uhlazený, nikde nepoletujou, krásně se rozčesávají a navíc opravdu božsky voní.
Koupila bych si tento produkt znovu? URČITĚ.

Kůra na vlasy John Frieda - tuhle kůru jsem si koupila v Německu, značka John Frieda se u nás bohužel neprodává. Byla fajn, vlasy se po ní krásně rozčesávaly a navíc je chránila před teplem....nějaký extra zázrak to ale není.
Koupila bych si tento produkt znovu? MOŽNÁ.

Palmolive sprchový gel Thermal spa - sprcháče od Palmolive mám moc ráda, tenhle byl taky moc fajn, ale co se týče vůní, mám jiné favority.
Koupila bych si tento produkt znovu? ASI ANO.

Objemový šampon Bed Head by Tigi - koho by zajímala recenze konkrétně na tento produkt, mrkněte SEM, nedávno jsem jí psala :) Šampon mi vyhovoval moc, opravdu udělal moc pěkný objem a navíc se mi zdál prakticky nevypotřebovatelný.
Koupila bych si tento produkt znovu? URČITĚ.

Sprchový gel Body Basics - tenhle sprcháč jsem dostala od kamarádky, sama tuhle značku moc nevyhledávám. Sprcháč byl ale super, hlavně díky citrusové vůni, která mě po ránu zaručeně probrala. Celkově má značka Body Basics moc hezké vůně, jednou jsem měla pomeranč s čokoládou a to teda byla opravdu slast :)
Koupila bych si tento produkt znovu? BYL FAJN, ALE SPÍŠ ASI NE.

Mycí gel na obličej Nivea - můj nejoblíbenější mycí gel, který používám každý den ve sprše. Mám už několikáté balení a opravdu ho zbožňuju. Strašně příjemně osvěží obličej aniž by vysušoval.
Koupila bych si tento produkt znovu? ANO, DOKONCE JSEM TO UŽ UDĚLALA.

Dětské ubrousky Nivea baby - nejoblíbenější ubrousky, kterými se lze jakž takž odlíčit. Jsou podle mě stokrát lepší než odličovací ubrousky Douglas, které mě tedy hodně zklamaly. Navíc krásně miminkovsky voní, já je musím doma mít naprosto vždycky.
Koupila bych si tento produkt znovu? ANO, JSOU MOJE STÁLICE.

Bioderma micelárka Sébium - miniaturka slavné Biodermí micelárky. Mě tedy víc vyhovuje ta červená verze, ale tahle také nebyla špatná.
Koupila bych si tento produkt znovu? NEJSPÍŠ NE, RADĚJI SI KOUPÍM SENSIBIO.

Řasenka Maybelline Rocket volume - od téhle řasenky jsem čekala rozhodně víc, moc mi nevyhovovala. Skoro pokaždé se mi totiž obtiskla na dolní víčko a ani ten efekt na řasách nic moc.
Koupila bych si tento produkt znovu? NE.

5 komentářů:

  1. S řasenkou souhlasím :) !
    Palmolive sprchový gel jsem měla a byl moc fajn, krásně voněl a od Nivei mám nějaký podobný gel akorát v něm jsou peelingová zrnka myslím. Po Nivea ubrouscích se určitě podívám a zaujala mě i ta micelárka :) !

    OdpovědětVymazat
  2. Taky me nenapadlo, ze toho spotrebuju tolik. Rasenka Rocket volume mi hrozne slepuje, taky mi nesedi zatim.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  3. Také se na to dnes chystám, opravdu těch produktů potom přibude :)
    Micelárka mě zaujala, ale teď zkouším od Burjois, tak uvidíme :)

    OdpovědětVymazat
  4. Zkus odličovací gel od Bourjois...je fantastickej =)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)