středa 12. března 2014

RECENZE: MAC TVÁŘENKA V ODSTÍNU DAME

Poslední dobou raději dávám přednost kvalitě než kvantitě a tak si radši našetřím na něco kvalitnějšího než abych si koupila další tvářenku za stovku nebo monostíny za 70 korun. A tak jsem si konečně pořídila kvalitnější tvářenku značky Mac, kterou jsem si už dlouho přála. Dlouho jsem si nemohla vybrat odstín, protože Mac jich nabízí doopravdy nepřeberné množství, když jsem se tak ale koukala na svoji sbírku - nesbírku tvářenek (tvářenek mám opravdu minimum, dlouho jsem je totiž opomíjela a používala jen bronzery), tak jsem si uvědomila, že úplně postrádám nějakou jemnou baby růžovou tvářenku. Takže nakonec zvítězil odstín Dame, se kterým jsem ve výsledku strašně spokojená! 
Co se týče balení tak to je klasické "macovské", které se mě osobně opravdu líbí. Jednoduché černé, nic přeplácaného, přesně podle mého vkusu. Kupodivu mi ani nevadí, že je to plast, působí totiž docela bytelně, myslím, že něco vydrží. Sice chybí zrcátko, ale to mi nějak žíly netrhá, obejdu se bez něj, stejnak se většinou maluji u velkého zrcadla. Otevírání je klasické zacvakávací, které funguje tak jak má, tvářenka se sama neotevírá ale ani se nemusíte bát, že si na ní zlomíte nehet (viz. Sleek) :D
Tvářenka je opravdu velmi jemně namletá, je úplně sametová na dotek a na tvář se nanáší jedna báseň, prášivost je minimální. Hlavně nemusíte rejdit po tvářence kdoví jakou dobu než naberete dostatek barvy, stačí jen lehce poklepat. Z čeho jsem já ale maximálně nadšená, je výdrž. Ráno tvářenku nanesu a opravdu jí večer najdu na stejném místě, neporušenou v tomtéž stavu ve kterém jsem jí viděla i ráno. Takovou tvářenku jsem přesně hledala a našla jsem jí ;) Jo, začínám věřit, že se opravdu vyplatí si za kvalitní produkty připlatit, i když nám ta cena může někdy připadat pěkně přemrštěná. 
Jak už jsem psala výše, barva se mi strašně líbí, je opravdu hodně jemňounká, decentní...myslím, že je to taková univerzálka, která by měla slušet prakticky každému. Na sluníčku, jak můžete vidět i na fotce, jsou vidět nepatrné mini stříbrné třpytečky, které jsou ale na tváři opravdu minimální, já je vlastně ve výsledku vůbec nevidím.
Ukázka tvářenky na ruce se mi moc nepovedla, hodně svítilo sluníčko a není pořádně vidět ten krásný odstín, tak to prosím omluvte. Polepším se :D Každopádně mi můžete věřit, že je to opravdu moc pěkný odstín jemné růžové :) Gramáž tvářenky je 6 gramů, ale četla jsem, že prý ubývá opravdu hodně pomalu, takže doufám že mi vydrží hodně dlouho. Tvářenku jsem koupila na parfums.cz za 441 kč, což je oproti kamennému obchodu výhodnější cena. Celkově jsem ráda, že se dá Mac kosmetika pořídit i na internetu, né každý se může vydat do Prahy do kamenné prodejny, že :)

Sečteno podtrženo - já jsem opravdu nadšená a nemám co bych tvářence vytkla. Stala se momentálně mojí absolutní jedničkou, používám jí každý den a né a né se jí nabažit. Možná, že si i časem pořídim nějaký další odstín, líbí se mi třeba Dolly Mix, to je taková nádherná fuchsiová barvička, mrkněte na swatche na netu :)

Máte nějakou Mac tvářenku? Jaký odstín? A jste s ní spokojené? :)


7 komentářů:

  1. vypadá opravdu úžasně! :) od MAC toužím už delší dobu vyzkoušet pudr a rtěnku :)

    OdpovědětVymazat
  2. je nádherná...závidím ti jí ja se chystám na NARS - New order a paletky Naked, prostě jsem si uvědomila, že essence a podobné šunty jsou jen a jen vyhozené peníze a z 20ti produktů levné kosmetiky narazíte na 5 dobrých, za což u těchto drahých značek máte vždy jistotu a nešáhnete vedle =)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  3. Odstín si zvolila naprosto perfektní! Tvářenka vypadá moc dobře :)

    OdpovědětVymazat
  4. Odstín mi připomíná jarní limitku Lancome... přijde mi až moc světlý :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný odstín! já mám od MAC tvářenku Flower Fantasy a úplně jí zbožňuju! Je tvořená rozjasňovačem, růžovou a cihlovou barvičkou. Vypadá opravdu bezvadně.

    OdpovědětVymazat
  6. Tak mam presne tu samou a taky z parfums :D Jen mi prijde ze je desne svetla takze musim stetcem poradne hrabnout

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)