sobota 15. března 2014

PROPADÁKY III.

Jednou z rubrik na mém blogu jsou kosmetické propadáky neboli produkty které mě zklamaly, naštvaly a možná i něco horšího :D Nedoporučuji vám tedy za ně utrácet peníze, na druhou stranu ale zase ani nevylučuju, že vám vyhovovat můžou. Každá jsme jiná ;)
1. Sprej pro lesk vlasů Syoss - tenhle sprej jsem dostala jako dárek, samotnou by mě totiž ani nenapadlo si ho koupit. Značka Syoss je podle mě totiž víceméně pěkně naprd, já jsem od nich ještě nevyzkoušela nic co by mě nějak nadchlo nebo to na mé vlasy nějak účinkovalo. Tenhle sprej mi nevoní a s vlasy neudělá zhola nic. Žádný lesk, výživa, prostě nic...proč jsem ho už dávno nevyhodila?

2. Odličovací ubrousky Douglas - tyhle ubrousky jsou docela oblíbené a proto mě dost mrzí, že mě tak moc zklamaly. Nechápu jak si s nimi může někdo plnohodnotně odlíčit obličej včetně očí, fakt ne...Obličej odlíčí bez problému, to jim upřít nemůžu ale ty oči....to bych si je musela udřít :D A taky mi vadí, že jakoby tak zvláštně pění, za mě tedy ne bohužel :( momentálně je používám na všechno možné jen né na odličování...zlaté miminkovské ubrousky od Nivei!

3. Tužky na oči od Essence - konkrétně tyto dvě co jsou na fotce, jak jsou na tom ostatní, třeba teďka ty nové to opravdu nevím. Tyhle dvě jsou ale dost velká příšernost, tak tvrdé tužky jsem snad ještě neviděla, skoro jak pastelky :D Příšerně dřou oko, linka s nimi namalovat prostě nejde...a to se mi zrovna ta lila tak líbila :( Takže vám radím, barevným Essence tužkám na oči se pro jistotu vyhněte velkým obloukem!

Do komentářů mi můžete napsat, jaké máte s těmito produkty zkušenosti vy, hlavně mě zajímají vaše názory na Douglas ubrousky ;)

3 komentáře:

  1. Sprej jsem teda ještě nezkoušela, ale jiná kosmetika od Syoss mi vyhovuje a je jedna z mála po které se mi aspoň nemastí vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  2. Syoss je děsný to máš pravdu....nesplňují to, co mají a okamžitě mám mastné vlasy...
    Ty ubrousky mě hodně překvapily...chtěla jsem si je totiž kupovat =D
    Essence jako celá značka jde do....však víte kam ;)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  3. Ty ubrousky jsem měla a opravdu nic moc. Zadarmo bych je brala, haha.

    Syoss bohužel není nic extra, i když jsem si jednu jejich masku hodně oblíbila. Spíš bych ale něco jako balzám, ne maska.

    Hezký blog. :)

    Přeji pěknou neděli§

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)