pondělí 17. března 2014

L´OREAL PARIS NUDE MAGIOUE EAU DE TEINT MAKEUP

Recenzi na tento makeup už připravuji a chystám dlouho, protože to je pro mě věc o které vám prostě musím trochu povyprávět, tak jsem se konečně dostala i k sepsání svých postřehů. Makeup bohužel zatím není k dostání u nás, ale pokud by se vám zalíbil, není problém ho sehnat na různých eshopech.

V prvé řadě se mi strašně líbí balení - ačkoliv je tedy příšerně nepraktické. Chybí jakákoli pumpička, makeup se musí dobře protřepat a poté si ho drobet nalít na ruku nebo dát prst na hrdlo a otočit (opatrně, je hodně tekutý, chce to dávat pozor) a nanést na obličej. Ta skleněná lahvička je ale nádherná, působí opravdu luxusním dojmem a kombinace s fialovou barvou je prostě krásná, alespoň pro mě. Ještě také musím říct, že při jeho nanášení nepoužívám štětec ale prsty, zjistila jsem že při použití štětce se ho do něj hodně vsákne a já nerada plýtvám něčím co mi vyhovuje, takže proto jen prsty.
Já mám odstín 120 Pure Ivory, což byl co si tak vzpomínám nejsvětlejší odstín, který šel v Německu koupit. Narovinu říkám, že pokud jste bledulky tak to pro vás bude tmavé, na eshopech ale mají i světlejší odstín, takže žádný strach. Já ale zas tak bílá nejsem, takže mě vyhovuje a navíc se hodně přizpůsobí odstínu pleti.
Vlastnosti makeupu jsou takové: je opravdu hodně lehoučký a tekutý, krásně po pleti jakoby jezdí a nakonec se do ní i vsákne. Ale víte co je na tomto makeupu úplně nejlepší? Jeho sametově hebký finiš. Něco neskutečnýho opravdu. Žádný makeup mi ještě tohle s pletí neudělal. Nemusí se ho bát ani majitelky smíšené pleti, já sama mám mastnější t-zónu a nemám s ním žádný problém.
Bohužel makeup kryje málo, což mě ale nevadí, já na ty hutné makeupy co zakryjí vše moc nejsem. Něco málo zakryje ale se zakrytím pupínků nepočítejte, na to budete potřebovat korektor. Pokud ale nemáte problémy s pletí a nepotřebujete zas až tak velké krytí, bude tento makeup něco pro vás! Já si ho momentálně šetřím na léto, na to bude opravdu ideální :) Cena makeupu byla kolem 12 euro v německém DMku.
Pro dnešek vše, další článek můžete očekávat ve středu :)

3 komentáře:

  1. Vypadá luxusně, ale já právě potřebuju ty hutné a krycí, takže nic pro mě =/

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  2. S Lorealem mám zkušenost, že dělají převážně tmavé a nehutné make-upy, což je právě opak toho, co potřebuju, takže jsem s nimi nikdy nebyla kamarád, ale doufám, že tobě poslouží. :-))

    OdpovědětVymazat
  3. Ten se mi moc líbí, ale zatím si pořád nejsem jistá jestli do něho investovat :)

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)