pátek 7. března 2014

JARNÍ WISHLIST

Jedno na sebe musím prásknout...jestli mi něco chybí, tak je to skromnost. Vlastně neexistuje doba, kdy bych si něco nepřála. Co je ale fajn je to, že když něco doopravdy chci, dokážu si na to našetřit, třeba jako jsem si našetřila na zrcadlovku. Když se tedy podíváte na můj jarní wishlist, tak vidíte, že je toho na něm docela dost no :D Výhodou ale je, že mám v dubnu narozeniny takže část věcí bych mohla dostat jako dárky. Hlavním dárkem, který si moc přeju, je Ipad, který jsem jaksi zapomněla na wishlist umístit, tak mi to prosím promiňte :D Jestli ho ale dostanu je ve hvězdách, přeci jenom to není zrovna levná sranda...

1. Černý křivák - tohle je prostě klasika, která mi ale donedávna v šatníku chyběla. Ano, minulý týden jsem si ho konečně pořidila! Hodí se naprosto ke všemu (já osobně ho miluju ke Converskám, už se na to těším). Doma mám tedy ještě dva, jeden ve velbloudí a druhý v béžové barvě, ale ty přeci jenom nejsou tak univerzální jako tenhle.
2. Černé nízké Conversky - loni jsem si pořídila bílé nízké a byla to ta nejlepší koupě jakou jsem mohla učinit. Nic pohodlnějšího na nohy neexistuje (ani Vansky nejsou tak pohodlný, vážně ne). Letos si koupím černé a budu spokojená.
3. Sportovní boty do tělocvičny - jelikož chodím několikrát týdně cvičit a cvičím ve starých křuskách, už je opravdu načase si pořídit kvalitní sportovní boty. Asi nejvíc potřebná věc z celého wihlistu, už si nechci ničit nohy.
4. Sportovní oblečení - to souvisí s těmi botami, líbily by se mi černé dlouhé legíny a nějaké barevné tílko hodící se k botám.
5. Výrazný náhrdelník - co dodat, těch není nikdy dost a já se na ně tohle jaro obzvlášť těším.
6. Basic trička - nějaká jednoduchá trička mi v šatníku docela chybí, líbilo by se mi třeba nějaké šedivé, může být i s nápisem.
7. Laky na nehty - plánuju sestavit i kosmetický wishlist, ale laky na nehty jsem šoupla i sem. Jelikož se moje nehty snad trochu lepší, plánuju si rozšířit sbírku laků na nehty o nějaké jarní barvičky. :)
8. Lodičky - tímhle bodem si nejsem moc jistá ale strašně by se mi líbilo nosit lodičky i na běžné nošení. Musely by ale mít přijatelný podpatek....no nevím, strašně se mi to líbí k úzkým džínům ale asi to není nic pro mě.
9. Zajímavý top - věc, která mi v šatníku zoufale chybí. Mám ho plný letních topů a tak, ale nějaký pekný elegantnější třeba na párty prostě nemám. Moc hezký mají v Mohitu, takže si tam asi brzo pro nějaký skočím.
10. Skater sukně - ta na obrázku je naprosto boží ale já bych nepohrdla ani černou klasikou. Chtěla bych začít nosit sukně častěji, i když jich mám plno tak stále dávám přednost kalhotám....
11. Dobře padnoucí džíny - jedny v černé a jedny v klasické modré. Už žádné legíny, na jaře bych se ráda navrátila ke klasice.
12. Džínová bunda - jednu doma mám ale už docela dosluhuje, na jaro ale i na letní večery je to ta nejlepší věc, která se hodí ke všemu.
13. Sluneční brýle - je to záhada, ale většina se mi někam vytratila, takže opravdu nutně potřebuju nové. 

A co je vaše největší jarní přání? :) Příště si už dámě zase nějakou tu kosmetiku, slibuju! 

6 komentářů:

  1. OPI lak, sukně a brýle super! mé přání, určitě nějaký lehčí kabátek. Mám zálusk na pastelové barvy, zelená a fialová. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Bez lodiček prostě není jaro!!!

    OdpovědětVymazat
  3. krásný wishlist, většinu věcí bych brala hned! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ta sukně je nádherná! Když budeš mít chvilku, mrkni: http://roma450.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Stejně jako ty , bych si přála nějaké boty do posilovny, nejlépe od nike, strašně se mi líbí. Křivák bych si také nejraději koupila. Moc se mi tvůj wishlist líbí :)

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)