neděle 15. prosince 2013

RECENZE: NIVEA OČNÍ ODLIČOVAČ EXTRA VODĚODOLNÉHO MAKE-UPU

Hezký den!

Dnes si dáme zase jednu recenzi....tentokrát to bude recenze na dvoufázový oční odličovač extra voděodolného make-upu od Nivea Visage. Já osobně stále nenašla ten svůj top oční odličovač očí, žádný prostě neodličuje tak jak bych si představovala...a když už odličuje dobře i voděodolnou řasenku, tak s ním mám zase jiný problém, a přesně tak tomu bylo i v případě tohoto dvoufázového odličovače. K tomu problému se ale dostanu později. Takže bohužel, moje hledání super odličovače pokračuje. Zálusk mám třeba na dvoufázový odličovač od Bourjois nebo na ten s výtažkem z chrpy od Yves Rocher, na tyhle dva jsem četla hodně pozitivních ohlasů :)


Oficiální popis: tento odličovač účinně odstraňuje i extra voděodolnou řasenku a make-up bez nutnosti silného tření. Pečující dvoufázové složení chrání citlivé řasy a je vhodné i pro uživatelky kontaktních čoček. Obsahuje výtažek z chrpy.

A teď už můj názor na věc. Takže...odličovač v pohodě odličuje. Opravdu se mi nestalo, že bych musela oko nějak drhnout, i voděodolnou řasenku, linky, tužku, všechno odlíčí v pohodě. Samozřejmě nejdřív promícháte obě dvě složky, nanasete na vatový tampónek, přiložíte na oko...já poté nechávám chvilku působit a pak prostě stáhnu všechna líčidla dolů. Co mě trochu udivuje je fakt, že jakmile obě dvě složky promíchám, tak se vzápětí okamžitě zase oddělí, takže musím být maximálně rychlá :D

S odličovačem tedy nemám, co se týče samotného odličování, prakticky žádný problém. Nevyhovují mi na něm ale jiné dvě věci. Ta první je, že je poměrně dost mastný. Řekla bych, že je možná tak stejně mastný jako dvoufázový odličovač od Ryoru, pokud jste ho zkoušely, tak víte, že ten je mastný opravdu dost. No a tenhle je buď stejně a nebo o trochu méně. Každopádně mi to trochu vadí. Nic co by se nedalo přežít samozřejmě. Stejně pak dočišťuji obličej micelárkou takže je to v pohodě. Furt lepší než kdyby pleť vysušoval že, to pár odličovačů taky umí :D

Co ale "přežít" nemohu a nechci je ta druhá komplikace - pálí mě po něm okolí očí. Né oči samotné ale ta citlivá kůže okolo očí a oční víčka. A to upozorňuju, že nemám absolutně vůbec citlivé oči....něco takového se mi stalo poprvé. Je to ale opravdu docela silné štípání a pálení :( popravdě ani nevím jestli odličovač dopotřebuji, spíš ho věnuju mamce nebo ségře :) Tahle komplikace mě opravdu dost štve, protože jinak odličuje vážně hodně dobře. Dokonce ani neubývá tak hrozně rychle jako již zmíněný dvoufázový odličovač od Ryoru, který jsem používala dříve...ale holt mám smůlu no.

Pokud to někoho zajímá, tak tento odličovač obsahuje i silikony, pokud se nepletu :)

Cena: odličovač můžete koupit v každé drogerii nebo na parfums.cz za 133 kč.

Takže moje hledání dokonalého odličovače pokračuje dál. Budu ráda když mi poradíte čím si oči odličujete vy, chci konečně najít nějaký fakt dobrý :) Občas vezmu i oči micelárkou ale to prostě není takový, žádná micelárka mi oči neodlíčí úplně tak jak bych si představovala...takže čekám vaše cenné rady! .) Mějte se fajn a nezapomeňte na GIVEAWAY!


9 komentářů:

  1. Tak to jsem ráda, že jsem ho mamce nakonec nekoupila. Používá od Garnieru a chtěla vyzkoušet jiný, váhala jsem nad tímto, ale asi jsem udělala dobře, že jsem ji ho nekoupila. Jinak v Dmku stojí 119,- :) a ten od Garnieru jsi měla? Mamce vyhovuje, zkus ho :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo, nevím, asi jsem ho nezkoušela ještě...díky za tip :)

      Vymazat
  2. taky už věčnost hledám dobrý oční odličovač, ale stále nic :/
    jeden z těch lepších byl dvoufázový od Ryoru, odlíčil oči docela rychle, ale moc příjemný zas není ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, odlíčil dobře ale taky mi nebyl moc příjemnej po čase...navíc strašně rychle ubýval...

      Vymazat
  3. Tiež som ho mala a nebola som najspokojnejšia, teraz používam odličovač z Yves Rocher na citlivé oči a super. odporúčam :)

    OdpovědětVymazat
  4. tento odličovač ma zaujal a tak som si ho tiež kúpila mňa pod očami neštípe a fakt dobre a hneď odlíči ale mne vadí hlavne to že mi rozmaže všetko čierne okolo očí a preto ho ani nepoužívam... ja mam od nivei čistiace mlieko pure and nature a sním si odličujem oči a je fakt užasne a jemne

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, teď jsem narazila na Tvůj blog a moc se mi líbí, jaké děláš recenze :) (Měla bych se samozřejmě učit :D)
    Jinak - s tímhle odličovačem - přesně tenhle problém, a mamka taky, pálí a je mastný.
    K tomu od Yves Rocher - ten jsem používala dlouho, ale ke konci už mě přestalo bavit, jak je mastný... A to ještě víc, než tenhle Nivea :/ Zkusila jsem jich plno a mám dva vítěze :D
    Nejlepší je pleťová voda Bioderma Sensibio! To fakt odlíčí všechno a příemně... A pak od Sephora, 2 v 1 průhledný gel. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tak to jsem moc ráda, že se ti tu líbí :)
      já si chci momentálně našetřit na dvoufázový odličovač od Lancome, i když je teda šíleně drahej, tak stejně bych ho děsně moc chtěla zkusit :) Tak uvidíme jestli se mi to povede ;) Každopádně díky moc za tipy!

      Vymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)