čtvrtek 12. prosince 2013

NÁKUPY - MNICHOV / KOSMETIKA

Minulý týden jsme byli s přítelem na vánočních trzích v Mnichově (článek s random fotkami z trhů bude brzo!) a při té příležitosti jsem samozřejmě nemohla nezabrousit i do zdejších obchodů, to bych nebyla já :D Moc se mi líbil Forever21, jen kdyby tam nebylo tak neuvěřitelně natřískáno :D Ještě vám taky ukážu něco málo z kosmetiky, co jsem si v poslední době koupila...není toho moc, většinu peněz utrácím za dárky pro ostatní, né pro sebe :)

Na tento makeup jsem měla zálusk už dlouhou dobu...a konečně se na něj dostalo! Mám ho v nejsvětlejším odstínu, který v německém DMku měli, a to v odstínu "120 Pure Ivory". Samozřejmě na něj udělám recenzi ale rovnou říkám, že je boží! Alespoň tedy pro mě, protože nepotřebuju moc velký krytí :)

Kosmetiku Milani jsem si hodně oblíbila! Hlavně jejich rtěnky jsou moc fajn :) rozhodla jsem se vyzkoušet červenou konturku na rty (moje první konturka v životě, až do teď jsem je vůbec nepoužívala), dvě jumbo tužky na oči - odstín "10 Almond Cream" a "09 Café Au Lait". No a nakonec  vánoční must-have v podobě třpytivého bronzového top coatu na řasenku :)

Samozřejmě mi i do sbírky přibylo pár tmavých odstínů rtěnek. Zleva to je matná Kate Moss v odstínu "111 Kiss Of Life", veprostřed nádherná tmavá fialová od Rimmelu v odstínu "120 Cutting Edge" a nakonec moc hezká studená fialová od Milani v odstínu "20 Uptown Mauve".

Věc, kterou na Německu opravdu zbožňuju - výprodeje bižuterie v HMku :D všechno po 1 euru, přátelé ;)

Teplé khaki legíny s koženými detaily - Pimkie

Svetr, ze kterýho mám neskutečnou radost! Forever21

Nakonec must-have na zimu :) Už několik sezón si přeju beranici, tak jí konečně mám. Z HMka.

6 komentářů:

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)