čtvrtek 7. listopadu 2013

PODZIMNÍ SLEEK PALETKA - ULTRA MATTES V2

Jsem zde se slíbenou recenzí nádherné Sleek paletky!


Paletka Ultra Mattes V2 obsahuje nádherné tlumené odstíny, které se perfektně hodí do zamračeného a pochmurného podzimu. Všechny odstíny v paletce (je jich 12) jsou absolutně matné, naprosto bez shimmeru a třpytek. Paletka obsahuje jak světlejší, tak i pořádně tmavé odstíny. Co se týče pigmentace, která vás určitě zajímá - je opravdu skvělá, ale jen u některých odstínů. Některé by mohly být prostě pigmentované i líp. To ale uvidíte na swatchích na ruce, které jsou níže v článku :) Obal paletky je krásný černý a matný, vypadá opravdu moc pěkně a luxusně. Praktický ale moc není, já mám paletku věčně opatlanou od makeupu a stínů, na té matné černé je vidět prostě všechno....ještě mám taky menší problém s otvíráním, vždy si u toho málem zlomím nehet, ale to je asi problém jen mého kusu, mám ještě paletku Oh so special! a ta se otevírá dobře.


No není to nádhera? Pro mě jsou tyhle barvičky skutečná pastva pro oči :)


A tady už můžete vidět i jednotlivé názvy odstínů. Já jsem si moc oblíbila oba zelené odstíny Orbit a Fern, pak také tmavě modrý Ink a moji dva největší favorité jsou odstíny Paper Bag a Villan. Také bych se ještě měla zmínit o prášivosti, která tam sice je, ale zas tak hrozný to není. Klidně si můžete nejdřív udělat makeup a pak až se vrhnout na oči, většinou pod očima stíny opadané nemám :)


Z první řady mě svojí pigmentací zklamaly především odstíny Noir a Higness. V paletce Oh so special! je pigmentace černé o mnoho lepší, tohle je jen taková tmavá šedá bohužel...černou z druhé paletky si maluji klidně i černočerné linky :) Za to odstíny Ink a Orbit, no to je prostě paráda!


Z této řady je zase o něco horší odstín Maple, chce to víc vrstviček. Odstíny Fern, Villan a Paper Bag jsou naprostá špička.
Co říct na závěr, snad jen, že koupě paletky rozhodně nelituji, na podzim má naprosto ideální barvy a dá se s ní bez problému nalíčit jak na den, tak i na večer. Pokud nad ní přemýšlíte, jděte do ní, litovat nebudete ;) Já jsem se do ní doslova zamilovala! Jinak koupit se dá různě po internetu, já jí koupila na Eshopu Péti Lovely Hair za 285 korun :)

5 komentářů:

  1. paletky od Sleeku jsou jedny z nejlepších, tato má krásné odstíny barev :)

    OdpovědětVymazat
  2. miluju paletky Sleek:) tahle je fakt krásná, takový úžastný matný barvičky, který se přesně hodí teď na podzim:)

    OdpovědětVymazat
  3. No jo zase Sleek :), už si ji musím také pořídit, když mne všichni tolik lákáte :) Děkuij za typ tahle se mi barevně velmi líbí :)

    OdpovědětVymazat
  4. Sleek :D Oh od všadial na mňa kuká paletka tejto značky... Ešte chvílu a budem ju mat aj ja :D

    OdpovědětVymazat
  5. och tie farby!

    Inak pozyvam na giveaway o GUCCI RUSH 75ml, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/10/najlepsia-giveaway-ever.html

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)