pondělí 4. listopadu 2013

OBLÍBENCI MĚSÍCE ŘÍJNA


1. Gel na obočí pro brunetky od Alverde - tento gel jsem sháněla strašnou dobu po českých DMkách, ale sehnala jsem ho až v tom německém, konečně! Je to naprosto výborná věc a o to víc mě mrzí, že se prý přestává vyrábět :( Na takové to každodenní rychlé líčení to je naprosto ideální věc, vypadá to přirozeně a máte obočí za minutku upravené :)

2. Sleek paletka Ultra Mattes V2 - na tuhle paletku očekávejte ve středu recenzi! Prozatím vám řeknu jen tolik, že jsem si jí opravdu zamilovala, a ačkoliv některé stíny nejsou tak pigmentované jak bych očekávala, tak stejně je podle mě za cenu 290 korun, opravdu dobrá. Na podzim má naprosto ideální barvy!

3. Tigi Bed Head Superstar objemové sérum - co se týče vlasové kosmetiky, tak strašně ráda zkouším nové a nové věci a málokdy u něčeho zakotvím na dlouho. Samozřejmě mám ale svoje oblíbence ke kterým se ráda vracím :) Tuhle novinku momentálně zkouším chvilku ale přijde mi docela fajn. Objem to fakt udělá moc pěkný a navíc i vydrží! Navíc tohle sérum skoro vůbec, zatím, neubývá :) Uvidíme, budu ještě chvíli zkoušet a pak poreferuju.

4. Maybelline Baby lips - profláklý balzámek, koupený taktéž v Německu. Když zrovna nemám na rtech tmavou rtěnku, mám tam poslední dny, právě tohle. A nemůžu si tenhle balzámek vynachválit! Momentálně je v Rosmannu akce, ve které tento balzám sežene společně s řasenkami Maybelline, tuším za 199 korun :) Tak pokud byste ho rády vyzkoušely, myslím, že máte jedinečnou příležitost.

5. Original Source sprchový gel Malina a Vanilka - perfektní sprchový gel, který fakt nádherně voněl! bohužel tam mám už jen trošičku....to souvisí s tím, že se mi zdá, že jsem ho vypotřebovala strašně rychle :D Dávala jsem si ho stejné množství jaké používám vždycky a stejně jsem ho měla za chvilku pryč, nevím proč :D Sprcháče od Baley mi teda vydrží dýl...nic to ale nemění na tom, že byl opravdu fajn!

No a jestli jsem v říjnu něco sledovala fakt hodně, tak to byly v první řadě Pretty Little Liars a pak taky Deník Dity P., který dávají na ČT1 každý pátek od půl 7 večer, nebo pak v repríze na ČT2 tuším že ve středu večer. Já jsem si tenhle pořad a celou Ditu strašně zamilovala, ona je prostě úžasná! Ke každému receptu se jí váže spousta vzpomínek a historek, které vypráví jak jí zobák narost, když to tak řeknu :D Prostě nemluví spisovně což hodně lidem asi vadí, co jsem tak zaregistrovala....mě to teda ale nevadí vůbec, právě je to spíš to, co mi na ní tak imponuje :) sledujete taky Deník Dity P.? :)

11 komentářů:

  1. paletky od Sleeku si nemůžu vynachválit, jsou nejlepší <3 zatím mám tedy jednu, ale chci si pořídit další :)
    Deníky Dity P. nesleduji, ale díky za tip, kouknu se na to! :)

    OdpovědětVymazat
  2. ten sprchový gel musí krásně vonět!!
    Tedy já se musím přiznat, že Deník Dity P. opravdu není nic pro mě, není mi vůbec sympatická, skoro se neusměje a mám pocit, že to nějak tak předstírá , nebo co :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D no já jsem byla taky hodně překvapená když jsem jí slyšela mluvit poprvé...hlavně co se týče toho jejího hlasu teda :D a máš pravdu, že se moc nesměje...ono co tak slýchávám, tak hodně lidem, stejně jako tobě, není moc sympatická :)

      Vymazat
  3. Super oblíbenci! Nějakou paletku od Sleeku chci už dlouho vyzkoušet a když čtu všude tu chválu tak to asi nebude dlouho trvat a též si pořídím nějakou. Co se týče pořadů v televizi tak to opravdu nestíhám, takže na telku fakt koukám, jen ojediněle:)

    OdpovědětVymazat
  4. sprcháč je opravdu krásně voňavý ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Paletku jsem taky nedávno pořídila... je úžasná :))

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  6. ten sprchový gel musí nádherne voňať, milujem vôňu vanilky a malín!!!

    OdpovědětVymazat
  7. Alverde gel na obočí taky miluju a sprcháč je úžasný. Nejradši bych si po ěnm snědla ruku :D

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
  8. gel od alverde mam ten bledy ale tento tmavy škoda že neni aj u nas, pekny blog:))
    http://aj-ro-na.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)