pátek 15. listopadu 2013

KOSMETIKA DO LETADLA :)

Jelikož mě už brzy čeká dovolená, a já už pomalu ale jistě házím věci do kufru a do příručního zavazadla, napadlo mě, že bych vám mohla ukázat mojí kosmetickou taštičku (no spíš průhledný pytlík :D) který si sebou beru na palubu. Většinou když jsem cestovala letadlem třeba jen 3 hodinky, tak jsem žádnou takovouhle taštičku sebou nebrala, přišlo mi to zbytečné a hlavně jsem moc nerozumněla tomu, kolik vlastně lahviček a o jakém objemu si vlastně do letadla můžu vzít. Teďka jsem si ale už všechno zjistila...mělo by to být maximálně 10 lahviček o maximálním objemu 100 ml. Tak snad to mám dobře, nerada bych se na letišti s někým dohadovala :D


Co si tedy beru sebou do letadla:
Malý deodorant od Adidasu - bez toho bych asi nevydržela.
Termální voda - tu možná ani nepoužiju ale přeci jenom pro jistotu si jí radši vezmu.
Antibakteriální gel na ruce
Krém od Nivei - naprostá nutnost. Nesnáším ten suchej vzduch co je v letadle, vždycky vystupuju hrozně vysušená :(
Balzám na rty - vezmu jeden z těhle dvou (ten stříbrný je oprýskaný cocacolový Lip Smacker) nebo možná i Carmex, nerada bych vystoupila s oparem.
Krém na ruce
Zrcátko
+ na fotce chybí miniaturka parfému, kterou si sebou taky beru :)


Jinak tenhle průhledný pytlík jsem koupila v papírnictví a je přesně rozmerově určen na kosmetiku do letadla, pro příště si budu muset koupit nějakou hezčí taštičku, mají je třeba v HM nebo v Sephoře :)

Ještě bych vám ráda řekla, že tenhle článek je nejspíš poslední, který publikuju ještě já. Samozřejmě jsem pro vás nějaké články připravila abyste se mi tu nenudily, zatím co budu pryč. Bude třeba článek o mých kosmetických grálech nebo můj outfit na cestu letadlem :)

Co si sebou do letedla berete vy? Třeba jsem na něco důležitého zapomněla :)


7 komentářů:

  1. Já si vždy beru balzám,antibakteriální gel a ještě paletku o kterou se v zavazadlovém prostoru bojím ..
    turquoise bow

    OdpovědětVymazat
  2. tak to si beru do letadla asi úplně stejné věci jako ty:) miluju ty miniaturní lahvičky:) plus mám teda asi tři lesky a rtěnky, ták pro jistotu:.D

    OdpovědětVymazat
  3. ja som lietadlom ešte nešla tak neviem ako to tam chodí:))

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělý článek. Cestuju letadlem docela často, takže rozhodně tvoje tipy využiju. Ten antibakteriální gel mám, je to můj oblíbenec ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  5. Pecka článek. Mám podobné složení balíčku. Naposledy jsem kupovala kosmetiku v eshopu zapakuj.cz Mají tam takovou tu mini kosmetiku do letadla, kterou si můžete vzít i do příručního zavazadla. Nechci dělat reklamu, ale při poslední dovolené se mi na poslední chvíli jejich služby šikly.

    Ema

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)