neděle 24. listopadu 2013

5 MÝCH KOSMETICKÝCH SVATÝCH GRÁLŮ


RTĚNKY RIMMEL BY KATE ♥
Tyhle rtěnky jsou pro mě ty nejlepší barvicí věci na pusu, které si můžete v české drogérii koupit. Momentálně mi přibyl ještě jeden matný odstín, který na fotce není (mimochodem rtěnky v černém obalu jsou ty z klasické kolekce, ty v červeném jsou matné). Co se týče vlastností, tak už o nich bylo řečeno mnoho ale ve zkratce - nezalézají do vrásek, nevysušují pusu a poměrně dlouho vydrží. Pigmentace taky super. Pod ty matné odstíny to chce mít pusinku hlaďounkou jinak vám to šupinky zvýrazní, to je ale u matných rtěnek tak trochu samozřejmost. Kdyby někoho zajímaly moje odstíny tak to jsou zleva: 03, 20, 107 a nová matná která na fotce chybí je 111 "Kiss of Life".


LEE STAFFORD SUCHÝ ŠAMPON PRO BRUNETKY ♥
Tohle je ten nejlepší suchý šampon na světě! A že jsem jich už vyzkoušela mraky. Sice je drahej (tady v čechách okolo 3 stovek, v Německu myslím 8 euro) ale je fakt nejlepší. Nádherně vlasy odmastí a ještě jim dodá objem a naprosto božskou vůni. Já už jinej suchej šampon prostě nechci, nene. Jo a abych nezapomněla - na bílý fleky na vlasech zapomeňte, tenhle šampon je nedělá.


ŘASENKA MAYBELLINE GREAT LASH ♥
tohle je řasenka, kterou používam asi už od svých 15 a kupuju si jí neustále až do teď. Tahle je zrovna ta s tím novějším kónickým typem kartáčku, kterej mi moc vyhovuje. Vím, že spoustě lidem nevyhovuje ale řasenky jsou věcí, která jsou prostě hrozně individuální...já jí zbožňuju, navíc stojí pár korun.


PARFÉM KATE MOSS - KATE ♥
Nejoblíbenější parfém. Mám už ho ale na dně, takže si ho budu muset co nejdřív dokoupit :) Pro mě je to ta nejlepší vůně na světě...a to i přesto, že je květinová a mě z 90% květinové vůně strašně smrděj. Tahle ale překrásně voní. Jednou jsem si koupila časopis a tam byla jedna stránka navoněna touhle vůní, já jsem si o tu stránku otřela svetr a pak jsem tu vůni cítila furt dokud jsem svetr nevyprala...a tak jsem si tuhle vůni zamilovala. Je to už asi tak 6 let a moje láska k ní stále trvá. Prostě na co Kate sáhne to se povede, viz. rtěnky nahoře :D


CARMEX BALZÁM NA RTY ♥
No a nakonec moje balzámová láska, o které už asi určitě víte. Dokonce ho i jedna z vás vyhrála v mé první giveaway tady na blogu. Je to prostě ten nejlepší balzám na zimu, pokud trpíte stejně jako já na hodně rozpraskanou pusu, opary, prasklé koutky...prostě na takové ty věci, které všechny hrozně "milujem" :D

Tenhle článek je přednastavený, na vše komentáře odpovím až se vrátím z dovolené :)

12 komentářů:

  1. Nemám ráda pojmenování svatý grál! A vůbec nevím proč :) Každopádně nemám asi nic společného... jedinou věc, kterou jsem z těchto zkoušela je řasenka, která mi příliš nesedla :) Každopádně na rtěnky Kate se chystám už dlouho... :))

    Giveaway o Sleek paletku 

    OdpovědětVymazat
  2. zaujal ma ten suchý šampón :) ešte som ho vôbec nikde nevidela, a rada by som ho skúsila,keď nerobí biele flaky,lebo s tým mám pri každom problém.

    OdpovědětVymazat
  3. Jéééé, ty Rimmelky jsou všechny úžasné :) Hlavně ta burgundy :)

    OdpovědětVymazat
  4. jedine čo s toho mam je carmex a tie ruže su pekne:)

    OdpovědětVymazat
  5. na Rimmel rtěnky a carmex nedám dopustit! Ten suchý šampon plánuji vyzkoušet :)
    turquoise bow

    OdpovědětVymazat
  6. Och Kate Moss parfém milujem!!! Tiež musím dokúpiť, ale u nás v parfumérke maj poväčšine len novinky, takéto strašie veci tam nájdem len zriedka... Jo a balzám Carmex som tušim naozaj videla u Roumí :)

    OdpovědětVymazat
  7. to já jsem vyhrála ten carmex :D a musím říct, že je opravdu skvělej, používám ho denně, už jsem skoro na dně :)
    a kate rtěnky milujuu též ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Rtěnky od Rimmel by Kate jsou boží! Zrovna jednu mám teď v článku souboj rtěnek... :)

    OdpovědětVymazat
  9. Řasenku mám také, už několikáté balení, je vážně úžasná :) !
    Hrozně se mi líbí to pozadí, docela by mě zajímalo jak skladuješ kosmetiku a co všechno ve své kolekci máš :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky, možná bych to mohla někdy nafotit, i když si myslím, že na tom není nic zajímavého, jen to mám všechno naházené v košíčkách :D Ale každopádně dík za tip na článek :)

      Vymazat
  10. T tvé pětky jsem nevyzkoušela nic, ale chci si pořídit carmex :)

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)