pátek 28. června 2013

RECENZE: GARNIER ULTRA DOUX REVITALIZAČNÍ ŠAMPON 5 ROSTLIN

Dnes si zase po nějaké době dáme jednu recenzi. Tentokrát na šampon, který jsem si vlastně koupila úplnou náhodou....zrovna mi došel šampon a já doma nenašla žádnej náhradní (sama nechápu jak se mi to mohlo stát, momentálně čekají na vyzkoušení asi 4 lahvičky šamponů a kondicionérů :D). No, tak jsem vlítla do drogerky a čapla první šampon, u kterého se mi líbil obal (trošku kecam, samozřejmě jsem ho také řádně očuchala :D)....Nakonec se z tohohle šamponu vyklubal pro mě zatím nejlepší šampon jaký jsem kdy vyzkoušela...a že jich už bylo. Jedná se Revitalizační šampon Garnier Ultra doux 5 rostlin.


Tento šampon je určen pro normální až oslabené vlasy a neobsahuje ani žádné parabeny a ani silikony. Co ale obsahuje jsou výtažky z 5 rostlin: ze zeleného čaje, verbeny, kopřivy, eukalyptu a citronu. Díky těmto rostlinám - bylinám šampon nááádherně voní. Tak neskutečně svěže...hodně cítím především citron a bylinky. Tuhle vůni z vlasů cítím i druhý den po umytí, což je fajn. Velkou předností tohoto šamponu je i to, že opravdu dobře pění, což u šamponů bez silikonů nebývá zas tak úplně zvykem.


Po umytí mi vlasy vydrží nemastné až 3 dny a působí hodně svěžím, nadýchaným dojmem. Jsou takové jako lehké, jestli mi rozumíte....hodně oceňuju také to že nejsou rozlítané všude kolem, tento problém mívám totiž s většinou šamponů. Vlasy jsou po umytí i krásně lesklé....přiznávám, že opravdu nevím o žádné špatné vlastnosti tohoto šamponu. Prostě jsem ještě nevyzkoušela lepší a s čistým svědomím vám ho mohu doporučit. 

zde ještě složení  šamponu pro všechny, kteří tomu rozumí :D

Kdybych měla nějaký hodnotící systém (nemám ho jelikož nevím jak na něj, sakra! :D) tak by tento šampon dostal plný počet bodů/hvězdiček/čehokoliv. Vyzkoušeli jste ho už? :)

6 komentářů:

  1. Nikdy jsem si netroufla koupit si ho :D..tak teď to asi napravím :))

    OdpovědětVymazat
  2. V pondělí pro něj běžím ;)

    OdpovědětVymazat
  3. tak teď si mě na něj dost nalákala:) až mi dojdou ty, co mám doma, určitě tenhle vyzkouším:)

    OdpovědětVymazat
  4. Si mě nálákala, že ho snad vyzkouším :) láká mě hlavně ta vůně a vidina 3 dnů bez mastných vlasů :D:)

    OdpovědětVymazat
  5. Taky jsem ho měla,byla jsem celkem spokojená,ale znám i lepší šampony :-)

    OdpovědětVymazat
  6. ja som ho neskusala, ale vyzera naozaj dobre :)


    Inak pozyvam ta na Summer giveaway o tasticku plnu darcekov. Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/07/summer-giveaway.html

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)