úterý 11. června 2013

OBLÍBENCI MĚSÍCE KVĚTNA


1. Revitalizační šampon 5 rostlin Garnier Ultra Doux - jednoznačně jeden z nejlepších šamponu jaký jsem kdy vyzkoušela. Nejlepší na něm je, že po něm strašně dlouho nádherně voní vlasy :) O účincích nemluvě....brzy na něj bude detailnější recenze.
Cena: cca 60 kč v drogerii

2. Catwalk by Tigi session series salt spray - tenhle sprej už znáte z minulého postu (KLIK). V květnu jsem ho používala docela dost, efekt plážových vlnek se mi hooodně zalíbil.....cítím v kostech, že v létě ho teprv nedam z ruky!
Cena: např. na parfums.cz za 231 kč

3. Řasenka Maybelline Rocket volume - tuhle řasenku jsem si koupila v balíčku spolu se stíny Color Tattoo, chtěla jsem jí už dlouho ozkoušet....je to momentálně moje nejpoužívanější řasenka, ačkoliv vůči ní mám pár výhrad :) Detailnější popis plánuju v článku ve kterém srovnám 3 řasenky, které momentálně používám. Uvidíme jí přímo i v akci na řasách :)
Cena: v balíčku se stíny - 169 kč v drogerii

4. Suchý šampon Lee Stafford - tento produkt jsem našla v květnovém Ladyboxu (KLIK) a jsem z něho přímo nadšená! Nezanechává na vlasech žádný bílý povlak a moc hezky voní, určitě si pořídím plné balení i přesto, že se mi zdá trochu předražený :/
Cena: např. zde za 295 kč

5. Hodinky - nové hodinky z Ebay za pár šupů jsem v květnu snad nesundala z ruky a to moc nejsem hodinkovej typ :D K 18tinám jsem kdysi dostala fakt drahý a pěkný hodinky a stejně jsem je měla na ruce jen párkrát....třeba se to ale s těmito změní, uvidíme ;) Zatím si stojí docela dobře :D
Cena : cca 80kč na Ebay


7 komentářů:

  1. Tím šampónem si mě nalákala :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já si koupila suchý šampon od Baley za 29Kč a jsem s ním spokojená. :) Jaký je rozdíl v těch dražších? By mě zajímalo porovnání složení. Ty hodinky jsou super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to nevím bohužel, mám momentálně doma jen tento a chci si koupit plné balení....takže nemůžu porovnat s ničím :) Dost mi ale vyhovoval i suchý šampon od Schaumy který ale na rozdíl od tohoto dělal bílý povlak....

      Vymazat
  3. Takový hodinky chci taky, jsou skvělý! :D
    Maybelline dělá řasenky moc pěkný, tuhle bych taky chtěla vyzkoušet, už se těším na samostatný článek :)

    OdpovědětVymazat
  4. Po tom šamponu Garnier už jsem párkrát pokukovala. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Kdybych nosila hodinky, tak si takové už pořizuji!:-D Jsou nejvíc krásný<3 a suchý šampon d Lee Stafford mě dost láká!:)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak ty hodinky nemají vážně chybu:-o!
    http://glamourandbeautyforyou.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)