neděle 21. září 2014

RECENZE: THE BALM BAHAMA MAMA & CINDY-LOU MANIZER

Zdravím všechny čtenářky mého blogu!

Dlouho jsem nenapsala žádnou recenzi a proto to dnes napravím a přícházím s recenzí, která vás snad bude bavit a zajímat vás. Značka the Balm poslední dobou zažívá docela velký boom a já už vím proč, chichi :D Moc jsem si jí přála vyzkoušet a proto jsem si pořídila dva produkty na tvář, bronzer s naprosto božím názvem Bahama Mama a rozjasňovač Cindy-Lou Minizer. Než se jim ale podíváme na zoubek, povím vám odkud se vůbec tahle značka vzala a co je na ní vlastně tak moc super. Jinak informace, která nevím jestli se k vám už dostala, ale produkty značky theBalm, lze nyní nově (vedle oficiálního českého eshopu) zakoupit i na parfums.cz za fajn ceny a velkých městech i na osobní odběr :)
Takže značka the Balm pochází z USA, konkrétně ze San Francisca a světlo světa spatřila  v roce 2004 kdy byla založena paní Marrisou Shipmann, která je mi mimochodem hodně sympatická, protože je to milovnice mopsíčků stejně jako já :D Filozofie značky je "krásná do 5 minut"  a zamilovat si jí můžete hlavně díky krásným retro obalům a vtipným názvům, které vám prostě musí vykouzlit úsměv na tváři :) Velké plus je že kosmetika the Balm neobsahuje parabeny a hlavně netestuje na zvířatech! Tak, konec pohádky a jdeme se podívat co na produkty říkám já :)

Výhodou většiny výrobků the Balm je jejich multifunčnost. Bronzer Bahama Mama se dá použít nejen jako bronzer ale i jako konturovací pudr nebo oční stíny. Já ho občas dokonce použiji na obočí, ano, tak moc je multifunkční :D Takže začneme obalem. Ten je prostě perfektní, nemůžu nic vytknout. Obal je z tvrdého kartonu, zavírá se na magnet a obsahuje i zrcátko. Musím říct, že obal Bahama mámy se mi líbí víc než Cindy-Lou ale k tomu se ještě dostanu. 
A teď už k obsahu, kterého je víc jak 7 gramů. Bronzer je hodně jemně namletý, práší opravdu zanedbatelně a má výborný odstín. Ono dá totiž docela práci najít bronzer, který byl neměl podtón do oranžova a neobsahoval vůbec žádné třpytky ani shimmer. Bahama Mama je naprosto matná s odstínem jen a pouze do hněda. Pokud vás zajímá výdrž a já věřím, že ano :D, tak věřte, že ta je celodenní, je to tak. Pigmentace je hodně slušná, takže spíš to chce mít lehčí ruku a produkt spíše postupně přidávat ať ze sebe neuděláte černošku :D
Jak už jsem psala, tento produkt se dá použít vlastně jakkoli vás napadne a proto se podle mě určitě vyplatí do něj investovat. Já ho používám každý den protože bronzery miluju a moc mě baví si s nimi hrát a zkoušet nové :) Cena bronzeru je 400 kč.
Rozjasňovač Cindy-Lou Manizer
Když jsem si pořídila bronzer, začala jsem toužit i po rozjasňovači a to i přesto, že jsem měla do té doby doma jenom jeden a celkově mi přišlo, že nějak nevím jak ho správně používat a že je vlastně tak trochu k ničemu. Největší problém byl pro mě už výběr rozjasňovače, protože rodinka the Balm obsahuje rovnou tři. Asi nejznámější Mary-Lou, který má zlatavý nádech, pak Cindy-Lou, který jsem nakonec zvolila já má nádech do růžova a nakonec nejmladší přírůstek jimž je Betty-Lou, který zase spíše tíhne k bronzeru a má tedy nádech do hněda.
Co se týče obalu, tak ten mi nepřijde už tak oslňující jako u Bahama Mama, ale to především proto, že se u toho otvírání pokaždý hodně vztekám. Už jsem sice přišla jak na to, ale stejnak je to na zlámání nehtů. Ale komu se líbí retro obaly, tak to bude něco pro něj, je to originální a mě to přijde fajn. A i když je balení Cindy-Lou z plastu, je opravdu hodně bytelné, nemusíte se bát, že by se vám rozpadlo. Balení navíc obsahuje i velké zrcátko což je určitě velké plus. Rozjasňovače je v balení celých 8,5 gramů.
A i ten obsah jsem si stihla hodně oblíbit. Rozjasňovač je opět hodně jemňounce namletý, nabírá i nanáší se jedna báseň a výdrž je opět celodenní. Co by vás určitě mohlo zajímat je, že obsahuje shimmer ale takový docela nenápadný, žádný velký třpytky nenajdete. Mě se ten efekt co vytváří strašně líbí, pěkně rozzáří celý obličej a dokonce jsem i fakt ráda, že jsem se nakonec rozhodla pro Cindy-Lou, ta mi asi barevně sedí víc než zlatá Mary. Samozřejmě i tady platí, že se jedná o univerzální produkt, já ho například strašně ráda používám i na rozjasnění vnitřního koutku oka ale klidně i na celé víčko, když nevím co by :) Značka the Balm se cenově řadí někam do té střední kategorie, ale já myslím, že se určitě vyplatí si v tomhle případě trochu připlatit, protože se vám do ruky dostane roztomilý a ještě opravdu kvalitní produkt :) Cena rozjasňovačů the Balm se pohybuje okolo 500 kč.
Konečný verdikt je takový, že jsem z obou produktů nadšená a vám je mohu opravdu s klidem doporučit. Asi jste to trochu čekaly ale tohle je prostě paráda a já musím se všemi kladnými recenzemi, které jsem četla, naprosto souhlasit. Navíc se už porozhlížím, který další produkt bych si mohla od the Balm pořídit....no a moje volba padla na paletku očních stínů Nude Tude, která obsahuje samé krásné neutrální ale i výraznější odstíny a hlavně má strašně vtipný obal :) Tak uvidíme, kdy a jestli vůbec na ní přijde řada....přeci jenom, za chvilku budou Vánoce, takže se musí šetřit!

Máte se značkou the Balm zkušenosti? A líbí se vám tyhle retro obaly nebo spíše dáváte přednost klasickým elegantnějším obalům?

7 komentářů:

  1. obaly mají boží :) já jsem měla Sexy Mama pudr, ten byl úžasný, a teď si dělám zálusk na jablíčkovou sadu tvářenek

    OdpovědětVymazat
  2. Od The Balm nemám nic, ale jednou si chci určitě něco koupit, už jen kvůli těm dokonalým obalům :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  3. Značka je mi moc sympatická, líbí se mi ty jejich super retro obaly a kvalitní obsah. A Bahama Mamu musím rozhodně mít :D Také bych si chtěla pořídit nějakou jejich tvářenku, ty se mi taky moc líbí.

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  4. Na tuto značku slyším samou chválu :) Láká mě si nějaký produkt pořídit, ale nejsem zvyklá utrácet tolik za kosmetiku. Ale jinak se mi opravdu moc líbí. :)
    http://jeanne-s-world.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Jejich obaly jsou nádherný, líbí se mi hodně moc. Se značkou zkušenosti nemám, protože na mě je to drahé :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  6. Obaly se mi echt nelibi a brani mi v koupi cehokoliv od nich... :(
    Multifunkcne dokazu vyuzit prakticky jakoukoliv pudrovou vec, okoukala jsem to u Lou :) takze ani to me nijak ze zidle nezveda. Mozna bych preci jen rada nazivo videla odstiny, kez by je v Parfums meli na prodejne.

    OdpovědětVymazat
  7. sem tam ma síce chytí, že by som niečo nutne potrebovala, ale zatiaľ som na šťastie pre moju peňaženku všetkému odolalala:)

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)