pondělí 8. září 2014

PODZIMNÍ WISHLIST PLNÝ OBLEČENÍ

Hezké odpoledne,
včerejškem nám asi nadobro skončilo léto a proto je čas se zamyslet nad tím, co je třeba si na nadcházející podzim pořídit :) Letos si chystám pořídit hlavně takové ty základní kousky šatníku, které mi v něm žalostně chybí...doufám, že většinu z nich pokoupím o víkendu na dnech Marianne, už se těším :)
Boty - ty potřebuju, no řekněme akutně :D Zjistila jsem, že na podzim mám jen jedny ještě skoro rozpadlý boty, takže bych si ráda pořídila jedny na podpatku a jedny nízké. Ty s podpatkem už mám dokonce i vybrané v F&F a čekám už jen na ty zmíněné dny Marianne :) 
Trenčkot - klasický béžový trenčkot, ten si moc přeju :) Zatím jsem po něm moc nekoukala ale rozhodně mám v plánu si ho letos pořídit. Víc nadčasový kousek prostě neexistuje!
Chlupatá vestička - svou jedinou jsem loni prodala na VotočVohoz, protože mi už moc neseděla a tak pokukuji po nějaké nové, tak snad se zadaří :)
Džíny - nedávno jsem si koupila v Tally Weijl užasné černé džíny s vysokým pasem, který mě skvěle sedí a jsou neskutečně pohodlný, takže se v nejbližší době chystám tam jít znovu a odnést si ty samé ale v klasické modré....snad je tam ještě budou mít :) 
Černé pevné legíny - zároveň by se mi ale i líbily nějaké pevné, neprůhledné (!), černé legíny nejlépe se zlatými zipy po stranách. Měly by být taky teplé, protože když je chladno,tak džíny studí a proto raději nosím legíny.
Šála - nějakou bohatou, huňatou šálu pro chládná rána, bych si také moc přála. Není nic lepšího než se zachumlat do velké teplé šály, no ne?
Mikina na zip - klasickou obyčejnou mikinu na zip sháním už taky pěkně dlouho, ale už jí konečně mám vyhlídlou! Opět v  F&F, v pátek pro ní jdu a doufám, že jí ještě budou mít :D
Cardigan - svetrů není nikdy dost a pro cardigany to platí dvojnásob, alespoň 2 ke mě do skříně, prosím :D
Kabelka - nejradši bych si koupila vysněnou Rebeccu Minkoff, ale na tu mi momentálně chybí finance, takže ta bude muset ještě chvíli počkat :( Spokojila bych se tedy i s nějakou pěknou černou pevnou kabelkou, nemáte nějaký tip?

A co si plánujete koupit vy? 

10 komentářů:

  1. Chlupatou vestičku bych taky chtěla a z wishistu se mi taky moc líbí kabelka a trenchcoat :)

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Wow! Krásný wishlist! Všechny věci se mi moc líbí :) Hlavně ta vestička a cardigan :)
    http://jeanne-s-world.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Sakra tu černou kabelku jsem někde viděla, ale byla malilinká... Ach Minkoff tu bych také brala :)

    OdpovědětVymazat
  4. Kabátek na podzim jsem si už sehnala :) Taky potřebuju mikinu, botky a přesně takové černé legíny se zipama by se mi moc líbily a taky je potřebuju :D
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Trenčkot mám podobný v černé barvě, zdědila jsem ho po mamce :D Určitě si musím pořídit nějaké pěkné botky, protože ty moje už jsou nepoužitelný.

    OdpovědětVymazat
  6. skvělý wishlist, skoro se shoduje s tím mým! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Trenčkot a legíny mám také na wishlistu! www.beautypusinka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Ty černé boty se cvočkama jsou úžasné! Takové bych taky brala:)

    Instantní krása♥

    OdpovědětVymazat
  9. černé legíny jsou nedostatkové zboží, taky sháním :) boty na podzim taky potřebuju, ten kabát, co tam máš "vybraný" je úžasný a mikina taktéž, kéž bych pdoobné věci někde objevila :)

    OdpovědětVymazat
  10. Děkuji moc za tvůj wishlist, beru ho jako inspiraci na to, co si pořídím až skončí Vánoce :-) Já bych si docela dost ráda chtěla všechno nakoupit už v klidu i klidně v povánočních slevách. Třeba na stránkách onlinesekac budou prý snad i mít nějaké ty slevy.

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)