sobota 27. září 2014

MINI ZÁŘIJOVÉ NÁKUPY KOSMETIKY

Jsem tu s pokračováním nakupovacího článku ze čtvrtka! V září jsem si nakoupila pár kosmetických maličkostí a tak nastal čas vám je ukázat :) P2 produkty jsou kupované v Německu, stejně tak jako Catrice, vychází tam totiž o něco levněji než u nás.
V první řadě jsem zase neodolala a musela jsem si pořídit alespoň dva odstíny Sleek matných "lesků" na rty Matte Me. Péťa z LovelyHair má totiž strašně negativní dopad na mojí peněženku a na základě její recenze jsem si prostě tuhle nádheru musela koupit. Mimochodem, předevčírem mě Péťa zase nalákala na Bella stíny od Milani, já si snad ty její videa zakážu :D
Konkrétně jsem sáhla po tmavě fialovém odstínu Fandango Purple a nádherném zářivém růžovokorálovém odstínu Brink Pink. Během dvou týdnů čekejte recenzi ;)
Catrice patří mezi mé nejoblíbenější značky a jelikož před nedávnem přišli s několika novinkami, musela jsem si jich pár pořídit, to dá rozum. Koupila jsem si lesk na rty protože lesky nosím úplně minimálně a rozhodla jsem se to změnit :) V košíku skončil odstín 020 Apricot Cream. Mimochodem lesk je skvělý, vůbec nelepí ;)
Dál jsem sáhla po nádherné tmavé rtěnce v odstínu 340 Berry Bradshaw (ty jejich názvy!), což je nádherná docela zvláštní barva, řekla bych že je to kombinace vínové a fialové s kapkou hnědé :D Nevím jestli tento odstín je v nabídce Catrice nově, ale řekla bych že ano, určitě bych si ho totiž bývala všimla už kdysi :D
Poslední věcí od Catrice je lak na nehty z Luxury Lacquers kolekce, fialový odstín 05 Plum Fiction. V lahvičce se mi strašně líbil ale na nehtech z něj už tolik odvařená nejsem, nehledě na docela mizernou výdrž, už druhý den jsem měla špičky oprýskané....ukážu vám ho v lakovacím článku.
Z čeho jsem ale totálně odvařená, je růžovoučký lak na nehty od P2, který je matný a nehtům dodává takový ten "kožený" efekt. No, vůbec jsem nečekala, že by se mi to mohlo až tak moc líbit! Odstín č. 010 Rule Breaker.
No a když jsem viděla, že i oblíbená P2 přišla s matnými barvami na rty, musela jsem si alespoň jeden odstín koupit. Vyhrál odstín č. 010 Paris Affair, což je krásná světle růžová. Ohromilo mě i fakt povedené matné balení, vypadá to moc hezky :) Škoda jen, že to není matný...rtům to dodá hezkou barvu, jako barva na rty - tekutá rtěnka ok, ale matné to prostě není.
Zde máte swatche matných barev na rty. Zleva to je P2, a pak dvě Sleekoviny, které ještě nejsou zaschlé proto nevypadají matně. Jakmile zaschnou, zmatní a ze rtů se nehnou.
Poslední fotka patří mojí vůbec první rtěnce od Astor a nové micelárce od Mixy. Tyhle rtěnky byly minulý týden ve slevě v Tetě a tak jsem si jednu barvičku vybrala. Vzala jsem si tentokrát moc hezkou nude barvu s názvem 602 Soft Caramel. Na fotce bohužel vypadá spíš do hněda ale to dělá to šílené podzimní světlo, nedá se nic dělat. 
Sleva byla i na micelárku od Mixy a tak jsem jí vzala taky. Dodělala jsem svou oblíbenou Niveu a tak jsem se rozhodla vyzkoušet zase něco nového. Zatím jsem jí použila jen párkrát ale musím říct, že odličuje dobře ale dost mi vadí její zápach teda :(

Tak to je z mých zářijových kosmetických nákupů vše, jak vidíte zaměřila jsem se hlavně na produkty na rty :) Co jste si pořídily nového vy?



16 komentářů:

  1. Ten lak s koženým efektem mám také, jen takový fialovovínový a je naprosto úžasný. Také jsem vůbec netušila, že se mi bude až tak líbit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si musím koupit další odstíny až tam zase pojedu :D

      Vymazat
  2. Micelárku bych také někdy moc ráda vyzkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  3. tu micelárku musím zkusit! :) a matné lesky vypadají takhle na ruce úplně nádherně :)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky musím zkusit micelárku. P2 mám ráda, škoda že do Německa nejezdím častěji. :)
    .. a small miracle CZ

    OdpovědětVymazat
  5. Mixa micelárka je moje nejoblíbenější. Mám teda ještě to staré balení s pumpičkou a minimálně to mi krásně voní. Žádný zápach necítím. Po matných Sleek lescích také pokukuji. Ten fialový odstín je úžasný :)

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta s pumpickou voní krásně, tu mam taky moc ráda :) tahle je ale jiná bohuzel.....

      Vymazat
  6. Pěkné nákupy :) Na tu Mixu jsem taky koukala, asi bude další v pořadí, kterou vyzkouším :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  7. Micelární vodu od Mixy bych chtěla vyzkoušet a matné lesky od Sleek vypadají dobře :)
    Od Catrice jsem si tento týden pořídila svůj první produkt a nemohu si ho vynachválit :)

    OdpovědětVymazat
  8. Úplne super nákupy. Aj ja by som už mala na nejaké ísť. Najviac sa mi asi páči rúž a lak na nechty od Catrice. Tú značku veľmi obľubujem aj ja.
    Stronger2gether

    OdpovědětVymazat
  9. Poté, co jsem skoro po měsíci zamířila do drogerky, mě přepadla nezkrotna chuť si koupit téměř všechno, co tam měli - sice jsem odolala, ale teď už si sepisuju seznamy kosmetiky, co prostě musím mít:)
    Z tvých nákupů se mi hrozně líbí lesky Matte me a ta Astor rtěnka. Sama nad ni už nějakou dobu uvažuju:)

    °°Instantní krása°°

    OdpovědětVymazat
  10. Moc pěkné nákupy, vzala bych Ti hned všechno :D. Já jsem si z kosmetiky udělala radost lakem na nehty a parfémem :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  11. Mě bohužel moc tmavé odstíny rtěnek nesedí, takže ta vínová by na mě vypadala strašně, jsem zvědavá jak ti bude sedět :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Barvy na rty jsou úžasné! Nádherné pigmentované odstíny :)

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)