pátek 12. září 2014

EBAY TIPY - NÁHRDELNÍKY

Nahromadilo se mi tu pár nových náhrdelníků z eBay a proto jsem si řekla, že by nebylo úplně na škodu vám je ukázat, abyste si tu nádheru mohly beze strachu objednat i vy :) Vím, že hodně z vás se z Ebay a případně z Aliexpressu bojí objednávat, bojí se kvality nebo toho, jestli daná věc vůbec dorazí :D Já ale za sebe musim říct, že jsem s 95 % všech věcí nadmíru spokojená a to i s oblečením na které se zde brzy také objeví článek :) A pokud to nevíte, tak v případě že vám objednaná věc nedorazí, eBay vám vrátí peníze, takže nemusíte mít strach. 
Jako první tu mám krásný mint náhrdelník, ze kterého jsem tedy naprosto nadšená! Mint barvu zbožňuju, nejraději tento náhrdelník nosím jen k jednoduchému bílému tílku :) Odkaz je ZDE, náhrdelník mají ve 4 barvách a stojí cca 53 korun.
Tento náhrdelník se asi nebude líbit všem a já to docela chápu, ale moje úchylka na kopretiny se zase projevila a já ho prostě musela mít. Navíc i na krku vypadá parádně a tak neotřele :) Odkaz najdete ZDE, mají ho i v černé barvě a stál pouhých 32 korun.
Tento, opravdu obří náhrdelník jsem vám už ukazovala, ale musím to udělat znova, protože je prostě boží. Je opravdu masivní, takže se podle mě hodí jen k těm obyčejnějším outfitům. Mají ho v mnoha barevných variantách, takže si určitě vybere každý :) Koupit ho můžete TADY za cca 83 kč.
Tento perlový náhrdelník se mi strašně moc líbí ale popravdě moc nevím jak ho nosit. Musím ještě nějakou pěknou kombinaci vymyslet :) Líbí se mi na něm především to pěkně zavazování na stužku, vypadá to zajímavě. Link najdete ZDE, zase ho mají ve více barvách a za cenu cca 58 kč.
Jeden z mých nejoblíbenějších a vlastně i jeden z prvních výrazných náhrdelníků, který jsem si pořídila. Tento náhrdelník podle mě zase nejlépe vypadá k hodně jednoduchým outfitům, tak vynikne jeho krása nejvíc. Najdete ho ZDE, za cenu pod 70 korun.
Žlutý náhrdelník mě zaujal na první pohled a když přišel, tak jsem byla opravdu mile překvapená jeho kvalitou, která je srovnatelná třeba s náhrdelníky z H&M, kde jsou jen tak mimochodem příšerně předražené. Pokud vás taky zaujal, mrknout na něj můžete TADY, cena zase kolem 60 korun.

Co vy a masivní náhrdelníky? Nosíte je?

5 komentářů:

  1. Potesila si ma. Mam velmi rada clanky s Ebay tipmi. Mohla by si z toho urobit serial :)
    Najviac sa mi paci prvy narhdelnik. Zboznujem mint farbu. Asi si ho objednam. Bude to moj prvy masivny nahrdelnik :)
    Len ma fakt stve, ze na Ebay je cca 90 % nahrdelnikov v zlatej farbe. Uprimne neznasam zlate sperky a bizu a nikdy by som si na seba nic zlate nedala. Takmer vsetky krasne nahrdelniky su "zlate" a ja naozaj nerozumiem preco :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mas pravdu, ze většina nahrdelniků je ve zlaté barvě :) ona je tedka vic v kurzu než stříbrná, takže asi proto....ale chce to hledat, neco ve stříbrné určitě najdeš :)

      Vymazat
    2. Jasne, ze sa nejake v striebornej farbe daju najst, ale je to narocne. Snad sa casom zmeni "moda" a bude to lepsie :)
      Prvy nahrdelnik je uz na ceste ku mne :)
      Tesim sa na dalsie Ebay clanky.

      Vymazat
  2. Náhrdelníky máš teda krásné :) Mě se taky moc líbí, ale ještě doma žádný nemám
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to vypadá, že se objednávání z těchto serverů posunulo ku prospěchu. Co třeba alibaba zkoušela jsi?

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)