čtvrtek 25. září 2014

DNY MARIANNE

Dnes jen krátce, už i mě totiž dostihla podzimní únava a něco na mě leze, takže se nebudu moc rozepisovat, mluvit za mě budou fotky :) Asi jako většina lidí, tak i mě neminuly letošní Dny Marianne, na které jsem vyrazila po dlouhé době s mamkou a taťkou (jakmile před nimi řeknu slovo "slevy" tak jsou k nezadržení :D), a nakoupila jsem si pár základních kousků po kterých jsem už dlouho toužila. Naši si taky pár věcí pořídili, takže jsme ve finále ušetřili docela dost. Ani lidí nebylo tolik, takže za mě se Dny Marianne opravdu povedly a vyplatily!
Jak jsem psala ve svém podzimním wishlistu, moc jsem si přála podzimní boty na podpatku z F&F. Měla jsem je tam vyhlídnuté už delší dobu, takže jsem se docela modlila aby ještě měli mojí velikost - a naštěstí měli! No nejsou krásné? Navíc jsou i děsně pohodlné a já jsem z nich naprosto nadšená :)
Další významnou položkou na wishlistu byl i klasický béžový trenčkot. A zadařilo se! Objevila jsem ho v Pimkie, které jsem si poslední dobou hodně oblíbila. Takový klasický kousek mi v šatníku docela chyběl, ale konečně ho mám :)
Dalším obchodem, který jsem navštívila byl Reserved, kde jsem si pořídila dva nové kousky. Prvním je šedivé tričko s koženými rukávy a detaily, které je naprosto boží a pak také pouzdrovou sukni. Konečně pouzdrovka ve které nevypadám jako blbec! Má dobrou délku, supr materiál a i barva se mi moc líbí.
 Vynechat jsem nemohla Sephoru ani Douglas. Do Sephory jsem si skočila pro tolik vychvalovanou voděodolnou tužku na oči (mimochodem je vážně skvělá!) a jako dárek jsem dostala lak na nehty v moc hezké korálové barvě. V Douglasu bylo snad nejvíc lidí, ale stejnak mě to neodradilo a ukořistila jsem alespoň oblíbený Batiste suchý šampon, krém na ruce I love coconut & cream, který nááádherně voní a jako dárek jsem dostala také lak na nehty značky Collistar a pak také miniaturku světoznámé masky Glamglow, na kterou jsem teda hodně zvědavá :)

Pro dnešek je to vše, jak vidíte tak jsem zas tolik nenakupovala ale zase jsem si koupila věci, na které jsem už měla políčeno delší dobu. Zítra nebo pozítří bude pokračování new in článků v podobě mých kosmetických novinek, hezký zbytek večera! :)



9 komentářů:

  1. tie čižmičky ♥ nádhera..super kúsky si nakúpila :)

    MORE THAN FASHION

    OdpovědětVymazat
  2. V Pimkie jsem byla poprvé a asi naposled =/ kvalit srovnatelná s Gatem, to není nic pro mně. Jinak si nádherně pokoupila! Přeju ti, aby se ti udělalo líp =)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  3. Naprosto dokonalé věci! :)

    http://jeanne-s-world.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Botky z FF jsou krásný a hodně se mi líbí šedivé tričko z Reserved :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  5. krásné botičky <3 dost podobný trenchcoat jsem si nedávno koupila, akorát v Jennyfer :)

    OdpovědětVymazat
  6. http://difdirections.blogspot.cz/
    Mám blog nově, byla bych ráda za názor:)

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)