pondělí 15. září 2014

CO UVÍZLO V INSTAGRAMU - SRPEN/ZÁŘÍ

Hezké pondělní odpoledne!

Dnes si dáme odpočinkový článek ve formě fotek z Instagramu a trochu toho povídání k nim :) Byla bych moc ráda kdyby jste mi do komentářů dali vědět, jestli se vám články tohoto typu líbí, nebo jestli už máte Instagram všichni a nechcete fotky vidět dvakrát. Klidně řekněte, články dělám pro vás a chci aby vás to tady, v mém skromném kosmetickém koutku bavilo! :)
moje první cupcaky dopadly na výbornou! Kdyby to někoho zajímalo tak to jsou brownie cupcaky s tvarohovým krémem /// #mojeovesna s banánem, oříšky a javorovým sirupem, jedna z nej kombinací! /// to jsme si jednou takhle dávali do nosu a já konečně pochopila co všichni mají na té okurkové limonádě, mňam! /// nová vůně od Michaela Korse, konečně je moje :)
takhle jednou v prázdnym kině..../// domácí citronáda v období, kdy bylo ještě krásně, teplo a sluníčko...teď je tomu nenávratně konec...ale to neva, podzim já taky ráda! /// jestli jsem na něčem závislá, tak je to určitě smoothie /// a úžasná nová flashka, aneb asi se ze mě stává fanda Star Wars :D
co je nejlepší lék na kocovinu jako prase? No jasně, domácí česnečka! /// a další ovesná, tentokrát s kokosem a hořkou čokoládou /// občas se přeci hřešit musí, no ne? /// a jako poslední náš houbařský úlovek, konečně se zadařilo!

7 komentářů:

  1. Hezké fotky a samé dobroty, mňam :)

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Já tyhle články zbožňuji, budu ráda, když se tu budou objevovat i nadále :)

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Já třeba instagram nemám, takže mě tyto články baví moc :). Cupcake je roztomilej a to hřešení by se mi líbilo
    VERU-LIFE

    OdpovědětVymazat
  4. Ááááá miluju instagram články, kor lidí, kteří umí hezky fotit a fotky následně upravit. Většina - mňamky. A takové prázdné kino už jsem také zažila, má to své kouzlo.

    OdpovědětVymazat
  5. Ooo, zase tolik obrázků s jídlem, mňam ♥ :D
    Já třeba instagram nemám ;)

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)