neděle 13. července 2014

OBLÍBENCI ZA ČERVEN

S obrovským zpožděním ale přece - jdeme se mrknout na to, co jsem v červnu používala nejvíc :)
1. Loreal Professionnel Silar Sublime sprej na ochranu vlasů před slunečními paprsky - tenhle sprej jsem si koupila na dovolenou k moři a nemůžu si ho vynachválit. Nádherně voní a mám pocit, že vlasům skutečně poskytuje ochranu. Od moře jsem přijela se stejnou barvou jako jsem odjížděla a ani jsem vlasy neměla nějak přesušené nebo něco takového, určitě můžu sprej doporučit. Koupila jsem ho na parfums.cz a jeho cena byla okolo 250 kč.
2. The Balm bronzer Bahama Mama - o tomhle bronzeru jsem toužila dlouho a v červnu jsem si ho konečně pořídila. Prakticky o té doby co mi ho pošťačka donesla, nepoužívám na tváře nic jiného. Je skvělý ke konturování obličeje protože má krásnou přirozeně hnědou barvu, absolutně žádné oranžové odlesky. Navíc je naprosto matný, takže ideál. A to balení? Myslím, že od The Balm potřebuju další a další věcičky :D
3. Victoria´s Secret tělový sprej - co říct k těmto profláknutým sprejům? Snad jen, že není nic těžšího než si vybrat vůni :D Já zvolila na léto Mango Temptation což je nádherná ovocná svěží vůně, takže takový tip pro vás jestli třeba nevíte jakou vůni si vybrat ;) Jinak výdrž minimální, tak 2 hodinky, ale já ani nějakou velkou výdrž neočekávala, přeci jenom je to jen taková voňavá mlha na osvěžení. Když jsem byla na letišti, očuchala jsem ještě pár dalších vůní a asi potřebuju ještě Coconut Passion :)
4. Lak na nehty P2 - omílám to tady furt dokola ale ty laky od P2 prostě bezvadný! Článek bude co nejdříve :) Konkrétně na fotce odstín 502 Pretty Little Thing.
5. Balzámky Love od Dermacolu - jakmile nemám v létě náladu na rtěnku, házím na pusu právě tyhle balzámky, protože mají SPF 15. Mám celkem 4 a zbožňuju je! Kdyby vás zajímala recenze, najdete ji ZDE.
6. Dermacol pleťový opalovací krém s balzámem na rty a SPF 30 - další věc pořízená na dovolenou a další velký oblíbenec. Díky němu jsem konečně alespoň jednu dovolenou neskončila se spáleným nosem :D Navíc se mi hodně líbí, že obsahuje i balzám na rty, který je hodně příjemný :)
Nevím jestli jsem vám tenhle náhrdelník už ukazovala, každopádně ale se stal v červnu mým velkým oblíbencem :) K jednoduchému bílému tílku vypadá prostě nádherně! Koupila jsem ho na eBay asi za 80 korun.
A podělím se s vámi i o nejposlouchanější písničku! Nicki Minaj normálně neposlouchám ale tahle písnička je prostě dobrá, nemůžu si pomoct! Navíc Nicki je v tomhle klipu neskutečně krásná, což bych si dřív bývala myslela, že o ní nikdy neřeknu :D

Mějte krásný zbytek víkendu :)

8 komentářů:

  1. Ten náhrdelník je opravdu nádherný! Hned jdu ebay projet! :D :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten náhrdelník je nádhernej :) Písničku mám taky ráda a díky za tip na ten přípravej na ochranu vlasů :)

    OdpovědětVymazat
  3. Opalovací krém s balzámem od Dermacolu mě vážně zaujal :) a bronzer bych taktéž moc chtěla :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mohu se zeptat, Victoria´s Secret tělový sprej jsi objednávala? Mě hrozně láká, ale taky bych si je potřebovala očuchat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Objednala jsem si ho na parfums.cz, tam mají nejlepší cenu :) Očuchat je můžeš v obchodě na letišti, ale tam se dostaneš jen když někam letíš :(

      Vymazat
  5. Balzámky mě docela zklamaly. Vůbec nesnesou žádný transport...mám je úplně rozpadlé.

    OdpovědětVymazat
  6. Náhrdelník mám taky, ale ještě jsem ho neměla na sobě, zatím leží na poličce s ostatními.

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)