středa 9. července 2014

MINI KOSMETICKÝ NEW IN + JEDNO PŘEKVAPENÍ PRO VÁS

Dnes vám ukážu pár kosmetických věcí, které jsem si pořídila při mé poslední návštěvě Německa :) Není toho moc, chystáme se s přítelem na výlet do Berlína a vy určitě všechny víte co v Berlíně je, že jo? Jo, Primark! To se zase vyřádím, už se těšim :) Takže momentálně musím šetřit, abych se pak mohla rozšoupnout!
Proč se ty nejlepší věci nikdy nedostanou k nám? Tohle má být něco jako želé, které vám ve vlasech udělá efekt vyšísovaných vlasů od sluníčka. Jsem na to opravdu zvědavá, hlavně si nejdřív musím ještě přeložit návod :D
Pak jsem také neodolala a pořídila si tuhle novinku od Baley, máslo na chodidla. Zatím můžu říct, že to moc krásně voní po citrusech, na nohy jsem to ještě nedávala takže zatím nevím :) Máte někdo taky?
Na tomhle není asi nic zajímavýho, ve slevě měli voskové pásky na obličej, tak jsem si jedny vzala. Pochroumané krabičky si nevšímejte, trošku jsem zmokla no :D
Ještě se nestalo abych navštívila německé dMko a neodnesla si něco od značky P2. Zatím jsem nenašla produkt, který by mi nevyhovoval, můžeme akorát tak plakat a nadávat, že tahle značka není i u nás :( Jejich rtěnky a laky na nehty jsou za tu cenu (přibližně jako Essence) opravdu bezkonkurenční :)
Odnesla jsem si už mou sedmou rtěnku v krásném nude odstínu s nádherným názvem a pak také něco jako chubby stick neboli pastelku na rty. Mám už druhý odstín a vyhovuje mi opravdu maximálně, asi pro vás připravím článek abyste věděli o co přicházíme :D
Jako poslední jsem si přivezla dva laky na nehty. Třpytkový od Catrice a pak také klasiku od P2 v nádherném světle žlutém odstínu, který se mi zalíbil na první pohled :)
A pak mám pro vás taky ještě jedno překvapení. Něco jsem totiž koupila i pro vás, protože si moc vážím toho jak hodně komentujete moje články, děláte mi tím opravdu neskutečnou radost :)* Giveaway vyhlásím zítra nebo pozítří a vy můžete mezitím tipovat o co se bude soutěžit! :)

8 komentářů:

  1. Ty si vždycky koupíš tak krásné věci :) !
    Jsem zvědavá jaké to želé bude, doufám že se to dozvíme :) a to máslo na chodidla vypadá taktéž dobře! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Libí se mi rtěnka a laky na nehty :-)

    OdpovědětVymazat
  3. aaaa o p2 nepiš nebo si zas budu trhat vlasy, že od nich nic nemám =D

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  4. Máslo na chodidla jsem ještě nepostřehla, musím se mrknout v DMku :) Líbí se mi rtěnka, je tedy škoda, že tato značka není u nás.
    Lak na nehty vypadá moc dobře!

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkný novinky :) Ááá chci taky do Primarku

    OdpovědětVymazat
  6. laky jsou skvělý a žeby o krásnou paletku stínů?? ˇˇ

    OdpovědětVymazat
  7. Tyjo samé věci, co u nás nejsou - pěkný kup!

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)