úterý 15. července 2014

LETNÍ RADOSTI!

Zdravím!

Dnes bude článek vlastně o ničem, jen nějaké fotky a informace, o které se s vámi prostě musím podělit :) 
Mám chorobné nutkání kupovat stále nové a nové doplňky, ať už se jedná o náhrdelníky, náušnice, čelenky nebo cokoliv dalšího. Tady na fotce mám pár nových přírůstků do sbírky. Nádherný masivní růžový náhrdelník, který dokáže i ten nejobyčejnější outfit povznést na vyšší úroveň, je z eBay asi za 80 korun. Modrý náramek jsem si dovezla z dovolené v Turecku a neonové náušničky jsou taktéž z eBay, jedny asi za dvacku :)
Zde čelenka/věneček, také z eBay asi za 30 korun. V sobotu jedu na Švihov na festival České hrady, takže jí nejspíš konečně vytáhnu i ven :)
Dále jsem vám chtěla ukázat tento sprchový gel, který jsem dostala od ségry k svátku. Naprosto mě dostalo to skleněné balení! Sprcháč je takový zlatý, třpytivý a prostě se mi strašně moc líbí :) Mám ho hezky vystavený na poličce a asi ho nikdy nepoužiju :D
Hlásím, že jsem našla ten nejdokonalejší odstín růžové rtěnky. Konečně odstín, který mi doopravdy sedne a sluší mi. S tmavšími fuchsiovými rtěnkami problém nemám, ale najít nějakou světlou až střední růžovou byl pro mě doopravdy oříšek. Ale konečně ji mám! Jedná se zase o německou značku P2, jak jinak :D 
Moje silně infantilní já se raduje, pořídila jsem si pyžámko s Bambim! :D No neni rozkošný? Ať žijou slevy v F&F!
Velkou radost mám i z těhle super velkých bílých sluchátek. Už dlouho jsem si chtěla nějaké velké pořídit ale dostala jsem se k tomu až když jsem viděla tyhle ve slevě :) nechtěla jsem za ně utrácet nějaké horentní sumy, zrovna sluchátka nejsou věc za kterou bych byla schopná nějak hluboko sáhnout do kapsy. Tyhle byly levné a hrají kupodivu docela dobře :)
Strašně ráda peču a taková buchta nebo koláč k snídani, to je přeci to nejlepší co může být. Proto jsem upekla tento výborný tvarohový koláč s ovesnými vločkami, mňam! Ani jsem nemohla dospat jak jsem se těšila až si ho ráno dám k snídani :)

Pro dnešek vše, mějte se krásně a nezapomeňte se zúčastnit giveaway! 

13 komentářů:

  1. Áááách to pyžamko, musím do F&F! :)

    OdpovědětVymazat
  2. čelenka a pyjamas jsou rozkošný ˇˇ
    nemáš recept na koláček??

    OdpovědětVymazat
  3. U nás má ty bílé sluchátka snad pět lidí na škole, ale neříkám, že jsou špatný, mně se líběj. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. koláč vypadá nádherně, myslím, že potřebuji recept :D
    a čelenka je super!!

    OdpovědětVymazat
  5. To pyžámko je prostě dokonalý! :3 A ta barva té rtěnky je opravdu boží! asi bych už měla zajet do Německa a nakoupit si něco od p2 :)

    OdpovědětVymazat
  6. Taky miluju ty pyžama z FF :) Rtěnka má nádhernou barvu a ten sprcháč by mi bylo taky líto používat :D. Taky mám pořád potřebu si kupovat doplňky a zrovna taky čekám na várku z ebay :D
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Také jsem si teď koupila v F&F pyžamko :D s Mickey Mousem :D !
    Hrozně se mi líbí ta čelenka a ten sprcháč, koukám v pozadí, kosmetiky máš víc než dost viď ? :D Neuděláš na to někdy podrobnější článek ? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chtěla bych, ale problém je v tom, že to nemám moc hezky uspořádáné, spíš jen tak naházené v košíčkách...ale uvidím, jestli by vás to zajímalo tak bych něco na tohle téma vytvořila :)

      Vymazat
  8. Samé pěkné věci, moc se mi líbí ten náhrdelník a čelenku si už chci hodně dlouho pořídit :)
    Sluchátka má kamarádka a jsou moc fajn :)

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)