čtvrtek 10. července 2014

!GIVEAWAY!

GIVEAWAY BYLA UKONČENA!
Čas na giveaway je tady! Koupila jsem pro vás v Německu paletku na vytvoření nude líčení od Essence, kterou jedna z vás vyhraje :) Tuhle paletku nemůžete koupit v ČR, je exkluzivně v prodeji jen v sítích drogerie Müller v Německu. Já už sama mám z této řady paletek tu, která je určená na obličej (KLIK) a jsem s ní spokojená :)
Balení těchto paletek mi strašně připomíná Benefití obaly, tyhle jsou totiž taky z pevného kartonu a zavírají se na magnet, opravdu na to, že je to Essence mají moc hezký obal.
Pravidla giveaway:

1. buďte mým pravidelným čtenářem 
2. mějte rádi můj skromný malý blog :D
3. napište mi do komentářů na jakém místě, kde jste byly na dovče, se vám nejvíc líbilo a kam byste se ještě rádi podívali :)
4. zanechte v komentáři váš mail, na který vás v případě výhry budu kontaktovat

Tak, to je ode mě vše, doufám, že se vás zúčastní co nejvíc :) Kdy soutěž ukončím vám neřeknu, prostě až se rozhodnu, tak jí ukončím a vyhlásím vítězku, tak si držte palce!

43 komentářů:

  1. No já jsem na letní dovolené nikde nebyla, jen jako díte v Bulharsku, jinak bohužel nikde. Ale obecně se mi líbilo nejvíce v Británii, nádhera! :) No a můj sen by byl podívat se do Austrálie :) Jinak chválím výběr paletky, univerzální barvy a design mi připomíná Benefit, vážně moc hezoučká. :)
    Shimka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Sleduji před GFC jako Luci
    Mne se asi nejvice líbilo v Egyptě, protože jsem konečně navštívila tamni památky.. A pak asi ještě v Řecku na Rhodosu, to byla asi ta nejidylictejsi dovolena, jakou jsem zažila :)
    A momentálně bych se rada podílu ado Finska, protože me proste láká a pak asi někam do Jižní Ameriky :)
    lucisa.n@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Nádhera. Sleduji a tvůj blog mám samozřejmě velice ráda. Já nejsem moc zcestovalý člověk, ale velice se mi líbilo v Chorvatsku v krásném malebném městečku Rabac. Celkem jsem tam strávila již 3 týdny a rozhodně bych se tam ráda podívala zase. Ráda bych ještě navštívila všechny významnější Italská města, podívala se do Paříže a Londýna. Jednoduše mě lákají evropská města a krásy které ukrývají. Tak doufám, že se mi brzo poštěstí :) R.

    UltimateChic@email.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Letos jsem byla ve Francii a Anglii, tam to bylo úžasné! Opravdu asi nejkrásnější dvě místa, na kterých jsem byla. Každé úplně jiné a obě naprosto božské!:)

    denisa.hartmannova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Nadhera, nad temahle paletkama vzdy slintam.
    Hodne se mi libilo v Turecku, kam se z tyden chystam po druhe. Side, Pamukale, je to nadhera.
    Strasne se chci podivat do Francie, po tom touzim uz dlouho. A pak na Kanary, Karibik a ja nevim kam jeste :D
    Charmedka92@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. ta je nááádhernáááá!!!!

    sleduji tě jako Tess Mart a kdo by tě rád nečetl? ;)

    Jinak nejkrásněji bylo, je a bude na krétě a na všech dalších řeckých ostrovech...miluju ten jejich životní styl a hlavně ten jejich jogurt, co je fakt jogurt! i já, která jogurty, celý rok nejí bych se jich mohla užrat =D

    Snoopy.cute@seznam.cz

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  7. Nejvíc se mi líbilo v Londýně a Bruselu. Potom také v Chorvatsku na Plitvických jezerech. A podívala bych se nejraději všude (Řím, Paříž, Barcelona, Sydney, Rio...) :-D
    ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Pravidelně sleduji jako Romana Lánská :)
    Mám moc ráda Tvůj skromný blog :D ale skromný není vůbec :) je úžasný!
    Nejvíce se mi líbilo v Chorvatsku a v Mikulově :) působí to tam příjemným dojmem :)
    RomanaLanska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. sleduji přes Bloglovin :) akorát ty jsi skromná, ne blog! :D Mně se nejvíce líbilo na Santorini, je to ráj! ♥ Nejvíce vzpomínám ale na Tunis, kde jsem byla s dalšími 14 přáteli :) Každá dovolená je něčím nejlepší :) .. A můj sen je Bali, Mauricius, Japonsko.. jsem skromná no :D
    ekuhnerova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  10. Já vlastně nikde na dovolené mimo česko nebylo a nějak mě to netrápí,jelikož si léto a prázdniny umím užít i bez těchto věcí a to samé platí i o penězích, radši je dám do jiných věcí než dovolené,každopádně kdybych si měla vybrat jedno místa kam bych se strašně chtěla podívat je to Tunis nebo Ibiza :))
    kajush.01@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Krásná paletka! :) Mám spoustu nesplněných snů a exotických míst, která bych ráda navštívila. Konkrétně u moře jsem byla zatím v Turecku, Bulharsku, Itálii, Chorvatsku, ale mojí srdeční destinací je Řecko, letos tam poletíme už potřetí, podruhé na Krétu a moc se těším. Vyhovuje nám tu snad všechno - milí, přátelští a ochotní lidé, krásná příroda, architektura, atmosféra, průzračné azurové moře, skvělé jídlo, servis, obsluha a nejlepší kafíčka a olivový olej na světě, mňam. :) Byla to zkrátka láska na první pohled! ♥
    Sleduji GFC - Ivana Mikuličková. hezkakytka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. jedno z nejkrásnějších míst pro mě byla anglie a myslím, že se jím stanou i drážďany, kam zítra na jeden den jedu. nejraději bych procestovala třičtvrtě evropy (nejvíc irsko + skandinávie)

    stringsofmybreath@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Na dovolenou se teprve chystám, pojedu do Pardubic do kempu a na západ Čech, už se moc těším.
    Krásná soutěž!
    lucie.gondorcinova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  14. Já si určitě užila nejvíc Francii (konkrétně Paříž), ale myslím, že až pojedu do Anglie, tak bude vyhrávat Anglie :D A z Česka vedou jižní Čechy, kde je nádherná příroda a spousta zámků.

    thedarkcrow@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. sleduji jako caty :)
    lindik1@gmail.com
    nejvíc se mi vždycky líbí na moravě :)) a jinak bych chtěla mít dovolené všude možně na světě, než bych ten seznam vysněných míst napsala, byly bychom starý a šedivý :DD

    OdpovědětVymazat
  16. Jej, ta paletka je krásná :) škoda, že není k prodeji u nás.
    Sleduji jako Nikky Sorbone.
    Já jsem před 2 týdny byla na Krétě a tam se mi moc líbilo. Nejradši bych procestovala celé Řecko. A určitě bych se ráda podívala do Španělska :)
    Nickyna.Dru@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Ráda sleduji! pod jménem Jani. Já mám nejradši Francii a nejvíc se mi tady líbí oceán a vlny :) ráda bych se podívala do Ameriky nebo Austrálie, ale lákají mě i jihovýchodní asijské státečky. beautypusinka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  18. Paletka je nádherná...dokážeš opravdu překvapit...moje nejkrásnější dovolená je asi každý rok, když mám po zkouškách a můžu se natáhnout u bazénu a vypnout. Jinak nejlepší dovolená byla asi ve Francii a nejraději bych se podívala po Evropě a alespon jednou bych chtěla navštívit Ameriku. nikola.jahnova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  19. Sleduji tě přes Bloglovin, protože mi prostě GFC nefunguje, je to nekamarád. :D A sleduji tě pod jménem The Turquoise Blogger.
    Paletka je úžasná, nude stíny já prostě můžu.
    Nejlepší dovolenou jsem zažila minulý rok mou druhou návštěvou Londýna. Ale tak nejvíc nejlepší dovolená by byla... opět v Londýně, takže já zase tak náročná nejsem, i když bych se k moři ráda podívala, neláká mě to tolik, jako slyšet ten krásný zpět angličtiny.
    vladia.maurer@yahoo.com

    OdpovědětVymazat
  20. Já teda na dovolené moc nejezdím, byla jsem jen v Chorvatsku a tam teda nic moc a pak v Anglii. A jelikož je Londýn má srdcovka, tak je jasné, že za nejlepší dovču zvolím týden v Londýně :)
    misa.pechova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Sleduji jako Petra Hozová
    Chtěla bych se ještě jednou podívat na jih Francie - Nice, Cannes, Saint-Tropez a do Monaka, to byla moje asi nejhezčí dovolená :) A určitě bych jednou chtěla do San Francisca, ani nevím proč, ale tohle město mě strašně láká :)
    PetraJ.Hozova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Paletka se mi moc líbí. Na dovolenou bych chtěla jet do New Yorku.Takový holčičí sen...Ale asi mi to neprojde, nemáme teď peníze na rozhazování. Ale doufám, že se tam v budoucnu dostanu!
    PS:Miluju tvůj blog ! :)
    email: vavi.veve@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. 1. splněno již dávno
    2. to je také splněno, proto bych tvůj blog asi nesledovalo :-D
    3. dovolená se mi nejvíce líbila předloni v Seattlu, nicméně na moře stejně nic nemá, proto doufám, že se k nějakému letos podívám :-)
    4. dituse@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  24. 1) jasně, že sleduju :)
    2) mám ráda :)
    3) minulý rok jsem poprvé letěla na Rhodos s přítelem a tam se mi moooc líbilo a chtěla bych se podívat do Itálie po památkách, do Řecka po památkách a do Ameriky :)
    4) VeruKru@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. 1. hotovo
    2. to mám ráda celou dobu :)
    3. na nejkrásnějším místě jsem byla ve Španělsku a klidně bych tam jela znovu, je to tam nádherný
    4. lucinkarejhonova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Sleduji přes GFC jako Eliza Hammer :)
    Já bych se neskutečně ráda podívala do Itálie do Chorvatska a nebo do Anglie. Ano, sny, které se mi zřejmě nesplní :D Ale rozhodně si to přeji. Zatím jsem nikde nebyla, ani moc do zahraničí nejezdím. Zatím jsem byla nejdál v Rakousku :)

    OdpovědětVymazat
  27. nádherná místa jsou všude- můžu doporučit Kodaň, Barcelonu, Paříž, ale stejně mám nejradši malá neznámá městečka ve Francii, ty kavárničky, vinárny, levandulová pole, úzké uličky, no prostě paráda. A kam bych se chtěla vydat? Láká mě Grónsko, ale to asi až přestanu být zimomřivá, dřív ne ;) ver.langerova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Já jsem zas tak nikde nebyla, ale byla jsem v Anglii a Turecku a na obou místech se mi hrozně líbilo :) no a chtěla bych se podívat asi všude! :D ale z těch skromnějších - ráda bych se podívala do Budapešti, do Barcelony a taky do nějaké Skandinávské země :)
    s.juzkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Tvůj blog sleduji a mám ho moc ráda, vždy se u tvých článků hezky odreaguji. Já mám slabost pro Chorvatsko, j to taková klasika, ale nedám na něj dopustit :). Mám ráda kamenité pláže a vždy se těším až ochutnám místní speciality.

    p.e.t@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Paletka má opravdu krásný obal i barvy. Tvůj blog pravidelně čtu takže ho samozřejmě mám ráda :). Já ráda cestuji, nejvíc se mi asi líbilo v Egyptě, ještě před těmi nepokojemi, v Benátkách a vůbec celkově v Itáii, kde prostě zbožňuju to jídlo a taky v Řecku na Rhodosu :). No a nejvíc bych se chtěla podívat do NY a Kalifornie - ráj amerických youtuberek :D a taky na Bali, do Thajska a Brazílie :).
    luckawildova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Nejvíce se mi rozhodně líbilo na Krétě, nebo na Plitvických jezerech.
    monika.chrastilova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Zrovna dneska jsem přijela z Říma, kde se mi teda hrozně moc líbilo. Miluju dovolené, při kterých i něco poznám a neválím si jen šunky u moře a taky si myslím, že život je moc krátký na to, abych jezdila pořád na to samé místo, které jsem již viděla. Proto, kdybych mohla a měla nějaké peníze navíc, tak bych jela radši někam, kde jsem ještě nebyla :)
    Taky se mi hrozně líbilo Korfu, který jsme s přítelem projeli celý křížem krážem půjčeným skútrem, bylo to super.

    nikolik.v@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. To je táák krásná paletka :) Nejvíce se mi líbilo v Řecku na Lefkádě..ta příroda, pláže..to nejkrásnější :)
    zaneta.mikovcova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Já jsem moc nikde nebyla. Za svůj život jsem byla jenom jednou u moře a to bylo v Chorvatsku :) Takže asi tam se mi líbilo nejvíce :)
    jeanne999@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Paletka je překrásná! Tvůj blog miluju a navštěvuju ho hodně často, protože tvé články jsou skvělé.
    Byla jsem na dovolené v Řecku a bylo to úžasné. Relax, ty pláže a příroda...západy sluníčka <3
    niicoolaa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Moje oblíbené země jsou Dánsko (Kodaň je vážně úchvatná!) a Švýcarsko (Laussane a Ženevský jezero tě dostane!). Před dvěma týdny jsem se vrátila z dvou a půl měsíčního pobytu v Katalánsku a to je úžasná země hlavně kvůli lidem (a španělské Sangrii .)) )
    KamkaK@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Na tvém blogu jsem pravidelným čtenářem.Díky tvé recenzi jsem se rozhodla si koupit balsam na rty EOS - citronové vajíčko :).Tenhle rok jsme byli v Turecku.Dovolená byla krásná,ale mě víc nes krásný rezort lákají jiné země.Nejraději bych navštívila Írán. Nevím proč ,ale tahle země mě neuveřitelně láká.Jinak přeji pěkné prázdniny plné sluníčka a pohody . Emily ♥
    emilyfol@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Sleduju jako Veronika Francková
    franckova.veronika@seznam.cz
    a v moc zemích jsem nebyla, na dovolené jste hodně jezdili po naší republice, teď jsem byla tři roky za sebou v Egyptě, kde je to moc krásné, naši letěli letos i po čtvrté a já zůstala s přítelem u něj na Slovensku, kde se mi bezpochyby líbilo také moc :) Nicméně, možná se mi podaří odjet na měsíc do portugalska, to by bylo jistojistě úžasné a na konci školního roku v rámci turisťáku pojedu do Itálie k moři :)

    OdpovědětVymazat
  39. Sledujem ako Miss Cat :)
    A bola som v Turecku kde bola dokonalá dovolenka :))
    Chcela by som sa pozrieť do Francúzska (Paríž
    a na Cyprus
    katkamargitanova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  40. První komentář se mi nepublikoval? o.O
    Sleduji jako Tereza Brucknerová, email: BrucknerovaTerka@seznam.cz
    Na dovolené jsem nebyla nikde, jen na táboře u Sázavy, a tam bylo nádherně, řeka hned za stanama. :-) Ráda bych ještě jela na jeden tábor, kam mám odjet v sobotu, ale vypadá to nejistě, protože z prvního jsem si přivezla infekční onemocnění kůže- impetigo :(
    Z dlouhodobějšího hlediska mě láká Anglie :)

    OdpovědětVymazat
  41. Stalking - Amy Noire
    noireamy@gmail.com
    Tak dovčaaa... týden ve slunné Itálii, víkend v neméně slunných Luhačovicích a ještě "neoficiální dovolená od stresu" - týden naprostého klidu, kdy se pěti lidem povedlo vypadnout z domu ve stejnou dobu, na upršené Jižní Moravě. Nebylo špatné se najednou nervat o koupelnu :D
    Nejvíc je mi asi smutno právě po Itálii, protože celou tuhle zemi hrozně miluju... jinak bych v budoucnosti ráda mrkla do Paříže, prvně s přítelem na romantickej víkend, potom s kámoškou/mamkou na den dva nákupy, a zopakovala si tak týden-dva v Anglii :)

    OdpovědětVymazat
  42. gfc Nela richterova
    Nelarichterova@gmail.com
    Nejvice se mi liblo ve Spanelsku a v Italii. Chtela bych na Novy Zeland :))

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)