pondělí 28. července 2014

BEZ ČEHO SE LETOŠNÍ LÉTO NEOBEJDU?

Ahoj všichni!

Jsem doma z Berlína a mám pro vás proto další článek :) Tentokrát bude takový takříkajíc typicky letní, ukážu vám bez jakých produktů/věcí bych se v létě rozhodně neobešla. Další články už budou berlínské, nejspíš budou 3...jeden s fotkama, druhý berlínské nákupy (juch) a poslední by mohly být berlínské tipy :) Mějte se krásně a kdo jste se ještě nazapojily do giveaway, mrkněte SEM, čas se krátí!
V prví řadě asi to úplně nejdůležitější, kvalitní deodorant/antiperspirant. Tenhle bod by si měli vzít k srdci všichni, co se mnou jezdí v plzeňských tramvajích, protože někdy je to vážně hardcore, co si budeme povídat :D Já mám momentálně tyhle deodoranty od Garnieru, se kterými jsem nejdříve byla docela spokojená ale po čase mi už tak dobré nepřipadají a musím říct, že zlatá Rexona maximum protection, ta určitě chrání před potem lépe ;) 
Do mé letní kosmetické taštičky určitě patří i jakákoliv termální voda ve spreji, když jsou velká horka tak je to při lítání ve městě skoro jediná možnost jak se trochu osvěžit. Určitě doporučuju pokud jste ještě nezkoušely, levnou varintu nabízí třeba Balea :)
Co se týče opalování, určitě upřednostňuju oleje před krémy. Jelikož nejsem žádná běloba a opaluju se dobře, oleje mi vyhovují prostě více. Letos jsem objevila tento od značky Hawaiian Tropic, který jsem si opravdu oblíbila. Jedná se o suchý olej, takže po něm nejsem umaštěná a navíc krásně letně voní po kokosu a vanilce. Tuhle značku opalovacích přípravků seženete třeba v síti drogerií Teta. A navíc se po něm opaluju do krásný bronzový barvičky :)
V ruku v ruce s opalováním jde i péče po opalování. Já jsem si oblíbila péči od Baley a nepoužívám prakticky nic jiného. Modré tělové mléko moc hezky voní a pěkně hydratuje, třpytivé mléko v tubě používám hlavně na nohy (tohle mám ještě z loňska, letos má jiný obal) a Panthenol? Ten si stříkám na připálená ramínka, je super!
V létě skoro vůbec nepoužívám parfémy (maximálně navečer), místo nich jsem si hodně oblíbila voňavé spreje. Loni jsem měla mangový od Baley a letos jsem si pořídila tolik vychvalovanou Viktorku, a zase s vůní manga (jo, mám ráda mango :D). Určitě vám tenhle sprej můžu doporučit, vůně sice nevydrží moc dlouho ale hezky vás to osvěží a ovoní, prostě super věcička.
O vlasy se v létě musíme starat dvojnásob, to je přece jasný. Já používám na přesušené konečky suchý olejíček ve spreji od Lorealu, který je opravdu výborný, mrkněte na něj pokud máte přesušené konce jako já. Co se týče UV ochrany, tak jsem si letos pořídila tento sprej taktéž od Loreal. Viděly jste ho už v červnových oblíbencích a už nevím co k němu říct, je perfektní a vlasy skutečně ochrání.
Výrazné rtěnky. Když je venku horko tak se maluji jen minimálně, makeup nepoužívám vůbec, jen trochu korektoru a pudru, bronzer, řasenku popř. linky a právě rtěnku. Kdy je vhodnější doba na to nosit výrazné rty než v létě? :) Kdyby vás zajímaly konkrétní odstíny, napište mi do komentářů.
Kupodivu tohle léto vůbec neujíždím na takových těch zářivých neonových lacích, spíš jsem si zamilovala pastelky nebo takové ty vybledlejší neonky. Na fotce ukázka těch nejoblíbenějších laků ;)
Výrazné náušnice nebo náhrdelníky prostě k mému létu neodmyslitelně patří. A co patří k tomu vašemu? :)


7 komentářů:

  1. Garnier neo jsem měla taky, až na fleky, co mi dělal na oblečení, jsem s ním byla spokojená :). Od Hawaiin jsem měla opalovák, kterej byl skvělej a už jsem ho vypotřebovala, tak se teďka chystám koupit ten olej
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Souhlasím s tím, že nejdůležitější součást letní výbavy je antiperspirant! Bohužel to ještě spousta lidí nepochopilo a taky to podle toho vypadá v autobusech. :-/ s líčením se teď taky moc nehraju, baví mě výrazné nehty spolu se sladěnou rtěnkou. Momentálně ujíždím na oranžovo-korálové barvě, kterou jsem nikdy moc ráda neměla. :-)

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  3. Tak olejíčky na vlasy jsou pro mě nepostradatelné, a to nejen v létě :) A na rtech nosím nejčastěji lipbutter od Astoru :)

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Tyhle deodoranty od Garnieru mi naprosto nevyhovují. Mám s nimi pocit, že se potím ještě víc, než bez ničeho:D
    A ten sprej od VS si musím už konečně někdy pořídit. :) (Taky miluju mango! teď musím mít všechno v téhle příchuti/vůni :D )
    A mám pocit, že mám stejnou rtěnku :) Tu od Maybelline.. nedávno jsem si jí pořídila, a na léto je vážně ideální, díky té barvě :)
    jeanne-s-world.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě to s těmi deodoranty teďka začíná tak připadat :( Na jaře byly v poho, ale teďka v tom vedru mi prostě nějak nestačí...

      Vymazat
  5. Tělové spreje jsem si tohle léto moc oblíbila, je to příjemná změna. Garnier deodorant mám v zásobě tak jsem zvědavá jak mi bude vyhovovat a termální vodu mám jak tuhle od Avéne tak i Baleu :) Moc příjemný článek a budu se moc těšit i na ty Berlínské :)))

    OdpovědětVymazat
  6. Ty náušnice jsou překrásné! A na výrazné rtěnky taky nedám dopustit. :)

    Instagram

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)