pondělí 2. června 2014

RECENZE: 2 MOJE MOMENTÁLNĚ NEJOBLÍBENĚJŠÍ ŘASENKY

Bez dlouhého okecávání, dnes vám ukážu 2 řasenky, se kterými jsem strašně moc spokojená a používám je poslední dobou furt :) Navíc jsou obě dvě snadno sehnatelné v drogerii, takže jestli vás povídání na téma řasenky zajímá...užijte si dnešní článek!
Tahle řasenka před pár měsíce doslova zahltila blogy ale já jsem s její koupí vyčkávala až to "šílenství" trochu opadne. Vcelku jsem na ní četla samé kladné recenze a musím s nimi naprosto souhlasit. I když má tato řasenka trochu zvláštní kónický tvar kartáčku, pracuje se s ní skvěle i mě, milovnici jumbo kartáčků. Ještě má také skoro každou štětinu jinak dlouhou, prostě je trochu zvláštní bych řekla. Z čeho jsem měla trochu strach je ohebný kloub kartáčku, který můžete vidět na fotce detailu. Chce to se s ním trochu naučit zacházet, to nepopírám, ale je to otázka max. dvou líčení, pak už to budete umět :) Měly jste mě vidět, když jsem se s ní malovala poprvé, kartáček se mi odpinkl a já měla barvu i na nose, prostě zábavička :D
Co se mi na ní líbí je taky to, že opravdu řasy hodně zvýrazní aniž byste museli dávat x vrstev barvy. Já mám hodně zvýrazněné řasy ráda, takže jsem spokojená :) Občas se mi stane, že mám trochu slepené řasy ale není to pokaždé, tak nevím....možná to bude jen mou špatnou manipulací s řasenkou. Je totiž i po docela dlouhé době co jí mám doma, furt hodně mokrá. 
Koho by ještě zajímalo odlíčení, tak odlíčit jde skvěle, není to žádný beton, který by nešel dolů :) koupit jí můžete v každé drogerii nebo na parfums.cz, kde stojí jen 217 kč! Což mi přijde jako skvělá cena, v drogerii podle mě stojí víc :)
Tahle řasenka pro mě byla obrovským překvapením protože když jsem si jí kupovala, nikdy bych neřekla, že s ní budu až tak moc spokojená. Vyhovuje mi snad ještě víc než Miss Manga. Má pro mě naprosto perfektní jumbo kartáček (jumbo kartáčky zbožňuju, mám totiž pocit, že čím větší kartáček, tím větší budu mít i řasy :D), se kterým se mi snadno snadno manipuluje. Řasy nádherné natočí a zvýrazní, s objemem jsem taky spokojená....akorát by možná mohla více prodlužovat, ale to už bych asi chtěla moc :D
Jestli jsem u předešlé řasenky psala, že jde odlíčit dobře, tak takhle jde úplně skvěle. Jedním tahem máte vše dole. Řasenka má totiž trochu zvláštní strukturu po které řasy neztvrdnou, ale jsou furt měkké a pružné. Navíc jí mám už pěkně dlouho a stále nevysychá, prostě paráda!
Koupit lze v každé drogerií nebo na parfums.cz, kde si můžete koupit i různé jiné varianty této řasenky, třeba prodlužující nebo voděodolnou. Cena je 117 kč.
Tady máte malou ukázku jak řasenky vypadají na očích, snad z toho něco poznáte, potřebovala bych mít doma na focení nějakého asistenta, sama si vyfotit oko to je pro mě nadlidskej úkol :D

A já se ptám - jaká je vaše nejoblíbenější řasenka? A doporučily byste mi nějakou dobrou voděodolnou na léto? :)

7 komentářů:

  1. Tak zelená Rimmelka je moje úhlavní nepřítelkyně! :D Vůbec jsem si s touhle řasenkou nesedla a strašně mě zklamala.
    Naproti tomu Miss Manga mi sedla ve všech směrech. Nádherně prodloužila, neslepovala a stačila malá vrstva na to, abych vypadala jak mrkací panenka :)

    OdpovědětVymazat
  2. Miss Manga me laka a vodeodolnou bych take nejakou potrebovala.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  3. Ooo ta Rimmelka ti dělá nádherné řasy. Zato ta Miss Manga mě vůbec neláká, mám řídké a krátké řasy, tak se bojím, že by mi je hodně slepovala a udělala mi řas ještě míň.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  4. já tu Rimmelku mám, musím s ní pracovat dost opatrně, jinak slepuje :-/

    OdpovědětVymazat
  5. tu od Lorealu musím zkusit, pokukuji po ní už dlouho a po tvé recenzi mám jasno! :)

    OdpovědětVymazat
  6. ta manga je děsná...už je ta reklama mě točila do maxima =D jinak nejlepší v drogérce je nyní astor seduction codes!!!

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  7. Tu od Rimelu mám taky a je super :)
    A Manga bych moc ráda vyzkoušela :)
    Super článek :)

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)