pondělí 9. června 2014

OBLÍBENCI ZA MĚSÍC KVĚTEN!

1. Balea tělový olejový peeling se solí z mrtvého moře - tuhletu věcičku pasuji na objev měsíce května! Věřte, že tenhle peeling opravdu potřebujete. Já osobně tělové peelingy skoro vůbec nepoužívám, měla jsem jen jednou nějaký z Lushe, jinak nikdy nic. Tenhle mě ale docela zaujal, tak jsem si řekla, že ho za tu necelou stovku prubnu a udělala jsem dobře. Mám po něm neuvěřitelně hladkou pokožku, opravdu hodně vyživenou....myslím, že pro někoho kdo trpí na suchou pleť by to mohlo být fajn :) Za mě určitě velký palec nahoru, až mi dojde, poběžím pro další balení :)
2. Loreal rtěnka z limitované nude kolekce - rozhodně věc na rty, kterou jsem v květnu nosila nejvíc. Pokud by někoho zajímala recenze a můj odstín "Doutzen´s nude", najde jí TADY. Je to skvělá barva na denní nošení a i ostatní odstíny jsou naprosto parádní, tak nezapomeňte, že je to limitka ;)
3. Nivea čístící gel na normální až smíšenou pleť - tento gel je mou velkou stálicí, používám ho už několik let, akorát předtím měl trochu jiné balení. V květnu jsem ho používala na střídačku ještě s jedním čistícím gelem a chystám pro vás jejich srovnání, mělo by být někdy příští týden :)
4. Lak na nehty Colorama z kolekce Bleached Neons - tenhle lak se dostal do oblíbenců z jednoho prostýho důvodu - kvůli nádhernýmu odstínu, který mě zaujal na první pohled. Jinak je lak docela otřesný hlavně co se týče výdrže. Mě nevydrží na nehtech ani dva dny a to používám top coat. Drží vám Colorama laky? Tento odstín je konkrétně č. 241. Chtěla jsem si dokoupit i nějaké další odstíny ale neudělám to, podle mě stojí za prd.
5. Gumičky na vlasy InvisiBobble - naprosto nejlepší gumičky, látkové už nepoužívám vůbec. Nelámou vlasy, netahají a hlavně nedělají takové ty otlaky ve vlasech jestli víte co myslím, snad jo :D Koupila jsem je v balení po 3 kusech na parfums.cz, cena 79 kč.
A přihodím ještě tip na jednu moc fajn knížku. Možná, že jste už o ní slyšely, je docela profláklá. Jmenuje se "Vyluxusované mozky" (nikoliv vyluxované jak jsem to četla asi dva týdny :D ) a jsou v ní sepsané všemožné triky jak se nás prodejci snaží donutit k nákupu. Některé kapitoly jsou nudnější, některé naopak velice zajímavé, celkově můžu knížku určitě doporučit. Dozvěděla jsem se například, že do balzámů Carmex se přidává látka, která rty obrušuje a my si tak musíme mazat rty čestěji a častějí :D To mě trochu naštvalo protože já Carmex zbožňuju :D Každopádně v knížce se dozvíte spoustu zajímavých věcí, mrkněte na ní až příště půjdete do knihovny :)

Přeji krásné parné pondělí! :)

15 komentářů:

  1. InvisiBobble si plánuji pořídit, mám hodně jemné vlasy a takové ty otlaky se mi hodně dělají :D

    OdpovědětVymazat
  2. tenhle colorama odstín je na nic! jedinej je strašně hustej a blbě se nanáší a nic nevydrží =/ pak mám fialkový a růžový neonový pastelový a ty jsou bombovní i co se výdrže týče! Jinak tip hodně dobrej =)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takže říkáš ze ty ostatní jsou lepší jo? No tak teď nevim jestli si mam jeste pro nejaky skočit nebo ne :D

      Vymazat
  3. I já jsem si moc oblíbila nude rtěnku od L´Oréal.. mám ji v odstínu J.Lo :)
    Jinak ty gumičky mám taky, sice někde od vietnamců, ale stejný styl.. a bohužel mě tahají a ve vlasech dělají stejné otlaky jako nromální gumičky.. navíc mi v nich culík nevydrží ani půl dne.. nevím, jestli nejsou tak kvalitní, ale já z tohoto typu gumiček příliš odvařená nejsem..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak zkus tyhle z parfums, jsou takové silnější a i z jiného materialu :) od Vietnamců mam taky jedny a ty jsou horší, neudrží mi vlasy....

      Vymazat
  4. Mám ten lak od Coloramy a mě přijde super. Barva nádherná a ani s výdrži problém nemám,nějaké 4 dny dá v klidu. Takže za mě spokojenost. Klidně bych si pořídila další odstíny, ovšem u nás již jsou vyprodané.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  5. minimálně na tři věci si mě velmi nalákala....

    OdpovědětVymazat
  6. ten píling od balei sa može používať aj na tvár? páči sa mi:))

    OdpovědětVymazat
  7. Na peeling jsem už několikrát koukala ale stále váhám .. nějak nevím.
    Niveu mám celkově ráda, teď používám čistící gel právě od této značky :)

    OdpovědětVymazat
  8. Loreal rtěnka je prostě boží, s mamkou jsme si jí koupily obě a jsme nejvíc spokojené ♥ a Colorama laky jsou klasika, ta nesmí chybět nikomu! Super věci, ten peeling od Balei(y,a?:D) musím vyzkoušet, vypadá skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  9. Zaujala mě ta Balea :). Vypadá vážně úžasně :)... A rtěnky Loreal jsou bombový :)!!

    OdpovědětVymazat
  10. ty gumičky musím mít! a tu knížku jsem taky četla jako vyluxované mozky no:-D

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)