čtvrtek 5. června 2014

KVĚTNOVÁ INSTAGRAMOVÁ REKAPITULACE

Nestíhám, nestačím...ale to mi nezabrání v tom, abych vás ošidila o instagramové shrnutí, které dělám každý měsíc :) Pokud mě ještě nesledujete, budu ráda když tak učiníte vlevo v panelu, mějte fajn sobotu! :)
Konečně jsem si pořídila černé nízké Conversky, ty nejpohodlnější boty na světě! ///Taky milujete Arizona ledové čaje? /// první letošní grilovačka ♥ /// Trochu nákupů, šatičky a spodek od plavek :)
Jedna fajn knížka o které vám brzy řeknu něco víc /// zase jsem nakupovala :D /// 2 snídaně pro lepší ráno - zapékané müsli Vitalis, banán, jogurt a kakao, ovesná kašička - banán, mandle a burákové máslo aneb nejlepší kombinace na světě
když nevím co by, upeču muffiny se spoustou čokolády :) /// navštívila jsem koncert Pražského filmového orchestru a byla jsem naprosto nadšená, doporučuju! /// když se mi nechce vařit..../// limitky Müllermilch jsou vždycky skvělý, tuhle obzvlášť doporučuju ♥

Pro dnešek se s vámi loučím, ale už v pondělí ráno sledujte blog, budou květnoví oblíbenci!

4 komentáře:

  1. Kde jsi v Plzni (předpokládám) prosímtě sehnala tu Müller limitku? Já jí zatím nikde neviděla... asi jsem slepá nebo co!:)
    Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Plzni bohuzel nikde, je z Německa....ale předpokládám ze by se měla tak do měsíce objevit i u nás :)

      Vymazat
    2. Já ho viděla na německých stránkách a naivně jsem si myslela, že už to k nám třeba dorazilo...:D Díky za info!:)

      Vymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)