pondělí 14. dubna 2014

V PRAZE JE BLAZE

Dnes si dáme jen takový oddechový článek, abychom si trochu odpočinuly od té kosmetiky ;) V sobotu jsem byla v Praze, trochu něco pokoupit (bude článek, především nákupy z Ikei), na Matějské a hlavní cílem byla výstava Tima Burtona, jehož filmy naprosto zbožňuju, prostě velkej oblíbenec :) Akorát, že se na výstavě nemohlo fotit, takže fotek je málo....navíc se mi v půlce dne vybil foťák, no ale tak aspoň něco :)
Pár slov k výstavě, pokud byste se na ní chystali. Není špatná, ale já osobně jsem od ní čekala víc. Těšila jsem se třeba na nějaké kostýmy z jeho filmů nebo víc modelů...ale tak mně jako fanouškovi se to líbilo, člověk který ho ale tak nezbožňuje by mohl být zklamaný :)
 Povinné pohlazení poníka :)
Záhada :D znáte někdo ten princip na kterém to funguje? Hodně lidí si tam nad tím lámalo hlavu :D
 Skoro jediná fotka z Matějský :D Pak se mi vybil foťák....ale jako ledová tříšť prostě k poutím patří :)
 Vytáhli jste už z tohohle přístroje někdy plyšáka? Byl tam pán co tam naházel snad 500 a nic, chudák :D
Nakonec výborná večeře v Ikee :)
Bonusová fotografie aneb co všechno se dá potkat v pražských ulicích :D

Mějte krásné pondělí a příště si dáme zase jednu recenzi :)

11 komentářů:

  1. V Ikee jsem v sobotu taky byla:) Na vystavu bych rada, tak snad se tam dostanu. A na pouti netahame, pritel strili, jinak z podobnych pristroju umi vytahovat mamci pritel, ale spise maly plysaky, to mam doma celou igelitku:D
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je dobrej, asi na to ma nejakem speciální fígl :D

      Vymazat
  2. tim burton výstava? hned bych šla miluju ho! i jeho manželku a samozřejmě jeho hlavního koně Johnnyho! kdo by je memohl milovat!

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  3. Na výstavu se taky chystám, ještě nevím, kdy ale díkybohu trvá dost dlouho :) Navíc není tak drahá, kdyby tam toho bylo hodně, tak by to byla jiná pálka. Teď byla v Brně výstava Dalího a půlka lidí se taky tvářila nafrněně, že to byly jen 4 místnosti. Zajímalo by mě, co čekali za 90 korun :D A Matějská musí být fajn, nikdy jsem tam nebyla, ale snad se mi to jednou podaří.

    Little Notes

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No mě třeba 190 Kč za tuhle výstavu přišlo docela dost :D jako bylo tam toho docela dost ale furt to samy no :)

      Vymazat
  4. dneska jsem o té výstavě viděla reportáž v televizi, škoda, že bydlím tak daleko od Prahy, hrozně ráda bych to viděla :))

    OdpovědětVymazat
  5. Na ikea článek se těším! :)) my pražáci jsme se na výstavu ještě nedokopali, tak snad všechno nevykoukám na netu než se tam (v srpnu, jak se znám) stavím.

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. Joo, levitujících mužů máme v Praze hnedka několik. Asi 3 roky zpátky jsem z toho byla unešená, naprostý kouzlo. Od tý doby vím, o co a jak tam jde.
    Ale když za mnou přijel kamarád z Izraele, kamarád, jehož mozkovou kapacitu naprosto nepobírám, tak ten skoro brečel, že NEVÍ a nechápe :D :)))

    OdpovědětVymazat
  8. Bydlím v Praze, ale obří úd jsem (možná naštěstí) ještě nepotkala :D

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)