čtvrtek 17. dubna 2014

RECENZE: ŠAMPON A MASKA NA VLASY NA SUCHÉ A POŠKOZENÉ VLASY LOREAL PROFESSIONNEL

Dneska mám na programu recenzi na vlasovou kosmetiku, kterou celkově testuju strašně moc ráda :) Hlavně když při testování narazím na produkt, který mi sedne tak, že se k němu budu pak ráda a s chutí vracet. Stejně tomu tak bylo a bude s maskou na vlasy pro poškozené vlasy od Loreal Professionnel. Zkoušela jsem k ní i šampon a i o něm si můžete přečíst v dnešním článku, tak jdem na to!
Oficiální popis šamponu: šampon pro suché a poškozené vlasy restrukturalizuje a ochraňuje vlasová vlákna. Uhlazuje vlasové šupiny, čímž dodává vlasům ztracený lesk, zároveň usnadňuje rozčesávání vlasů. Vlasy jsou obnovené a den ode dne zdravější. Použití vlasové kosmetiky z řady Absolut Repair Cellular navíc zpříjemňuje ovocná vůně melounu a citrusů.
V šamponech celkově nevidím příliš rozdíly, vyhovuje mi skoro každý, který mi nezmastí vlasy a který je naopak ještě více nevysuší. Taky bych po něm neměla mít vlasy rozlítané, to přímo nesnáším. Tento mým suchým vyhovuje, splňuje vše co od něho očekávám :) Jsou po něm hladké a uhlazené ale zase né tak abyste ztratily z vlasů objem. Myslím ale, že bude vyhovovat jen lidem opravdu se suchými vlasy, které mastnota vůbec netrápí. Jakmile budete mít mastnější kořínky a suché konečky, myslím, že vám právě vlasy hodně uplácne a u kořínků ještě více zmastí. Báječná je na tomto šamponu i vůně, voní opravdu nádherně, tak typicky kadeřnicky bych řekla - meloun absolutně vůbec necítím :) Šampon má nažloutlou barvu, příjemnou konzistenci a velmi dobře pění, takže ho stačí opravdu maličko. Celkově mi tedy šampon vyhovuje ale jestli si ho někdy pořídím znovu nevím, stejný účinek na mě mají i jiné, levnější šampony.
Cena za 250 ml je 162 kč, koupit se dá v kadeřnictvích nebo na parfums.cz.
Jestli mě něco dostalo víc než šampon, byla to právě tato maska. Je určena stejně jako šampon pro hodně poškozené vlasy. Takže ideální pro vlasy namáhané teplem nebo třeba melírované či odbarvované. Já sama jsem prošla procesem odbarvování když jsem dostávala z vlasů zažranou černou. Vlasy pak byly docela zničené takže jsem hledala něco co je zachrání a vrátí jim lesk. A tato maska obstála na jedničku.
Je poměrně hodně hutná, což znamená, že se z vlasů hůř vymývá. Chce to jí dát opravdu jen od uší dolů do délek, jinak to vlasy zmastí a zatíží. Stejně ale musím vždy dávat pozor jestli jsem masku dobře vymyla, jednou jsem jí smyla jen v rychlosti a za pár hodin jsem si musela umýt hlavu znova :( Když ale dodržím tyto "pravidla", vlasy jsou opravdu krásné, já jsem změnu zaznamenala už asi po třech použitích. Jsou hebké na dotek, uhlazené a vyživené. I lesk se jim navrátil, já jsem momentálně s vlasy hodně spokojená, právě díky této masce ;) Jak jsem psala výše, pokud vlasy hodně namáháte teplem nebo barvami, zkuste jí, pomůže vám vrátit vaším vlasům život :) Jinak vůně je stejná jako u šamponu - moc příjemná vůně, kterou cítím ještě druhý den po umytí.
Cena masky je 241 kč za 200 ml, koupit můžete v kadeřnictvích nebo na parfums.cz, jako já :)

Ještě bych ráda připomněla, že jsem z téhle řady zkoušela i uhlazující krém na vlasy, tak koho by zajímal i ten, recenzi najdete TADY.

Máte s touto řadou nějaké zkušenosti? 

8 komentářů:

  1. Po té masce se rozhodně musím kouknout, přesně něco takového mé vlasy potřebují :)

    OdpovědětVymazat
  2. Také moc ráda zkouším vlasové produkty, ale přijde mi že ty šampony vůbec nemizí :D už někde od února používám tu růžovou Schaumu a ne a ne se dostat na dno :)) Moc pěkná recenze Šári :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tuto řadu L'oreal Professionnel mám v plánu vyzkoušet už dlouho, doporučila mi ho kadeřnice, že je nejvhodnější pro barvené vlasy a přesně tak, jak popisuješ, má navrácet lesk a zdravost. To, že funguje vím už delší dobu, jen se nikdy nemůžu dokopat ke koupí, protože si místo toho koupím něco jiného, a pak čekám a zapomenu. :/

    OdpovědětVymazat
  4. Masku i šampon mám, ale musím říct, že nejlepší je kondicionér z této řady. Je lepší při delším působení (klidně i 10min) než maska. Přítele jsem dá se říct na krásné vlasy po této řadě sbalila :D

    OdpovědětVymazat
  5. Vím že je to blbá otázka , ale tuto masku asi v DM neseženu že?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohuzel ne, dá se koupit bud na internetu nebo v kadeřnictví :)

      Vymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)