pondělí 7. dubna 2014

OBLÍBENCI ZA MĚSÍC BŘEZEN

Už i mě dostihla jarní únava...nic mě momentálně nebaví a nic se mi nechce, jen bych spala, pila kafe a koukala na seriály a na filmy...rovnou říkám, že nevím, jak se tohle moje období projeví na blogu, razím totiž heslo, že do psaní článku se nelze nutit, je to pak na něm znát a čtenáři to podle mě poznají :) Snad to ale bude brzo ok, máme tady totiž duben a to je prosím pěkně můj nejoblíbenější měsíc z celého roku! Nejenom že je nádherný počasí, mám taky ještě narozeniny, jezdíme každoročně do Prahy na Matějskou, je super pouť i u nás v Plzni, taky budou Velikonoce, které mám moc ráda....a taky Majáles! Juchů, už se těším ♥
Ale dnešní článek není povídací, je o mých březnových oblíbencích, takže jdem na to :)

Maska na vlasy Loréal Professionnal Absolut repair - o téhle masce jsem se tu už tak trochu zmiňovala, protože je skutečně skvělá. Minulý měsíc jsem své vlasy hodně zatěžovala především odbarvováním (aneb dostat z černé hnědou není moc velká sranda), a tak jsem musela sáhnout po něčem hodně hodně výživném. Kombinace této masky a kokosového oleje na který nedám dopustit, je parádní a já už vám o ní brzo povím něco víc :)
Micelárka Loréal Skin Perfection - v březnu jsem také začala používat tuto micelárku. Co k ní říct...až na pitomý obal proti ní vlastně vůbec nic nemám, i když ta Mixa se mi ňák zalíbila o trochu víc. Ale je dobrá, pleť odlíčí dokonale a hlavně nelepí!
Suchý šampon Timotei Pure - jak moc dobře víte, můj nejoblíbenější suchý šampon pro tmavé vlasy je od Lee Stafford. To je prostě můj svatý grál, absolutní jednička. Ale má jedno mínus, je dost drahý a já bych ho měla za chvilku pryč. Takže jsem hledala nějakou alternativu, se kterou bych mohla svého miláška střídat. A ejhle, zrovna měli v Albertu tenhle šampon asi za 60 kč, tak jsem ho vzala. A je fajn. Moc hezky voní, vlasy opravdu odmastí, akorát je třeba si dát pozor na bílé fleky, drobet je dělá. Ale za tu cenu je opravdu super!
Loréal řasenka Mega Volume Manga - asi jsem našla jednu z nejlepších řasenek. Nevím jestli má úplně cenu na ní dělat velkou recenzi, přeci jenom jednu dobu byla všude, tak bych vás nerada úplně otrávila. Každopádně mě sedí, moc hezky prodlužuje a i s tím pérovacím kartáčkem jsem se naučila brzo manipulovat ;)
Rtěnka Rimmel Moisture Renew - jelikož jsem na tyhle rtěnky četla samou chválu, musela jsem taky alespoň jednu ozkoušet. Vybrala jsem si odstín č. 510 Mayfair Red Lady, jelikož jsem zrovna potřebovala nějakou pěknou červenou rtěnku. A vybrala jsem si dobře. Odstín je to nádherný, rtěnka sama o sobě je také výborná. Hlavně má docela dobrou výdrž a je hodně příjemná na rtech ;) No, asi nezůstanu u jednoho odstínu. 
Co se týče doplňků, úplně nejvíc jsem nosila tyhle dva náhrdelníky z Primarku. Jsem z nich nadšená, vůbec nečernají, nemám po nich vyrážku, prostě nic! :)
Tentokrát vám dám i tip na film, který mě v březnu zaujal :) V minulém měsíci jsem viděla filmů docela dost, i pár novinek, ale nejvíc mě zaujal právě Gran Torino s Clintem Eastwoodem, což je můj sakra velkej oblíbenec. Vlastně ani nevím, jakto že jsem se na tenhle film podívala až teďka? :D Pokud jste ho neviděli, tak na něj mrkněte, je hodně dojemný, s překvapivým koncem....a né, není to jenom o autě. :)

A co vaši oblíbenci? :)


6 komentářů:

  1. suchý šampón je skvělý batiste....timotei bych si asi nekoupila =/

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  2. Micelární vodu jsem si zamilovala :) a řasenka je výborná :)
    Rtěnku Rimmel mám ještě v tom starším obalu který je podle mě hezčí, i když tenhle také vypadá hezky a je moc fajn a příjemná na rtech :).

    OdpovědětVymazat
  3. GT rozbrecel me i nekolik chlapu. :)

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)