středa 30. dubna 2014

NOVÉ LAKY NA NEHTY!

Nový článek je na světě! Jestli vás zajímají nějaké nové laky na nehty a také můj názor na ně, bude to článek přesně pro vás :) Užijte si dnešní májku!
První dva laky jsou z kolekce Rimmelu od Rity Ory. Tyto dvě barvičky mě z celé kolekce zaujaly nejvíc ale celkově musím říct, že ty odstíny jsou parádní, přesně podle mého gusta. 
První růžový se jmenuje 203 Lose Your Lingerie a je to krásná pastelová růžová s jemným shimerem, který ale na nehtech není naštěstí tak moc patrný. S tímto lakem jsem spokojená, výborně se lakuje (díky širokému štětečku), rychle zasychá a dobře kryje. Výdrž teda není bůhví jaká, mě vydrží neporušený tak maximálně 3 dny, pak musím přelakovat.
Druhý, mentolový v odstínu 873 Breakfast in Bed je opravdu nádherný. Přesně takovou krásnou mint barvu jsem dlouho hledala. Bohužel mě ale dost zklamal. Nevím jestli to bude jen vadným kusem nebo čím, ale mě tahle barva hodně pruhuje ale hlavně strašně bublinkuje :( Ve slevě jsem oba tyto laky koupila za 36 korun.
Dalším lakem je Catrice Crushed Crystal v odstínu 06 Call Me Princess, u kterého jsem se dlouhou dobu nemohla rozhodnout jestli se mi vlastně líbí nebo ne :D no nakonec se mi zalíbil hodně, hází nádherné odlesky na světle a je takový neokoukaný ;) Obsahuje zlaté a růžové drobné třpytky a schne do hrubého, pískového povrchu, což se dá vyřešit dvěma vrstvami nadlaku. Lakuje se dobře, štěteček má také širší, takže super. Krytí ale nic moc, chce to 3 vrsty určitě. Výdrž dobrá - cca 5 dní vydržel bez úhony. Cenově se pohybuje okolo 80 kč, koupeno v Rosmmanu.
Posledním lakem je novinka od Gabrielly Salvete aneb ani já jsem neodolala a alespoň jeden z kolekce pocukrovaných laků Sugar Enamel jsem si musela koupit. Pořídila jsem si odstín 05 True Love, což je krásná fuchsiově růžová. Každopádně jsem od toho čekala něco hezčího, mě se ten efekt ale vůbec nelíbí :D Bohužel, původně jsem si chtěla koupit ještě ten lila ale tam ten tečkovaný efekt skoro vůbec nevynikne, takže si pro něj nepůjdu. U tohoto růžového je ten efekt ještě ňák tak nejhezčí. Lakuje se docela dobře, štěteček je užší ale jde to. Ale ta výdrž? Cca 5 hodin? Možná ani to ne...no hrůza :( Jaký názor na ně máte vy? Líbí se vám? Kupovala jsem ho asi za 89 korun v Tetě.

8 komentářů:

  1. ten světlý růžový s Ritou od Rimmelu mám a je úžasný, koupila jsem si ho tedy hlavně kvůli Ritě :)

    OdpovědětVymazat
  2. ten od Gabrielly Salvete je nejlepší! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Raději celou řadu Sugar než ještě jednou okusit ten hroznej Catrice! Vydžel dva dny jestli moc! Hrozný nechápou jak může si dovolit Catrice o něm říct, že je pískový a ten štětec by nebyl dobrý ani na malování obrázků jak je tlustý a křivě střižený...jinak máš pravdu Sugar moc nevydrží, ale 5 hodin to opravdu není...od Rity chci ten bílý, jednou jsem ho nechala v drogérii a podruhé rozhodlá, že ho chci, tak ho co? No samozřejmě už neměli grrr!!!

    Loveliness By Tess

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě ten Catrice docela vyhovoval, zda se mi docela fajn ;) a ten Sugar mi opravdu vydržel jen par hodin, pak jsem měla konce oprýskané....každy to ma jinak, záleží i na nehtech....

      Vymazat
    2. mě ten catrice absolutně ne, raději jsem ho poslala dál....sugar jsem si nechala (mám všechny pasteláky) a koupím si ještě tenhle, co máš ty, ten je nejhezčí =)

      Vymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)