středa 2. dubna 2014

MOJE NEJPOUŽÍVANĚJŠÍ PALETKA - NAKED BASICS

Tento článek mám už připravený dlouho ale až teď jsem se "dokopala" k tomu, abych ho dokončila. Je to hrůza se mnou...každopádně dneska bych vám něco pověděla o mé momentálně nejoblíbenější a nejpoužívanější paletce, kterou je jak jinak než Naked Basics od Urban Decay. Od té doby co jsem si jí pořídila, tak jí beru do ruky několikrát týdně. Je totiž úžasně univerzální, vykouzlíte s ní jak úplně jednoduché nahé líčení, tak i tmavé kouřovky na večer. Takže jakmile někam cestuju, je to pro mě jasná volba :D
Balení je krásné, je takové jakoby sametové, hrozně příjemné na dotek. Co mě překvapilo je, že je opravdu maličkaté, čekala jsem ho trochu větší, ale zase se vejde i do malé kosmetické taštičky :) Ale kámen úrazu je to zavíraní....kolikrát po ránu už jsem myslela, že s tou paletkou třísknu o zem, ale na to jí mám moc ráda :D Každopádně otevírání je dobré tak na zlomení nehtu no.
Samozřejmostí je i velké zrcátko ve kterém se dá bez problému namalovat. Takže na cesty naprostý ideál. Co se týče samotných stínů, tak ty jsou krásně máslové, jemně namleté, nanáší se na oční víčko vážně skvěle. Prášivost je opravdu minimální, ale trošíčku tam je. Výdrž s bází je celodenní, bez báze mi celý den ale nevydrží za což můžu poděkovat svým mastnějším víčkám. Já ale stejně bez báze prakticky nechodím ven, bez ní se mi sleje bohužel všechno. Pigmentace je opravdu parádní, především jsem hotová z černého stínu, konečně černá jak má být! Gramáž každého stínu je 1,3 g.
A teď už k jednotlivým barvičkám :)
1. Venus - jediný stín, který obsahuje nepatrné třpytečky, nebo spíš shimmer, ostatní stíny jsou naprosto matné. Je to ideální barvička do vnitřního koutku oka nebo pod obočí na projasnění.
2. Foxy - asi můj nejméně používaný odstín z celé paletky. Může za to jeho žlutý podtón, který mé pleti a očím prostě nesluší. 
3. W.O.S - nádherná tělová barva, naprosto univerzální. Tahle mi sluší o poznání víc, má totiž růžový podtón.
4. Naked 2 - pro mě nejkrásnější a nejpoužívanější barva. Tuhle béžovou barvu zbožňuju přes celé víčko společně s černou silnější linkou.
5. Faint - také oblíbenec. Krásná střední hnědá. Skvělá do ohybu oka.
6. Crave - opravdu černá, která je černá jako uhel. Používám jí hlavně na linku a na kouřovky. 
Jak jde asi poznat z článku, já jsem z této paletky nadšená, a musím říct, že rozhodně naplnila moje očekávání. Sahám po ní opravdu často, jsem totiž velká milovnice matných stínů :) Vlastně vůbec nemám co bych jí vytkla, až na to blbé zavíraní. Pokud tedy taky rády používáte neutrální barvičky a víte že je využijete, jděte do ní :) Stojí za to! Sehnat jí můžete na některých českých eshopech nebo třeba na BeautyBay, kde jsem jí koupila i já :) Cena se pohybuje kolem 25 Euro.

4 komentáře:

  1. tohle je jediná paletka z naked, kterou nemám v plánu si pořídit...nevím, na co bych jí používala...promiň =/

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  2. také musím říct, že po této paletce až tolik netoužím, více se mi líbí jiné naked, matné stíny používám od Sleeku a nějak s nima nejsem až tak spokojená, přijde mi,že se slévají v záhybu do čárky , což se mi u těch lesklých stínů nestává

    OdpovědětVymazat
  3. Ja po ni silela, ale doslo mi,ze bych vyuzila tak dva stiny. Za to Naked 3 se zda skvela... Pockam az bude dostupna a uvidime :)

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)