středa 15. ledna 2014

TROCHA NOVÉ KOSMETIKY...

Hezký večer!

za poslední dobu mi zase ve sbírce přibilo pár kosmetických věciček, tak mi to nedá vám je neukázat :) Zas tolik toho není, ale bohužel musím šetřit na léto, pokud chci jet na nějakou dovolenou k moři :D klidně řekněte, když byste na něco konkrétního rádi recenzi, žádný problém :)
Jelikož i letos probíhal tradiční Lush výprodej, objednala jsem si taky pár věcí. Oblíbený Snow Fairy sprcháč, který jsem měla loni poprvé a který už mám tak nějak spjatý se zimou :) Pak jsem si objednala tónovací balzám na rty Santa Baby, kterej mě teda vůbec nenadchnul....ještě jsem měla balistik, který už ale není :D
Loreal olejový sprej už znáte z mého vlasového speciálu (ZDE)...stejně tak i další nové balení nejoblíbenějšího suchého šamponu :)
Konečně vyzkouším i tolik vychvalované Douglas ubrousky. Dále jsem si koupila krásný hnědorůžový lak na nehty od P2, protože přecházím z gelových nehtů na normální, ale o tom již brzy bude samostatný článek. No a oční krém od Anatomicals zlevněný asi na 3 eura? Ten jsem tam teda rozhodně nechat nemohla :)
Tělové mléko do sprchy od Nivei jsem si hodně zamilovala, tak jsem zvědavá jaké bude tohle Balecké. Dochází mí oblíbený Aussie 3 minute miracle a protože strašně ráda střídám a zkouším nové produkty, koupila jsem si balzám na vlasy od Toni&Guy. Nejspíš si k němu ale ještě dokoupím i šampon, nerada používám šampon a balzám jiné značky dohromady :)
Poslední dvě věcičky mi přišly teprve včera a jsou jimi můj první balzám na rty od Crazy Rumors v příchuti Bubble Gum a pak taky Nyx matná rtěnka ve vínovém odstínu Merlot, kterou znáte z mého vánočního wishlistu.

Co jste si v poslední době pořídili vy nebo co si pořídit teprve chystáte?

5 komentářů:

  1. Crazy rumors bych taky ráda někdy zkusila. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé, úplně jsi mě nalákala pořídit si zase něco z Lush a to jsem si chtěla dát od kosmetiky pokoj :-D!
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  3. To jsou hezké věcičky... jinak jsem zvědavá, co budeš říkat na ty odličovací ubrousky. Mě příjdou strašné... :-/

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)