pátek 17. ledna 2014

SPOTŘEBOVÁNO I.

Přicházím s takovou menší blogerskou klasikou anebo moje první spotřebováno je tu! :D Tento druh článků zde nebude nějak extremně často protože co se týče vypotřebovávání produktů, tak mi trvá docela dlouho než něco spotřebuju :D Samozřejmě že třeba sprcháče jdou rychle ale ostatní věci a dekorativka už tolik ne :)

Mám na vás ale otázečku - jaký typ článku by jste na mém blogu uvítaly? Chtěla bych udělat nějaký článek na přání :)
Original Source sprchový gel malina a vanilka - na tenhle sprcháč nemůžu říct křivýho slova, nádherně voněl, dobře pěnil, umyl...co víc po něm chtít že :D 
Koupila bych si tento produkt znovu? URČITĚ.

Garnier Fructis Oil repair šampon + kondicionér - na tuhle dvojku jsem psala recenzi (ZDE) a musím říct, že je to podle mě takový lepší drogérkový průměr. Šampon byl dobrej a balzám byl ještě lepší. Pokud máte suché, cuchající se vlasy, koukněte po něm. 
Koupila bych si tento produkt znovu? MOŽNÁ.

Bioderma Sensibio micelárka  - tak co říct k téhle micelárce :D Asi jen to, že jsme jí snad všechny vyzkoušely a třičtvrtě blogerského světa jí zbožňuje. Já na tom nejsem jinak ale momentálně chci vyzkoušet micelárku od Loreal, údajně je skoro stejná a hlavně podstatně levnější.
Koupila bych si tento produkt znovu? URČITĚ.

Lee Stafford suchý šampon - žádné dlouhé povídání o něm netřeba, miluju ho.
Koupila bych si tento produkt znovu? ANO, ANO, ANO!

Loreal dvoufázový oční odličovač - jak víte, tak stále pátrám po nějakém odličovači ze kterého si sednu na zadek. A stále né a né ho objevit. Tento to taky není, ačkoliv se řadí určitě k těm nejlepším co jsem vyzkoušela. Škoda, že neodličoval trochu líp.
Koupila bych si tento produkt znovu? NEJSPÍŠ NE, STÁLE BUDU HLEDAT TEN DOKONALÝ.

Palmer´s tělové mléko - tahle miniaturka byla tuším v nějaké Senza nebo Ladyboxu, už nevím. Někam jsem ho zašantročila a znovu na něj narazila až nedávno, tak jsem se do něj hned pustila a docela mě překvapil. Hydratace byla super a hlavně ta kakaová vůně ...
Koupila bych si plné balení? ANO.

Bělící zubní pasta SwissDent extreme - od týhle pasty jsem hodně očekávala a docela mě zklamala. Nějakého malého rozdílu jsem si všimla ale nic závratného bohužel...asi si budu muset pořídit tolik vychvalované Crest bělící pásky jestli chci mít zoubky jako perličky :)
Koupila bych si tento produkt znovu? NE.

Nezapomeňte mi do komentářů napsat o jaký článek byste stály, díky! :)

7 komentářů:

  1. S tou micelárkou jsem na tom přesně naopak. Nejdříve zkouším od Loreal a pak zřejmě pro srovnání zkusím Biodermu :))

    OdpovědětVymazat
  2. Tak já mám zkušenost jedině s tou Biodermou :)! Je fajn už budu načínat třetí balení, niméně mám teď micelárku od L'oréalu a je vážně stejná jako Bioderma, mě tedy vyhovuje stejně :).. Hodně jsi mě navnadila na ten sprchový gel, už jsem po něm několikrát koukala ale mám velké zásoby sprchových gelů poslední dobou :D ! Na tyhle články se budu moc těšit! A co se týče článků, já bych uvítala třeba uskladnění Tvé pečující a dekorativní kosmetiky :)! Nějak pěkně rozepsat, nafotit..to by se četlo :)..ale to je jen můj osobní názor.

    OdpovědětVymazat
  3. Znám pouze Palmer`s, šíleně mi smrdí a celkově ho nemám ráda, doufám, že už se další nebudou v boxexh objevovat.

    OdpovědětVymazat
  4. Kde se dí koupit ten suchý šampón a na kolik tak vyjde? :D Jinak já bych asi nic na bělení zubů nepoužívala, dočetla jsem se, že to hodně ničí povrch zubu a ten je potom o hodně víc náchylný na zubní kazy, takže to fakt NE :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dá se koupit v DMku a stojí okolo 3 stovek....je to sice hodně ale mě přijde vážně nejlepší :)

      Vymazat
  5. Doporučuji dvojfázový odličovač od Mixy - odličuje dokonale a nemastí :))

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)