čtvrtek 30. ledna 2014

RECENZE: KALLOS LATTE MASKA NA VLASY

Hezký večer,

nedávno jsem se tu lehce zmínila o masce na vlasy Kallos Latte a také jsem vám na ni slíbila podrobnější a rozsáhlejší recenzi....takže slib plním a jdeme na to :)
Tato maska je určena pro vlasy chemicky ošetřené, suché a poškozené. Obsahuje mléčný protein, který by měl vlasy regenerovat a dostat je do lepšího stavu. Nejprve musím říct, že se mi docela líbí ten jednoduchý minimalistický obal a nápis tiskacími písmeny, dle mého to nevypadá vůbec špatně, ještě ta fialová k tomu :)

Maska má takovou docela zvláštní "strukturu", je to takový jakoby gel, nebo spíš gelový krém trochu tekutějšího rázu. Z vlasů ale naštěstí nestéká, nemusíte mít strach. Samozřejmostí je to, že masku nanáším na vlasy od uší dolů, ke kořínkům masky nepatří ale to asi všechny víme, že :) Doba působení je 5-10 minut, já jí nechávám tak cca 7 minut, vždy si mezitím holím nohy :D 
O této masce se hodně mluví především kvůli její ceně a taky kvůli "božské" vůni. Maska voní úplně přesně jako vanilkový pudink. Takový ten s tou šlehačkou nahoře, všichni víme :D Já jsem čekala úplně něco jinýho popravdě. Čekala jsem, že maska bude odpovídat svému názvu, že prostě ucítím latté. No jelikož vanilkový pudink ze srdce nenávidim, tak nenávidim i tuhle masku :D Néé tak to si samozřejmě dělám srandu, ale maska mi vůbec nevoní bohužel :( Ale věřím tomu, že hodně lidem se vůně líbit bude. A co je další plus (pro mě mínus) je to, že vůně ve vlasech poměrně dlouho vydrží. 
Teď už k samotným účinkům, které jsou nejdůležitější. Pro mě je maska naprosto průměrná, udělá mi s vlasy to, co většina masek z drogérie. Totiž že je uhladí, lehce vyživí ale nic převratného s nimi neudělá. Já bohužel potřebuji intenzivnější péči protože mám vlasy docela dost suché a tato maska na ně prostě nestačí. Co ale musím uznat je, že se po ní vlasy strašně dobře rozčesávají. Za to určitě palec nahoru. Na druhou stranu, pokud si máte koupit masku z drogérie za cca 129 korun, nebo tuhle za 62 korun, hlasuju pro Kallosku, protože dostanete prakticky stejnou péči za méně peněz :) K dostání je také maska stejné značky z názvem Placenta, která ale není tak profláklá jako její vanilková kolegyně. Na internetu jsem ale četla, že kromě vůně, má naprosto stejné účinky, takže já myslím, že už po ní nejspíš nesáhnu a budu zkoušet zase jiné značky. Docela se třesu na masku Macadamia Natural Oil Care, akorát ta její cena se mi moc nelíbí :D

Určitě se podívejte i na nějaké jiné produkty značky Kallos, koukala jsem, že mají hromadu šampónů pro různé druhy vlasů, ale třeba i spreje na ochranu před teplem nebo i nějaké stylingové přípravky. A všechno za hodně dobrý ceny!

Ještě bych měla uvést, že masku jsem koupila na parfums.cz za 62 korun za 250 ml. K dostání je i větší balení 800 ml za 108 korun, což je opravdu krásná cena, nemyslíte? :)

Jaká je vaše nejoblíbenější maska na vlasy? 

12 komentářů:

  1. Masky na vlasy moc nepoužívám, ale tato vypadá moc pěkně!:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Měla jsem tu samou, ale větší balení a souhlasím s tvou recenzí. S vlasy mi to neudělá skoro nic, jen jsou provoněné a hebké :) Jinak mám šampon pro blond vlasy a je dobrý :) a brousím si zuby na nějakou jinou masku, asi vanilkovou.

    OdpovědětVymazat
  3. dneska jsem jí zrovna použila a mám po ní vždy pěkné vlasy, jemné, hebké, klouzavé, i přestože mám taky dost suché vlasy, tato maska na mě vážně zabírá. a ta cena versus množství je úžasný.
    moc se líbí tvůj nový design šári, vypadá to útulně.

    OdpovědětVymazat
  4. něco málo jsem o ní už slyšela, vypadá dost dobře :)

    OdpovědětVymazat
  5. Maska na vlasy určená především pro suché vlasy, to je přesně to, co od nového roku hledám. Dala jsem si ombré a to mi vlasy vysušuje více, než jsem čekala, takže se po něm asi porozhlídnu. A každopádně navštívím parfums.cz O:)

    OdpovědětVymazat
  6. masky většinou nepoužívám, ale tuhle bych možná vyzkoušela, ted přes zimu moje vlasy trpí..

    OdpovědětVymazat
  7. Jé hledala jsem ji, potřebuju neco na ty moje vlasy =x

    OdpovědětVymazat
  8. Na Parfums jsem se přesně na tuhle masku dívala, zaujala mě upřímně hlavně k vůli ceně, většinou používám dražší masky a tak mi tohle přišlo jako super kup, ale nikde jsem nečetla nic moc dobrého, takže jsem do ní nakonec nešla..no uvidíme :) Super recenze!

    http://sugar--spice--nice.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. taky si vždycky holím nohy, když mi působí maska:-D jinak Macadamia masku bych si taky hrozně přála vyzkoušet! tahle vypadá moc dobře! a stojí tak málo! tu musím vyzkoušet!:)

    OdpovědětVymazat
  10. Musím uznat, že vůně u této masky je vážně hodně sladká a hodně silná :D :)

    OdpovědětVymazat
  11. já jsem zkusila masku Kallos Color, je to takové růžové balení, dala jsem jí sestře jako dárek, ale neodolala jsem a musela jsem jí alespoň 1x vyzkoušet, jak funguje :-D no nic moc, vlastně to samé co tady tahle Latte, možná ještě horší, hezky voní, to sice jo, ale vlasy nijak neuhladí, nejsou lesklejší, mě přišly ještě hrubší po téhle masce.. naštěstí to bylo jen tohle malé balení a znova už ho určitě nekoupím ani sobě ani nikomu jinému :-D
    pak jsem ale od Kallos zkusila ještě masku Keratin a Banana, a obě jsou skvělé! hlavně ta Keratin, používám jí při každém mytí, protože mám po ní vlasy opravdu nádherné, a když třeba někam jedu a myju si vlasy bez ní, jsem uplně zoufalá :-D krásně voní, vlasy po umytí sice až tolik po tomhle nevoní, nebo jako voní, ale ne moc dlouho :-) a do vlasů jí stačí opravdu jen maličko :-) ve spojení s šamponem Kallos Keratin je to fakt skvělé! :-) a jak jsem zmínila ten Kallos Banana, je to prakticky to stejné jako Keratin, jen teda vůně se liší, jsou z ní opravdu hodně cítit banány :-D ale je to příjemná vůně :-)

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)