středa 30. října 2013

RECENZE: ŠAMPON A BALZÁM NA VLASY GRANIER FRUCTIS OIL REPAIR 3

Hezký den,

jelikož zrovna dopotřebovávám tento šampon a kondicionér a jelikož myslím ,že byste o této dvojce měli vědět určitě něco víc, dáme si dneska zase jednu recenzi :)

Tyto dva přípravky sou určené pro suché, poškozené a vlasy hrubé na dotek, což je právě můj typ vlasů. Obsahují, jak název vypovídá 3 oleje - olivový olej, který intenzivně vlasy vyživuje, avokádový olej, který dodává vlasům pružnost a olej z karité, který zaručuje, aby byly vlasy hebké na dotek.

Teď už se podíváme na zoubek jednotlivým produktům, hlavně na to, jak moc vyhovovali mě a jestli bych vám je s čistým svědomím mohla doporučit :)

Krémový šampon na vlasy Garnier Fructis Oil Repair 3

Na tomto šamponu je super především to, že si s ním vlasy zachovávají svůj objem. Občas se mi totiž s jinými šampony na hrubé a suché vlasy stávalo, že se vlasy těsně u hlavy jakoby "uplácly" a to vypadalo hrozně. Šampon je krémový a na to abyste si umyli hlavu, stačí opravdu hodně malé množství - a to mám přesně ráda :) Co se týče složení, tak se v něm teda moc nevyznám, nejsem chemik - ale vidím tam nějaké alkoholy nebo co, nevím, moc se mi to nelíbí ale nějak to moc neřeším, jestliže mi šampon jinak ve všem vyhovuje.

Abych nezapomněla - úplně nejlepší na šamponu i na balzámu je jednoznačně vůně. Nádherná vůně, která ve vlasech neskutečně dlouho - alespoň mě, vydrží. Cítím nějaké ovoce, myslím, že tahle dvojka musí vonět snad každému :)

Koupit můžete v každé drogerii nebo na parfums.cz za 79 kč.

Posilující balzám na vlasy Garnier Fructis Oil Repair

Jestliže mě z těchto dvou produktů něco oslovilo, je to určitě tento balzám.Vlasy se po něm nezmastí, neuplácnou ani když si ho na vlasy dáte tunu (to je můj zlozvyk, dávám si ho hrozně moc :D). Naopak vám vlasy krásně uhladí a mám pocit, že docela i posílí. Všimla jsem si, že od té doby co tyhle produkty používám, mám vlasy určitě pevnější a vyživenější. Navíc tu vůni z vlasů cítím i dva dny po umytí! Pár lidí se mi už i zeptalo čím mí to tak hezky voní vlasy. Složení můžete posoudit sami - jako už jsem řekla, já se v těhle věcech opravdu nevyznám, ale něco mi říká, že složení tohoto šamponu zas až tak super neni.

Balzám nanáším na vlhké vlasy jako jakýkoliv jiný balzám, nechám chvíli působit (většinou si mezi tím holím nohy :D) a pak normálně smyju vlažnou vodou. Vlasy jsou krásně uhlazené a hlavně jdou krásně rozčesat. Pokud tedy máte stejně jako já problém s cuchajícími se vlasy, zkuste se po tomto balzámu v drogérii nebo jinde podívat. Takhle skvěle se mi vlasy rozčesávájí ještě po Aussie 3 minute miracle, ale to už je zase trochu jiná cenová kategorie.

Koupit můžete v každé drogerii nebo na parfums.cz za 79 kč.
Zde jsou fotky složení šamponu a balzámu :)

Moje závěrečný verdikt takže zní tak, že balzám musíte stoprocentně vyzkoušet! Opravdu si myslím, že patří k tomu lepšímu co se dá v naších drogériích sehnat. Šampon je taky fajn, vyhovoval mi, ale šampony mi ve většině případů přijdou na jedno brdo, vlasy prostě dobře umeje a tak to má být :)

8 komentářů:

  1. Od Fructis jsem kdysi používala ten volume šampon a kondicionér a nebyl špatný :) Děkuji za typ! Btw. mám pocit, že máte doma podobný potah na sedačce jako my :DDD ( když se podíváš na fotky na mém blogu :D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdepak podobný, já myslím že máte asi úplně tu samou sedačku :D

      Vymazat
  2. super tip dakujem!

    Pozyvam na narodeninovu giveaway o GUCCI RUSH 75ml. Tu:http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/10/najlepsia-giveaway-ever.html

    OdpovědětVymazat
  3. jé, tak to vyzkouším! :) pěkná recenze :)

    OdpovědětVymazat
  4. zaujímala by ma práve tá vôňa, keďže fructis sú krásne voňavé vecičky:) ale väčšinou keď si kupujem niečo"oil" ,tak mám po tom až príliš mastné vlasy,tak už to radšej neriskujem :)) som rada že si napísala, že po ňom nie sú vlasy mastné:)

    OdpovědětVymazat
  5. ja som tento šampon mala a zdalo sa mi že vlasy poriadne nevyčistil, proste necitila som sa dobre po umyti s nim.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to je zvláštní....já s ním nemám jedinej problém :)

      Vymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)