úterý 30. července 2013

PROPADÁKY II.

Zdravím,

dnes vám ukážu 3 produkty, které mě opravdu nepotěšily a nedoporučuju vám z ně utrácet peníze. Samozřejmě nevylučuju, že vám třeba vyhovovat můžou, každá jsme jiná a máme jiné požadavky, pleť, vlasy atd. :)


První je okamžitá regenerační kůra pro barvené vlasy od Gliss Kur. Jedná se o krém, který si nanesete do vlhkých vlasů a poté už neoplachujete. Značku Gliss Kur mám docela ráda, ale tato kůra mi s vlasy neudělala zhola nic. Prostě jako kdybych si do vlasů nic nedala. Nemůžu jí ale upřít docela hezkou vůni, která ale ve vlasech stejnak nevydrží. Já jsem tuhle lahvičku vypotřebovala do půlky a pak letěla do koše, za mě je k ničemu....

Gelové linky od Catrice. Tyhle tmavěmodré linky jsou z nějaké limitky, takže už nejspíš nesehnatelné. A je to jedině dobře :D Neskutečně se totiž rozmazávaly....to byste nevěřili jak se u nich navztekala :D Nevydržely totiž na svém místě snad ani deset minut...příšernost prostě! Jak na tom jsou ty gelové linky ze stálé kolekce nemám tušení, ale četla jsem na ně docela dobré recenze, takže by snad měly bejt kvalitnější :)

No a posledním propadákem je pro mě micelární voda od Lirene. Našla jsem jí myslím v nějakém Ladyboxu a zezačátku jsem za ní byla docela ráda....ale ve srovnání s Biodermou je to opravdu hrůza. Tato micelárka má velký problém odlíčit černé linky které já nosím skoro každý den...oko jsem musela dřít opravdu dlouho než jsem ho konečně odlíčila...navíc mi vadí, že trochu lepí :( Každopádně je mi líto jí vyhodit takže jí používám navečer, pouze na dočištění pleti. Co jsem tak četla, tak někomu vyhovuje, někomu ne....napište mi jak jste na tom vy ;)

Mějte se krásně a nezapomeňte na Giveaway -> ZDE 

3 komentáře:

  1. Tu micelárku od Lirene jsem si chtěla koupit, odradila jsi mě, díky za tip ;)!

    OdpovědětVymazat
  2. micelární vody jsou především na plet´, někdo to používá i na oči, ale podle mě to není šetrné na oči i od kosmetické expertky to mám potvrzené, to že lepí je děs ... mám ji a příště radši si připlatím za biodermu... :) za mě je to taky takový propadák

    http://eattrainbeauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. a to jsem si myslela, že po dopotřebování Biodermy si koupím Lirene.. no tak asi ne :D

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)