neděle 7. července 2013

OBLÍBENCI MĚSÍCE ČERVNA

Netřeba dlouhého úvodu, přehoupli jsme se do dalšího měsíce a tak Vám ukážu co jsem si v červnu oblíbila a používala nejčastěji :)


1. Sprchový gel Balea Brazilské mango a  tropické třpytivé tělové mléko Balea - obě dvě tyto limitky jsem si hodně oblíbila. Sprchový gel nádherně voní a na léto se báječně hodí. No a třpytivé tělové mléko si kupuju každý rok, je to už taková moje stálice....používám především na nohy, na sluníčku to dělá moc pěknej efekt :)

2. Sprej na nohy Peo - v tomto počasí nepostradatelný pomocník. Je vlastně jedno od jaké je značky, nějaký sprej na nohy nebo do bot prostě potřebuju. Není nic horšího než zapařený nohy....:D Jinak tento sprej je z Alberta za cca 35 korun.

3. Dermacol Makeup cover - vám všem určitě moc dobře známý korektor (on je to vlastně makeup že...). V červnu mě trápili pupínky trochu víc než obvykle a tahle věc je dokáže bez problému zakrýt. Zakreje vlastně skoro všechno ;) Navíc tubička je naprosto nevypotřebovatelná, budu jí mít až do konce života, to je tutovka :D

4. Rtěnka Mac v odstínu Cherish  - kdo viděl můj kosmetický wishlist (ZDE) tak ví, jak moc moje srdce prahlo po Mac rtěnce. No a konečně jí mám! Vybrala jsem si krásný nude odstín, určitě bude detailní recenze a fotky :)

5. Náušnice eBay - no uznejte sami, za těch pár korun jsem tam tyto náušnice prostě nemohla nechat :D Měla jsem je zatím jen párkrát, jsou hodně výrazné a těžké, moc zatím nevím k čemu je vzít...ale jsou to moji miláčci prostě :D Láska na první pohled.


V červnu jsem si taky neuvěřitelně oblíbila Ollyho Murse a konkrétně tuhle jeho písničku :) On je prostě božíííí.....


Co jste  si v červnu oblíbili vy? :)

6 komentářů:

  1. Baleu celkově miluji, akorát jsem vlastnila jinou variantu tělového třpytivého mléka a poslala jsem ho dál, nebyla to moje parketa :)! Jinak rtěnka vypadá báječně a ty naušnice? Já ti je normálně ZÁVIDÍM :)! Skvělý výběr,vážně :)!

    OdpovědětVymazat
  2. tahle MAC rtěnka je krásná :)

    OdpovědětVymazat
  3. Sprcháč jsem si oblíbila také:)

    OdpovědětVymazat
  4. Letní limitky od Baley voní úžasně :)A na ten Dermacol mrknu, mám teď strašnou pleť.

    OdpovědětVymazat
  5. Tu rtěnku od Mac Ti hrozně moc závidím!:) Těším se až ukážeš, jak na tobě vypadá:)
    a připomněla si mi, že si musím koupit ten korektor!:)
    A Olly? Miluju ho!<3

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)