pondělí 20. května 2013

SNÍDÁM, SNÍDÁŠ, SNÍDÁME...III.

Přínáším fotky snídaní posledních dnů ;) Kašičky a müsli opět převládají... ale potřebuju vymyslet něco novýho už...jsem toho už trochu přejezená ;) Co si dáváte k snídani vy? Musíte mě nutně inspirovat ;) 

 Jedna z víkendových snídaní, kdy mám přeci jenom trochu víc času ;) Jsou to cizrnové lívanečky posypané skořicovým cukrem.

Jedna klasika v podobě jáhlové kaše s kokosem a kostičkou hořké čokolády.

 Müsli s mlékem a kiwi

Poslední dobou jsem si oblíbila spojení burákového másla a banánu, tady třeba na celozrnné housce ...ale ještě lepší je tato kombinace na opečeném toustu, mňam!

Jedna bonusová fotka z Instagramu - kakajíčko s domácí, vlastnoručně upečenou bábovkou => takovou snídani já taky moc ráda ;)

15 komentářů:

  1. Já jsem snad jedinej člověk na světě, kterej ty kašičky prostě nemůže vidět, natož to snídat, to bych měla okamžitě hlad:D mě to prostě nezasytí..u mě vedou slané snídaně na všechny způsoby a zelenina:) ovšem tou tvojí bábovkou bych rozhodně nepohrdla!!:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych zase asi po ránu nemohla tu zeleninu :D Celkově na slané snídaně moc nejsem...:)

      Vymazat
  2. Mňam ty lívanečky bych si dala, mezi mé snídaňové oblíbence patří kiwi s banánem, zalité medem a posypané sekanými mandlemi a skořicí. Ořechy trochu lezou do zubů, ale jinak to nemá chybu ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Mňam!! já sem do snídaní blázen a nikdy se o ně neochudím,) Mám to fakt hodně pestrý, takže by to bylo na ooobr seznam, ale teď momentálně zkouším "kaše"
    např. kukuřičná s medem, oříšky, banánem, kakaem nebo ovesná (+mandle, banán, brusinky...) nebo pohanková s třinovým cukrem a tvarohem apod...

    OdpovědětVymazat
  4. mňam, jáhlová kaše je nejlepší, dneska mi ji mamka zase koupila, takže zítřejší tedy bude s kokosem no :D :) super inspirace!

    OdpovědětVymazat
  5. ... no nic, jdu si najít něco k snědku :D

    OdpovědětVymazat
  6. Miluju tvoje snídaňové posty:) i všechny recepty! Dneska jsem podle tebe dělala italské rizoto Šári a bylo to mňamkózní:)

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadá to hrozně hezky, škoda že nemůžu přes počítač ochutnat :D Miluju sladké snídaně!

    www.candy-in-my-pocket.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. yummy :P

    PS: U mne je summer giveaway: http://bridgeofmemories.blogspot.co.uk/2013/06/summer-giveaway.html#comment-form

    OdpovědětVymazat
  9. Ty si šikulka ! Všechno vypadá úžasně :)

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)