pátek 17. května 2013

REGENERAČNÍ KRÉM NA RUCE GARNIER

Dnes vám ukážu regenerační krém na ruce od Garnier, který jsem používala hlavně v zimě a byla jsem s nim spokojená ;) Sice už mi dochází, ale nový zatím kupovat nebudu, mám tu další dva krémy na vyzkoušení a navíc se tento krém svou hutností a mastností hodí spíš na zimu na vysušené ruce ;)


 Krém má za úkol intenzivně pečovat o suché a popraskané ruce. Obsahuje bambucké máslo, které regeneruje suchou pokožku, redukuje popraskanou kůži a snižuje pnutí kůže. Dále obsahuje L-Bifidus což je složka, která zabraňuje snížení úrovně hydratace. Na obalu dále píšou, že hydratace je tak vysoká, že krém odolá dokonce prvnímu umytí rukou (tím bych sice tak jistá nebyla, no ale budiž) :D


Jak jsem již psala, tento krém je ideálnější na zimu, je hutnější a ruce doopravdy zhydratuje. Mám sice chvilku pocit mastných rukou, ale myslím že v zimě to není na škodu, za chvíli navíc není po mastnotě ani památky ;) Pro ty z vás, které máte suché ruce i v létě, tak by to mohla být dobrá volba. Co se týče vůně tak je moc hezká, ale taková těžko popisující se :D Je taková krémová s kapkou něčeho zvláštního...zřejmě to bude to bambucké máslo ;)

V této řadě krémů Intensive 7days je více variant krémů...například i ochranný nebo vyživující krém. Vybrat si tak můžete přesně variantu kterou vaše ruce potřebují :)


složení krému ;)


Cena krému se pohybuje okolo 70 korun. Co říct na závěr....já jsem s tímto krémem byla v zimě hodně spokojená a můžu vám ho s klidem určitě doporučit ;) Zajímalo by mě jestli s ním mátě taky nějaké zkušenosti, podělte se o ně se mnou v komentářích :)

P.S. - omlouvám se za velikost písma, za boha mi nejde zvětšit!! 

7 komentářů:

  1. Jsem ráda, že je krém dobrý, nedávno jsem ho kupovala mamce mého přítele jako jeden z dárků k narozeninám, takže jsem ráda, že funguje :D

    OdpovědětVymazat
  2. Tenhle krém jsem kradla mamince:) opravdu krasne voní:) a to písmu zkus ho nejdriv třeba úplne zvětšit a pak ho dej do normálu,me to takhle někdy pomůže:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za radu Markét, zkoušela jsem napsat novej příspěvek a tam bylo písmo normální, tak snad už to bude dobrý ;)

      Vymazat
  3. Krásně napsané ! Obdivuju lidi co umí psat recenze !:D

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Garnier má dobré krémy :) Já si oblíbila i červený s výtažky z javorového listu :)
    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)