středa 8. května 2013

OBLÍBENÝ PARFÉM NA LÉTO

Zdravím své čtenářky!

Dnes vám ukážu můj oblíbený parfém, který jsem si koupila loni v létě na dovolené na Kanárech (ach jooo...stýská se mi po moři a to letos nikam nejedu!) Je to Giorgio Armani - Acqua di Gioia. Je to vlastně takový tip ode mě pro vás, pokud scháníte nějaký parfém, který není příliš těžký a bude se tak perfektně hodit na léto :)


Abych řekla pravdu tak bych si nové parfémy kupovala nejradši každý měsíc, strašně mě baví je očuchávat :D Mám ale pár oblíbenců, které si budu kupovat stále. Tenhle parfém patří mezi ně. Není vůbec těžký, voní svěže...není to ani květinová (vy kteří čtete můj blog pozorně víte, že květinové vůně nesnášim :D), ani příliš sladká vůně, což oceňuju :) Určitě vám doporučuju ho při nejbližší návštěvě parfumerie řádně očuchat :D


Oficiální popis je, že Acqua di Gioia voní po moři (to zní krásně že jo), limetkách a mátě. Má vyvolávat vzpomínky na prázdniny což u mě také dělá....vždy když jí na sebe ráno stříknu tak si vzpomenu na dovolenou :) I flakon je v barvě moře a má představovat kapku vody. Mě se osobně design parfému strašně líbí, i když se trochu hůře drží v ruce...kolikrát mám strach aby se mi nerozbil v koupelně o dlaždičky :D Na internetu jsem četla názory, že vůně dlouho nevydrží s čímž ale opravdu nemohu souhlasit...vůni na sobě cítím opravdu celý den, a určitě není potřeba jí na sebe stříkat kvanta :)

zde je složení, kdyby to někoho zajímalo :)

Cena začíná na 738 korunách za 30 ml, k dostání je i tělové mléko po kterém moc toužím :)

A já se vás ptám: čím se v létě voníte vy? :)

4 komentáře:

  1. Vypadá pěkně ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. já naopak květinové vůně zbožňuji! :) škoda, že nejde přičichnout přes internet, zajímalo by mě, jaké vůně máš ráda :)

    Střípky z mého života

    OdpovědětVymazat
  3. I tá původní Acqua di Gio od Armaniho je super - lehce melounová, mořská. To je tato - http://www.cosmo.cz/GIAA101.html

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj holky. Používáte i mužské parfémy? Mně hodně voní tento :)

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)